Έκανε το γύρο του κόσμου και σκοτώθηκε στη Βαρυμπόμπη

και στα πλαίσια της καλής αστυνόμευσης καλό θα ήταν τα "όργανα" να μην
στήνονται στο τέλος της μεγάλης ευθείας με μοναδικό σκοπό να πιάσουν
αυτόν που τρέχει αλλά στην αρχή ώστε να προστατεύσουν τον
βλάκα - κανγκουρα που ξεμπουκώνει το αυτοκίνητο του.

Στα πλαίσια της καλής αστυνόμευσης καλό θα ήταν κι εμείς να παίρνουμε τηλέφωνο όταν βλέπουμε κάποιον να οδηγεί σαν τρελός... και να μην ζητάει τι και πώς η Αστυνομία ασφαλώς ούτε να βρίσκουμε τελικώς τον μπελά μας από αυτό.

Στο ίδιο έργο θεατές . στον σταυρό αγίας Παρασκευής πήγα τις προάλλες 1 το βράδυ για σουβλάκια στο 24αωρο , και γινότανε χαμός από τσογλάνια που κάνανε τις κλασικές μαλακίες με σούζες κόντρες κτλ κτλ με θεατές κανα 400αρι 500αρι άτομα , περνώντας το φανάρι της Παναγίτσας με πράσινο και πολύ συντηρητικά εφόσον είδα τα άτομα που προανέφερα ,, παραλίγο να πέσει πάνω ( ΠΕΡΝΏΝΤΑΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ !!!)μου ενα αρχ@δι καίγοντας λάστιχο και ντριφταροντας επιδεικτικά σε ενα cbr που είχε αγοράσει ο μπαμπας υποθέτω .. η αντίδραση του ωμό-κρεατοφάγου κρετίνου κανιβάλου πλήθους ήταν ένας τεράστιος γέλωτας ,, γιατί παραλίγο ο πιτσιρικάς να τσακιστεί πάνω στο δικό μου όχημα ,, φαντάζομαι οτι κατά βάθος ΛΥΠΗΘΗΚΑΝΕ που δεν τσακίστηκε πάνω μου ,,

Και να φανταστείς Βασίλη ότι τα ανεγκέφαλα όργανα δεν
γνωρίζουν αυτά τα σημεία που γίνονται οι κόντρες !

Υ.Γ
τα παπάκια και τα delivery όμως τα ξεσκίζουν οι μπαγάσες !

Διαφωνείτε πως θα έπρεπε να φτιάχνονταν αρκετοί χώροι - πίστες κατάλληλοι για τέτοιες "εκφράσεις" για όσους θα ήθελαν κάτι τέτοιο;

Μπορεί να είναι κατακριτέοι όσοι κάνουν κάτι σχετικό αλλά όλη η αρνητική τους θέση κανονικά θα έπρεπε να εστιάζεται στο ότι όσα κάνουν τα κάνουν ανάμεσα μας! Ανάμεσα δηλαδή σε όλους τους απλούς κι ανυποψίαστους υπόλοιπους πολίτες που ενδεχομένως καμία όρεξη δεν έχουν να ενοχλούνται και να κινδυνεύουν από όλους αυτούς και τις πράξεις τους.
Ωστόσο, το ότι υπάρχει μια μερίδα τέτοιων ατόμων που εκτονώνονται με τέτοιο τρόπο είναι γεγονός που δε μπορούμε να το αγνοούμε ούτε απλά να το κατηγορούμε.

Ουσιαστικά όλη αυτή η "ασχολία" κατά μία έννοια είναι εκτόνωση και κατά μια άλλη είναι θέαμα και κατά μια άλλη είναι σπορ.
Δεν υπάρχουν αρκετές και ευκολοπροσβάσιμες σε διάφορες ώρες κατάλληλες πίστες για όλους αυτούς. Που να παρέχουν αρκετή προστασία και στους οδηγούς και στους θεατές που σίγουρα, ειδικά σε μια τέτοια εξέλιξη, θα ήταν πολύ περισσότεροι. Ένας από αυτούς τους θεατές π.χ. θα ήμουν συχνά πυκνά κι εγώ!

Και να φανταστείς Βασίλη ότι τα ανεγκέφαλα όργανα δεν
γνωρίζουν αυτά τα σημεία που γίνονται οι κόντρες !

Υ.Γ
τα παπάκια και τα delivery όμως τα ξεσκίζουν οι μπαγάσες !
υποθέτω οτι μέσα στο πλήθος θα υπήρχαν και όργανα
Bouzouki.gif

Όταν αυτή η εκτόνωση είναι εις βάρος των «κοινών θνητών» υπάρχει πρόβλημα !
Άλλωστε στις πίστες σε ποιον θα κάνουν επίδειξη ?

Τους άσχετους που "φτιάχνουν" αυτοκίνητα δεν τους αντέχω (είμαι μηχανικός). Όμως το να κάνει ο καθένας ο,τι θέλει σε μια πίστα (ιδιωτική βέβαια - όχι να πληρώσω εγώ...) δεν έχω αντίρρηση. Φυσικά ο θόρυβος στα όρια του οικοπέδου κλπ να είναι στα νόμιμα όρια. Στο κάτω κάτω καλύτερο από την ταυρομαχία είναι...

Από κει και πέρα στο δρόμο οι ποινές πρέπει να είναι εξοντωτικές (π.χ. αφαίρεση διπλώματος για 2 χρόνια).

Και φυσικά δεν θέλω - όταν γίνουν κομμάτια - να πάνε σε δημόσιο νοσοκομείο (ούτε αυτό το πληρώνω)...

Τους άσχετους που "φτιάχνουν" αυτοκίνητα δεν τους αντέχω (είμαι μηχανικός). Όμως το να κάνει ο καθένας ο,τι θέλει σε μια πίστα (ιδιωτική βέβαια - όχι να πληρώσω εγώ...) δεν έχω αντίρρηση. Φυσικά ο θόρυβος στα όρια του οικοπέδου κλπ να είναι στα νόμιμα όρια. Στο κάτω κάτω καλύτερο από την ταυρομαχία είναι...

Από κει και πέρα στο δρόμο οι ποινές πρέπει να είναι εξοντωτικές (π.χ. αφαίρεση διπλώματος για 2 χρόνια).

Και φυσικά δεν θέλω - όταν γίνουν κομμάτια - να πάνε σε δημόσιο νοσοκομείο (ούτε αυτό το πληρώνω)...

Σχεδόν συνάδελφος ε; (ο πατέρας μου μηχανικός)

Χαίρομαι που βλέπω ανθρώπους με το ίδιο σκεπτικό.
Εντάξει, στο θέμα νοσοκομείο θα διαφωνήσω για δεοντολογικούς λόγους, αλλά στα υπόλοιπα συμφωνώ 100%.

Δε είναι δυνατόν, να κυκλοφορούν ανενόχλητα άτομα που κάνουν απίστευτο θόρυβο ό,τι ώρα να 'ναι, είναι επικίνδυνοι για τους υπόλοιπους οδηγούς και τους πεζούς και γενικά δε σέβονται τίποτα.
Έχω τρομερή εμπάθεια απέντατι σε τέτοια άτομα.

Επίσης, τσουβαλιάζω και αυτούς με το σούπερ ουάου ηχοσύστημα στην "αμαξάρα", που το έχουν για να βάλουν το σκυλάδικο τέρμα. Δεν έχουν καν ιδέα τι εστί ηχοσύστημα...

Είδαν όλοι ένα "Fast and the Furious" κι έγιναν φίλοι της αυτοκίνησης...