Δημήτρης Θ.
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 12,626
Πολύ πολύ εντυπωσιακό το σπήλαιο στη Ζωοδόχο Πηγή και η πυραμίδα (ερειπωμένη, αλλά με αρκετό ύψος όλες οι πλευρές, σχεδόν 5 μέτρα.
not yet, την δευτέρα τελικά. Πήγε μια βδομάδα μετά λόγω έκτακτου ταξιδιού στην Θεσ/νίκη τις προηγούμενες μέρες για δουλείες στο Πανεπιστήμιο.
Και τώρα κάθομαι λίγο και διαβάζω λίγο για τα μέρη που θα επισκευτούμε, γιατί δεν έχει νόημα να βλέπεις έναν χώρο αλλα να μην ξέρεις την ιστορία του.
Και δεν έχω καταλάβει για ποιό σπήλαιο μίλησε ο Βλάσσης, γιατί έχει 2-3.
Για φωτογραφίες, άστα... Ακόμα δεν έχω καταλήξει στο κιτ που θα κουβαλήσω. Ψηφιακό ή φιλμ? Και τί φιλμ? Και τί φακούς? Το μαρτύριο των επιλογών. Και δεν θέλω να πάρω και πολλά γιατί ποιος τα κουβαλάει μετά...
Με βλέπω με την Bronica με μία πλάτη με Ασπρόμαυρο για low light (pushαρισμένο HP5 στα 3200) και την άλλη με slide 100αρι. Ή κανένα Reala...
Αλλά της κοπελιάς της αρέσει το ψηφιακό γιατί μπορεί να τις πάρει όλες μαζί μετά μαζί της και να εκτυπώσει όποια θέλει... Γκρρρρρρρρρρρρ.........
Θεωρείται αρχαιολογικός χώρος το Παλαμήδι;
Οκ, έχει κατασκευαστεί προ του 1831, αλλά με τη μεταγενέστερη ιστορία συνδέεται ως αξιοθέατο. Εδώ θεωρώ την απαγόρευση παράλογη. Αλλά δεν πειράζει.... ήρθαν ήδη οι μηχανές των 6400 iso. Με έναν φακό f/1.4-2.0 τους γράφεις όλους.
Θεωρείται αρχαιολογικός χώρος το Παλαμήδι;
Οκ, έχει κατασκευαστεί προ του 1831, αλλά με τη μεταγενέστερη ιστορία συνδέεται ως αξιοθέατο. Εδώ θεωρώ την απαγόρευση παράλογη. Αλλά δεν πειράζει.... ήρθαν ήδη οι μηχανές των 6400 iso. Με έναν φακό f/1.4-2.0 τους γράφεις όλους.
Επιστρέψαμε προχθές .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.