Εκπτώσεις-Προσφορές (Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Και εγω τα πηρα,το ειδα εχθες!Τωρα για περαιτερω ενεργειες δεν επιφυλασομε για τιποτα..

Γεια σας .Άκουσα ότι πήρατε τα χρήματα σας και έτρεξα στην τράπεζα με μια ελπίδα .Και γύρισα με καμία .Ου πλέξης μαζί της θα περιμένω .Κόντος ψαλμός τέλος του μήνα θα την φωνάξει και ο εισαγγελέας .

Re: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ. Με τα χίλια ζόρια μπήκαν σήμερα τα λεφτά μου αλλα επιτέλους ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑ. Ευχομαι καλή τυχη σε όλους

Καλά τα σημερινά νέα. Ο oxman από GD και ο londinaras από τη ΜΠ.

Εύχομαι το ίδιο και στους υπόλοιπους, που είναι αρκετοί (28) ακόμη:
trizoniotis, pkokki, apotos, maomao, vmall677, rufianos, fipap33, kkaras78, Δημήτρης73, kostis6844, giannis_isavella, kokotinos, nsevdalis, loupi (το δεύτερο κουπόνι), odiblack, kaizer690, GusK21, mu80, mns, skamandr, babakos, TonisG, mestokouti, aioannou, keraki, gcap, legacy (+270), Drimos

Last edited:

Πήρες και τα 150;

Τα 150 οχι δεν τα πηρα ακομη,ελπιζω να τα παρω καποια στιγμη.Μου εχουν πει οτι θα σταλει η τηλ/ση με αντικαταβολη και περιμενω λιγο ακομη,λιγο.Μετα θα τα ζητησω..

Τα πηρα σημερα.

Ψαχνω για αγορα αλλης tv 32 αλλα εχω περιορισμο στο μηκος το οποιο πρεπει να ειναι ΕΩΣ 76 ποντους.

Καλά τα σημερινά νέα. Ο oxman από GD και ο londinaras από τη ΜΠ.

Εύχομαι το ίδιο και στους υπόλοιπους, που είναι αρκετοί (26) ακόμη:
trizoniotis, pkokki, apotos, maomao, vmall677, fipap33, kkaras78, Δημήτρης73, kostis6844, giannis_isavella, kokotinos, nsevdalis, loupi (το δεύτερο κουπόνι), odiblack, GusK21, mu80, mns, skamandr, babakos, TonisG, mestokouti, aioannou, keraki, gcap, legacy (+270), Drimos

Σήμερα ο rufianos ενημέρωσε ότι του επιστράφηκαν τα χρήματα την 22/3, μετά από πιέσεις με τηλεφωνήματα κλπ, και διόρθωσα τον πίνακα.

Δεν έχεις δίκιο, υπάρχει μεγάλος προβληματισμός, μετά από τη συσχέτιση της προσφοράς αυτής με το φαινόμενο ΜΠ.

Εάν θέλει να σχολιάσει κανείς τις 7 αγορές, δεν σημαίνει ότι αυτά τα άτομα είχαν διαβάσει προηγουμένως το συγκεκριμένο θέμα στο insomnia.

Απορώ για την ελληνική δικαιοσύνη.

http://inthebox.gr/index.php/shop/vendor/

Η κυρία γράφει στο σαίτ της ότι δεν κάνει πωλήσεις ενώ οι τιμές έχουνε ΦΠΑ ελληνικό.
Μέσα στους συνεργάτες της που αναφέρονται ονομαστικά είναι για παράδειγμα το κινέζικο Focalprice

Απο πότε κινέζικο σαίτ θα στείλει στον πελάτη ηλεκτρονικό τιμολόγιο με ΦΠΑ ελληνικό;
Από πότε κάποια αγγλικά σαίτ θα στείλουνε τιμολόγιο με ελληνικό ΦΠΑ ;
Αναφέρει συνεργάτη ένα C-Gadgets το οποίο ούτε κάν υπάρχει στο διαδίκτυο. Η είναι κάποια νέα ψευτιά μεγάλη που ετοιμάζει για να κρύψει τις παρανομίες της που είναι πολλές και μεγάλες και θέλει μέσω νέου άρματος να βάλει νέα ντέαλ για να κερδίσει χρήματα απο άφθαρτο όνομα;
και αν δεν κάνω λάθος με κάποιο σχόλιο που είχα διαβάσει στο Insomnia συνεργάζεται και με ελληνικά καταστήματα ή είναι ιδιοκτησία της και αυτά;

Υπάρχει άνθρωπος να επιβεβαιώσει ότι έλαβε απο αυτά τα καταστήματα κάτι? Κάποια απόδειξη?

Με όσα έχω περάσει (τηλεόραση που ποτέ δεν έλαβα !) με αυτή την κυρία απορώ αν έστω και ένας Ελληνας επιχειρηματίας θα έκανε ακόμα και την παραμικρή συνεργασία με την εν λόγω κυρία. Αν ναι τότε πρέπει όντως να έχει πολύ λίγα διαβάσει στο διαδίκτυο για την εν λόγω κυρία ή να είναι μέρος του συστήματος; Πρέπει να προσέχουμε πολύ με ποιον συνεργαζόμαστε και προσωπικά επειδή με έπιασε κορόιδο δεν θα αφήσω την ιστορία έτσι επειδή μου επέστρεψε το GD τα χρήματα.

Θα συνεχίσω να την καταγγέλω παντού (το ΣΔΟΕ το έχω τρελλάνει στα τηλέφωνα) και όχι μόνο, και εύχομαι αυτό το σαίτ να κλείσει για να γλιτώσει κόσμος. Απορώ ακόμα αν η Pixmania θεωρεί την εν λόγω κυρία σαν συνεργάτη της. θα τους ενημερώσω και αυτούς. Δεν το πιστεύω όμως, να γνωρίζουν και να το δέχονται.

Να έχουνε συνεργάτη μια γυναίκα που πέθανε στα ψέμματα πάνω απο 800 συμπολίτες μας με την τηλεόρασή της και την φωτογραφική της μηχανή. Που ποτέ δεν υπήρχε όσο και μερικοί συνεργάτες που αναφέρει.

ΣΔΟΕ σε παρακαλώ και μέσα απο αυτό το φόρουμ κλείσε της αυτό το σαίτ που δεν ξέρει ΚΑΝΕΙΣ πως δουλεύει και προστάτεψε τους συμπολίτες μας. Ακόμα και εσείς που πήρατε τα λεφτά σας πίσω με πολύ κόπο θα την αφήσετε έτσι? Τόσο φτηνά? Ξεχάσατε επειδή σας δώσαν τα λεφτά σας πίσω όλα αυτά που τραβήξατε? Θέλετε αύριο μεθαύριο να κάνετε ένα νέο ντέαλ και να βρείτε την ΜΠ με νέο όνομα μπροστά σας?

Ειναι γνωστό ότι τα ντιλάδικα κοιτάνε μόνο το συμφέρον και την προμήθειά τους. Ποιός μας λέει ότι μέσω τρίτου δεν θα ξανασυνεργαστούν μαζί της? Προσοχή και καταγγελία.

Οσο πιο πολλοί είμαστε τόσο πιο καλά. Και είμαστε πολλοί. Και αν δεν υπήρχε στην μέση το GD θα είχαμε αμέτρητες δίκες.

Last edited:

Συμπληρώνω την ενημέρωση, ως προς την επιστροφή των χρημάτων από το GD στον fipap33 την 20/3, μετά από αρκετά τηλεφωνήματα ...

Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Συμπληρώνω την ενημέρωση, ως προς την επιστροφή των χρημάτων από το GD στον fipap33 την 20/3, μετά από αρκετά τηλεφωνήματα ...

Τελικά, υπάρχουν άτομα που δεν έχουν πάρει ακόμα, τα λεφτά τους;

Υπάρχουν πολλά άτομα, ακόμη, που δεν έχουν απαντήσει στα μηνύματα που τους έστειλα, για ενημέρωση, αλλά αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι δεν έχουν πάρει πίσω τα χρήματά τους.
Είχα γράψει, σε προηγούμενο μήνυμα, τα ονόματα αυτών από τους οποίους δεν είχα ενημέρωση και μερικοί τα πήραν αργότερα.

Μετά τη σημερινή ενημέρωση από τον vmall677 (του επιστράφηκαν 16/3), δεν έχουμε, ακόμη, ενημέρωση από τους (24):

trizoniotis, pkokki, apotos, maomao, kkaras78, Δημήτρης73, kostis6844, giannis_isavella, kokotinos, nsevdalis, loupi (το δεύτερο κουπόνι), odiblack, GusK21, mu80, mns, skamandr, babakos, TonisG, mestokouti, aioannou, keraki, gcap, legacy (+270), Drimos

Θέλω να πιστεύω ότι τους έχουν επιστραφεί τα χρήματα γιατί, διαφορετικά, θα είχαν διαμαρτυρηθεί με κάποιο τρόπο.

Re: Απάντηση: ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ(Σχόλια-Πολιτική Εγγυήσεων-Χρεώσεις)

Θέλω να πιστεύω ότι τους έχουν επιστραφεί τα χρήματα γιατί, διαφορετικά, θα είχαν διαμαρτυρηθεί με κάποιο τρόπο.

Και εγώ το ίδιο νομίζω και εύχομαι.Αλλά να λέω και την αλήθεια, με παραξενεύει που ενώ στο insomnia είχαμε πολλά post, εδώ με το ζόρι
να πληροφορήσουν τι έγινε με την περίπτωση τους.

Γεια σας παιδιά.
Δύστυχος ακόμα τίποτα δεν λέει να επιστρέψει τα χρήματα.Η κυρία πρεβεζανου το παίζει ζαμαν φου .

Οπός σας έχω ενημέρωση έχω κάνει μήνυση .άλλα τώρα έκανα και ομαδική είμαστε 16 άτομα .Δύστυχος αποδείχτηκε μεγάλη απάτη το inthebox κλαίω τα λεφτά μου .