Εκπτώσεις-Προσφορές ( Μόνο αναφορά μοντέλου, τιμής προσφοράς και καταστήματος)

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

το 939 ειναι υποθετικα ατοκο για 24 μηνες,το 899 ειναι και αυτο υποθετικα ατοκο για 12 μηνες,στην ουσια δεν ειναι ατοκα βεβαια οπως παρουσιαζει την εκπτωση το Πλαισιο.

http://www.skroutz.gr/s/41129/LG-42PG6000-42%22.html?keyphrase=42PG6000

δεν προλαβαν να αλλαξουν την τιμη

edit:μπαχαλο τα εχει κανει με τις τιμες το Πλαισιο

Last edited:

Το πλαισιο την ειχε 999 στα καταστηματα και 899 για αγορες στο web (παντα με 24 ατοκες δοσεις για ολες τις TV)

Προφανως τωρα δεν ισχυει η τιμη web και θελοντας να δειξουν εκπτωσεις τα εχουν κανει μπαχαλο.

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Δηλαδη θελετε να πληρωσει ο σαϊκο απο την τσεπη του τις διακοπες ?
Αυτο δεν το περιμενα απο σας
a038.gif

Eεεε καλα ,πλακα κανω ...........αλλωστε τι αναγκη εχει καποιος που πληρωνει 25 ευρω μια παστα στη Μυκονο ? ( ωχ τι σου θυμισα τωρα :flipout:)

Έχεις δίκιο, μόλις είδα και εγώ τις σημειώσεις μου. 1490-10%...
Το λεγόμενο stock day της επίσης είναι το εξής. Παίρνεις το εκθεσιακό κομμάτι και τίποτα άλλο. Δεν είναι stock αποθήκης αλλά μεταχειρισμένα.

Αυτο είναι μεγάλη κουβέντα,είσαι σίγουρος...?

Ναι, στην Ηλεκτρονική Αθηνών Περιστερίου, δύο πωλητές μου το είπαν. "Στην συσκευάζουμε και φεύγεις". Μιλάμε για όλα όλα 10 κομμάτια και γι'αυτό το θέμα βγάζανε διαφημίσεις σε TV-Radio τόσες μέρες. Όλα θέμα marketing είναι.

Εγώ από τις διαφημίσεις νόμιζα ότι εννοούν το stock της αποθήκης που πρέπει να φεύγει.

Ναι, στην Ηλεκτρονική Αθηνών Περιστερίου, δύο πωλητές μου το είπαν. "Στην συσκευάζουμε και φεύγεις". Μιλάμε για όλα όλα 10 κομμάτια και γι'αυτό το θέμα βγάζανε διαφημίσεις σε TV-Radio τόσες μέρες. Όλα θέμα marketing είναι.

Εγώ από τις διαφημίσεις νόμιζα ότι εννοούν το stock της αποθήκης που πρέπει να φεύγει.

Και στην Ηλεκτρονική Πειραια που κοίταξα για Laptop τα ίδια.......
Αυτα που έχει στη βιτρίνα και στα ράφια...

Ανούσιο.

Φαινετε σωθηκαν οι μ@λακες που τους τα στελνανε ξανασυσκευασμενα και δεν το παιρνανε χαμπαρι...................... και το κανανε επισημο :flipout::flipout:

Παλι καλα που φετος το παραδεχθηκαν.
Γιατι περυσι κανανε την παπια και μοιραζαν demo σαν καινουργια. Ειχαμε περιπτωσεις και απο το club με demo κομματια.

Πλαίσιο KDL-40D3500 999ευρώ 24 άτοκες
Mediamarkt KDL-40V3000 888 ευρώ (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα, μέχρι το Σάββατο που μας πέρασε σίγουρα ίσχυε).

Ίδιες TV με την V3000 να έχει ένα HDMI παραπάνω και γυαλιστερή επιφάνεια(;) τελοσπάντων, αναφέρθηκε παλαιότερα στο forum.