Έϊτς-Η-Σιξ: The Number of the Beast

Attachments

• _DSC2781.JPG
    _DSC2781.JPG
    43.5 KB · Views: 223
Κάποιος τα πληρώνει.
Και οσο αυτός υπάρχει. ...ποιο είναι το πρόβλημα?

Πανεμορφα τα ξυλινα HE 6 οπως τα'χει φτιαξει αυτος...Παντα θαυμαζω αυτους που κανουν κατι τετοια ωραια στα ακουστικα!

Με έβαλαν σε μπελάδες αυτά τα 6άρια!

Κατόπιν ωρίμου σκέψεως, θεωρώ ότι το επόμενο "high jump" θα γίνει με την αλλαγή dac.

Τελικά το υπάρχων (ODAC / Salas) το έβαλα στο μάτι ως πρώτο "θύμα" αναβάθμισης λόγω... κόστους (τον προβληματισμό μου τον ανέφερα ήδη σε άλλο νήμα αλλά δεν πήρα απάντηση).

Το σκεπτικό είναι ότι η αναβάθμιση των ακουστικών ήταν τόσο μεγάλη λόγω της "διάφανης" ενίσχυσης που επέτρεψε το dac να δείξει τα όριά του. Έτσι αποφασίστηκε να μην πειραχθεί προς το παρόν η ενίσχυση.

Το πρόβλημα είναι ότι μου "κόλλησε" (για κάποιο μυστήριο λόγο) το ........ Auralic Vega!:gossip:

Να κανονίσουμε καμμία ακρόάση και να συζητήσουμε το θέμα "Περί των DAC's". Υπάρχουν πολλές προτάσεις.
Μεταξύ οίνου, τυρού και λοιπών εδεσμάτων! :food-smiley-005: :eating: :chef:

Ναι... πανω που θυμήθηκα να ανανεωσω το εθνικο μου αυτη τη βδομάδα. ..

HE-6 vs. Abyss? (!)

"Heard my HE-6 off the speaker taps of a Luxman integrated amp today (110W/channel, will need to search up the model name later). Yegods wow. Listened to the Abyss off a few different amps too, preferred the HE-6. The Abyss made distorted guitars sound slightly polite and lacked the bass impact/slam and dynamics overall in comparison. Of course may not have been the best pairings for the Abyss, but on each it had very much the same character to my ears, so I don't know that any substantial changes would be expected. Converted a few guys instore over the course of the afternoon (to both the HE-6 and speaker amps), I think the salesman was wishing they sold HiFiMan headphones. I really enjoyed seeing the guy who had been listening to the Abyss for an hour keep coming back to the HE-6, he'd pop them on and keep saying things like 'this is so impressive', and my favourite quote - I'm a believer now"

http://www.head-fi.org/t/493214/hifiman-he-6-planar-magnetic-headphone/12255

Επειδή σκέφτομαι πολύ σοβαρά την κατασκευή Firstwatt F5 turbo (vesrion 2 ή 3) τάξης Α, 50/100 W, υπάρχει ενδιαφέρον από άλλους συμφορουμίτες? Αν ναι, ας συζητήσουμε τα χαρακτηριστικά και τις αρετές του, και αν χρειαστεί, να ανοίξω άλλο νήμα να το "οργανώσουμε".

αν μου πεις προυπλογισμό (ρεαλιστικό) και τρόπο πρόσβασης σε δύσκολα και εξωτικά μέρη.....ίσως το σκεφτώ.