Εκπτώσεις-Προσφορές (Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

κα Πρεβεζάνου
Αριστα πράξατε για την πολιτική διαφήμισής σας..
Η ομολογία σας, όμως ότι κανετε πώληση κάτω του κόστους, είναι ομολογία παράνομη πράξης, δυστυχώς, με βάση τα ισχύοντα νομοθετκώς σήμερα.
Η απαγόρευση πώλησης κάτω του κόστους επιτρέπεται ΜΟΝΟ μετά από άδεια δικαστηρίου.
Δείτο το λιγάκι...
Κατά τα άλλα, και πάλι μπράβο σας. Για την ιστορία, ΔΕΝ είμαι πελάτης σας, αλλα´μου αρέσει η επιθετική πολιτική διαφήμισης και πωλήσεως υπέρ των καταναλωτών...

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Ποια ισχυοντα νομοθετικως σημερα ρε φιλε μας δουλευεις?

Εγώ δεν σε δουλεύω, ούτε εσένα, ουτε τους άλλους..
Το πολύ απλό λέω: Εάν τους ρίξουν καμία καταγγελία θα φάνε κανένα πρόστιμο και θα τους βγει η προωθητική ενέργεια, καταχώρυση την έναρξη της ολυμπιάδας του Λονδίνου.
Από εκεί και πέρα...

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΑΚΥΡΟ: πήρα τηλέφωνο...ΕΙΝΑΙ ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ! καλα πάνε καλά; δεν το αναγράφουν πουθενά!

To συνηθιζουν φαινεται αυτο..
Η λογικη τους ειναι απλη, αφου 'σκαλωσε' ο πελατης τον ενημερωνουμε-υστερα-οτι το κομματι ειναι εκθεσιακο, αν το δεχτει την 'ξεφορτωθηκαμε', αν οχι τοτε στην κουβεντα θα του προτεινουμε-πασαρουμε κατι αλλο και πιθανον να το αγορασει....
"Παπατζιλικια" πραματα δηλαδη.
Αυτα δεν ειναι σοβαρα πραματα απο μια υποτιθετε σοβαρη εταιρια.
Γιαυτο σας λεω μην εχεται καμια εμπιστοσυνη στο online καταστημα τους, μονο σε 'φυσικο' καταστημα βρησκεις ακρη,δυστυχως!
Κριμα

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μιά φίλη πάντως σήμερα πήρε από αυτές τις προσφορές MacBook Pro 15" i5 με 499 τελική. Πήρε και ένα πακέτο Multirama Fixme για επέκταση εγγύησης στα 3 χρόνια με άλλα 99 και στο σύνολο με κάτω από 600 πήρε απίστευτο Mac αξίας πάνω από 1600-1700 .

Εκθεσιακό κομμάτι, ναι μεν, αλλά ΧΕΣΤΗΚΕ !!! Η εγγύησή της ξεκινάει από σήμερα, κάνει και ένα format με Lion και είναι τζιτζί...

Άσχετο βέβαια με το θέμα των τηλεοράσεων, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα με ένα "μουφα μουφα μουφα"... No offense...

Τραγικές πρακτικές που παραπέμπουν σε απελπισμένες διοικήσεις...

Καλησπέρα σας. Να ρωτήσω, ποσό πιο καθαρά δείχνει μια Led 32' από μια crt 32'. και οι δυο στα 100 HZ. Η crt είναι 3 χρ, αξίζει η αλλαγή ? Εκτός από των όγκο τη διαφορά θα δω.

Σαν να βγεις απο ενα NISSAN και να μπεις σε μια PORSCHE!!! Πρωτα παιζει ρολο ποια Led τηλεοραση θα παρεις. 32" θα σου φανει πολυ μικρη μετα το "μπουγιο" που ειχε η παλια σου CRT. Θα σου πουν κι αλλα παιδια φανταζομαι, αλλα κατα την αποψη μου θα πρεπει να πας για πανω απο 42" για να ικανοποιησεις την θεαση που χρειαζεσαι.Το κυριοτερο ειναι οτι δεν ειναι τοσο κουραστικη σε θεαση οπως η CRT τηλεοραση. Δεν εχει την ακτινοβολια και τον στατικο ηλεκτρισμο που αντιλαμβανομαστε οταν πλησιαζουμε μια CRT. Στις LCD, LED, PLASMA, αυτο το ξεχνας!Μπορεις να παρακολουθεις απο 1 μετρο αποσταση μια 42"-αρα τηλεοραση για ωρες και να μην κουραστεις καθολου. Μετα ανακαλυπτεις ποσο πιο καλο μαυρο σου "βγαζει" μια LED τηλεοραση.Ποσο καλη αντιθεση και ποσο δυναμικη-ζωντανη εικονα. Καλη επιλογη κατα την αποψη μου, ειναι να απευθυνθεις σε Samsung λογω του καλυτερου επεξεργαστη εικονας.Αναλογα το budget θα σου προτεινα την D-8000 που ειναι και 3D και εχει και ενσωματωμενο δορυφορικο δεκτη! Καλη επιλογη σου ευχομαι να κανεις!

Καλησπέρα σας. Να ρωτήσω, ποσό πιο καθαρά δείχνει μια Led 32' από μια crt 32'. και οι δυο στα 100 HZ. Η crt είναι 3 χρ, αξίζει η αλλαγή ? Εκτός από των όγκο τη διαφορά θα δω.

Φίλε μου αν θέλεις γράψε σε κάποιο κατάλληλο νήμα την απορία σου γιατί η απάντηση του αινιγματικού πιο κάτω χρήζει σχολίου!

@ enigmatiko40 ...
ανακαλυπτεις ποσο πιο καλο μαυρο σου "βγαζει" μια LED
:rolleyes:

Αλλά ας κρατήσουμε το νήμα μονο για παρουσίαση προσφορών όπως είναι κ ο τίτλος του. Για σχόλια κλπ υπάρχουν ειδικές κατηγορίες

Απάντηση: Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Όπως σου είπαν και τα παιδιά παραπάνω, καλύτερα να άνοιγες ένα καινούργιο θέμα στο topic "Αγορά νέας τηλεόρασης".

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Ο φίλος προφανώς εννοούσε βγάζει έξω το μαύρο και μένει το γκρί.

Λενε πως δεν υπαρχουν πονηρες σκεψεις αλλα πονηρα μυαλα. Αυτο για εσενα φιλε Κωστα ειναι κανονας. Το οτι αναφερω πως σου "βγαζει" καλυτερο μαυρο(για αυτο εχω και τα ρημαδια τα αποσοποιητικα), μια LED τηλεοραση, καταλαβαινει και ενα παιδακι 10 χρονων τι θελω να πω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Λενε πως δεν υπαρχουν πονηρες σκεψεις αλλα πονηρα μυαλα. Αυτο για εσενα φιλε Κωστα ειναι κανονας. Το οτι αναφερω πως σου "βγαζει" καλυτερο μαυρο(για αυτο εχω και τα ρημαδια τα αποσοποιητικα), μια LED τηλεοραση, καταλαβαινει και ενα παιδακι 10 χρονων τι θελω να πω.

Λένε επίσης πως υπάρχει και κάτι που λέγεται χιούμορ... και άσε τους κανόνες και τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς.
Χαλάρωσε λίγο, σε forum για τηλεοράσεις γράφεις.
Λες να μη κατάλαβα τί γράφεις?

Συμφωνώ μαζί σου Βασίλη, αν και έγραψα κι εγώ άσχετα εδώ.
Μάλλον το thread με τα σχόλια θα πρέπει να μπεί πάνω πάνω σε sticky όπου είναι αυτό με τις εκπτώσεις, τί να πώ...

πάντως κάθε κυριακή στα ηλεκτρονικάδικα που μάλλον κάνουν αναβάθμιση στους σέρβερς τους βλέπεις κάτι ωραία.

όπως αυτό

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0214221&catid=060100

διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας βέβαια γιατί έχει μεγάλη ζήτηση το μοντέλο. σε λίγο μάλλον δεν θα υπάρχει θα έχει εξαντληθεί