Έϊτς-Η-Σιξ: The Number of the Beast

...ειδικα μετα την προσφατη ομαδικη εξαπατηση απο μελος (περαν καθε υποψιας) που δεσμευτηκε να φτιαξει ενισχυτες σε 10 αλλα μελη και εγινε αφαντος, μαζι με τα χρηματα τους βεβαιως.

Απάντηση: Re: Έϊτς-Η-Σιξ: The Number of the Beast

...ειδικα μετα την προσφατη ομαδικη εξαπατηση απο μελος (περαν καθε υποψιας) που δεσμευτηκε να φτιαξει ενισχυτες σε 10 αλλα μελη και εγινε αφαντος, μαζι με τα χρηματα τους βεβαιως.

Σταύρο,δεν βάζεις κι ένα link να ξέρουμε;
Ότι μπορούμε,ας το σώζουμε μεταξύ μας...

Και ψάχνω να δω γιατί ζεσταίνομαι σήμερα.

Ξεκίνησαν οι ζέστες και η "τάξη μου" άρχισε να με προβληματίζει...

Το offset βράχος πάντως. Μπράβο Σάκη! :grinning-smiley-043

Attachments

• imgres.jpg
    imgres.jpg
    7.5 KB · Views: 219
Πάει και το (μασίφ) ξύλο! :smash:

H τελική-τελική μορφή των νέων 560 θα έχουν πλέον καπλαμά (που θυμίζει το πολύ ακριβό ξύλο των LCD-3, αλλά... καμία σχέση).

Προσωπικά το νέο φτηνιάρικο λουκ των ακουστικών της Hifiman μου είναι πλέον εντελώς αδιάφορο:

http://www.head-fi.org/t/711824/hifiman-he-560-impressions-discussion-thread/2790

Attachments

• 500x1000px-LL-535372ce_HE560photo1Small.jpeg
    500x1000px-LL-535372ce_HE560photo1Small.jpeg
    61.3 KB · Views: 199
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προτιμούν να αντιγράψουν από το να κρατήσουν και να βελτιώσουν αυτό που ήδη έχουν...

Δεν είναι τυχαίο που στο Μόναχο η συντριπτική πλειοψηφία έπαιζε με Audeze

Το θέμα είναι ότι παίζουν όντως καλά (απ' ότι λένε οι early adopters). Αλλά το άγχος της επίσπευσης του μοντέλου παραγωγής στην αγορά αλλά και οι πιέσεις των χρηστών του headfi τους έφαγε...

Σε καμία περίπτωση δεν αμφιβάλλω πως παίζουν καλά!

Σαφώς και η παλαιότερη αισθητική είναι πιο ξεχωριστή και αν με κάποιο τρόπο την εξέλισσαν θα είχαν ένα μοναδικό προϊόν...
Τώρα έχουν ένα σαν κάτι άλλο και μάλιστα κακέκτυπο!

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προτιμούν να αντιγράψουν από το να κρατήσουν και να βελτιώσουν αυτό που ήδη έχουν...

Δεν είναι τυχαίο που στο Μόναχο η συντριπτική πλειοψηφία έπαιζε με Audeze

Εγώ θα έλεγα ότι έπαιζαν HD800 και LCD2... δεν θα έλεγα συντριπτική πλειοψηφία υπέρ των Audeze...

Η αληθεια ειναι οτι πολλα stand ειχαν τα 800 και τα LCD-2. Οι λογοι βασικα ειναι 2

1) Ειναι πιο εμπορικα απο τα HiFiMan οποτε μεγαλυτερο μερος του κοινου ενδεχεται να τα εχει ηδη, αρα ξερουν τι θα παρουν αν προβουν σε αγορα ενισχυτη με βαση αυτο που ακουσαν στην εκθεση.

2) Ειναι πιο ευκολοδηγητα, οποτε δεν φερνουν σε δυσκολη θεση τα μηχανηματα.

Αυτο δεν σημαινει κατι για την ποιοητα των HFM βεβαια, δεν ειναι λιγες οι φορες που τα δυσκολοδηγητα ηχεια εχουν χαμηλοτερες παραμορφωσεις και παιζουν καλυτερα εν τέλει οταν οδηγηθουν σωστα.

Ανακοίνωση για τα επερχόμενα Jade II στο headfi από πρώτο χέρι (Hifiman):

"We are doing our best to get the new electrostatic out this year. Too early to tell. Actually the headphone is on the right track. What's falling a bit behind is the matching amp. I am telling you It is going to be SICK!!! "

Για να δούμε μέχρι που μπορεί να φτάσει η εταιρεία...

Attachments

• 500x1000px-LL-11584411_Vy0FtlR.jpeg
    500x1000px-LL-11584411_Vy0FtlR.jpeg
    30.5 KB · Views: 234
Last edited:
Δεν μπορώ να καταλάβω. Ακούω το original soundtrack του King Kong, red book ανάλυση, με τα 6άρια εννοείται.

Αντιληπτός θόρυβος (στα πολύ χαμηλά περάσματα), η ηχογράφηση AAD, αλλά ο ρεαλισμός, το βάθος και το πλάτος της σκηνής χτυπάνε κόκκινο!

Κανένα άλλο soundtrack δεν έχω ακούσει με τέτοια ζωντανά ηχητικά χαρακτηριστικά. Γιατί μη να συμβαίνει αυτό και σε σύγχρονες παραγωγές?

Για να σας δώσω ένα στίγμα, κάπως έτσι φανταζόμουν την ιδεατή αναπαραγωγή από βινύλιο για τέτοιες μουσικές, αλλά που (με το δικό μου σετάπ εννοώ)?

Attachments

• front001.jpg
    front001.jpg
    132.1 KB · Views: 186
Last edited:
Εκ στόματος Fang (ανεπίσημη δήλωση σε άτομο του headfi το οποίο εμπιστεύομαι):

"ΗΕ-560 is actually better than (Sony) R10 and head to head with SR009, while HD800 and LCD-3 comes no where near this competition. Ι actually like the 560 the most of all my headphones."

Σας "ταράζει" λίγο η δήλωση, αν και ανεπίσημη? Εμένα με λυπεί λιγάκι, σαν κάτοχος των ΗΕ-6...

Γνωριζω αρκετούς επαγγελματίες και κανενας δεν κανει ουτε ανεπίσημα τετοιες δηλωσεις. Ολοι θα πουν κατι καλο για τον ανταγωνισμο αλλα πολυ πολυ δυσκολα κατι κακο. Οι οποιες εξαιρέσεις στο παρελθόν απεφεραν ολέθρια αποτελέσματα για το image των σχεδιαστων που τις ξεστόμισαν.

Και η προσωπικη εμπειρια μας με τα Audeze δεν ειναι σε καμια περιπτωση αυτη που περιγραφει, ειναι απλα εξαιρετικα ακουστικα οπως και τα 800. Οι μετρησεις και των δυο ειναι επισης απιθανες.

Εκ στόματος Fang (ανεπίσημη δήλωση σε άτομο του headfi το οποίο εμπιστεύομαι):

"ΗΕ-560 is actually better than (Sony) R10 and head to head with SR009, while HD800 and LCD-3 comes no where near this competition. Ι actually like the 560 the most of all my headphones."

Σας "ταράζει" λίγο η δήλωση, αν και ανεπίσημη? Εμένα με λυπεί λιγάκι, σαν κάτοχος των ΗΕ-6...

Τα άκουσα παραπάνω από μια φορά στην έκθεση με διάφορα συνοδά.... είναι ένα καλό ακουστικό, αλλά αυτό για τα HD800 (και προφανώς και για τα άλλα...) δεν στέκει με καμιά κυβέρνηση...

Καλά είσαι με τα HE-6... -bye-