Εκπτώσεις-Προσφορές.

..και με ~10 ευρουδακια παραπανω παιρνεις το σαφως ανωτερο μοντελο με BRUSHLESS μοτερακι, 50% μεγαλυτερη ροπη, μεγαλυτερο τσοκ 1/2"και ελαφρως μικροτερες διαστασεις!!
Με το ιδιο πλουσιο πακετακι που ερχεται και το μικροτερο μοντελο, απο Τσεχια.

καλα αυτο ειναι αστερι και σε τιμη θανατου... :)
ασε, εχω σκασει που εχω τοσα πολλα και δεν βρισκω δικαιολογια να το τσιμπησω

και θελω στο μελλον να παρω και αλλο ενα τετοιο και θα εχω ετσι 4 μπαταριες και ειναι και ελαφρυ για το δευτερο σπιτι καθως το επιπλεον το εφαγε η κορη
https://www.agrotisgroup.gr/eryaleia/Επαναφορτιζόμενος%20βιδολόγος%2018V%20με%202%20μπαταρίες%20ASSUR

και ενα τετοιο θηριωδες με τεραστια ροπη και λογικο βαρος αλλα ειναι εξαιρετικο στα τεστς, απο αυτα που ανοιγουν τρυπες στους παγους, για να το κανω ως βασικο τρυπανι σε τοιχους γιατι τα φτηνα πιστολετα μπαταριας λογω κραδασμων, χαλανε τις μπαταριες τους και ισως τους εαυτους τους

θελω κι ενα μαυρο παρκσαιντ λογω τσοκ για σιδερα αποκλειστικα, εεε,, εδεσε το γλυκο
βγαζεις το τσοκ της ρομ και το βαζεις στο δραπανο βασης

Last edited:
  • Haha
Reactions: Χιωτης
παντως για οποιον εχει μπαταρια μακιτα και ψαχνει ενα ολ-αραουντ δραπανοκατσαβιδο και μπρασλες, τουτο δειχνει πολυ καλη ευκαιρια στα 31 ευρω κρουστικο και 28 χωρις!
ειναι αντιγραφο των τελευταιων μοντελων της μακιτα που ειναι πιο κοντα αλλά εχοντας καλη ροπη. ετσι αν καποια στιγμη φυγει η ευκαιρια της τοπσακ που εβαλες, εναλλακτικα κανει και αυτο

το πολυ -πολυ να χανει λιγο σε βαθεια τρυπηματα μεταλλου λογω πλαστικου τσοκ. αλλα το 5 αρι το τοπσακ, ναι ειναι κομματι καλο..

..και με ~10 ευρουδακια παραπανω παιρνεις το σαφως ανωτερο μοντελο με BRUSHLESS μοτερακι, 50% μεγαλυτερη ροπη, μεγαλυτερο τσοκ 1/2"και ελαφρως μικροτερες διαστασεις!!

Στο ιταλικό leroy πάντως το συγκεκριμένο σετάκι σε προσφορά παίζει στα €99 ! ! !
Απορώ ποιος θα πάρει ένα τέτοιο 'ανώνυμο κινέζικο' δράπανο σε αυτή την τιμή

Ερώτηση: αν κάποιος θέλει έξτρα μπαταρία για το δράπανο πουλάνε ξεχωριστά;

Είναι συμβατό με μπαταρίες ΜΑΚΙΤΑ?

οχι κυριακο, εχει τις topshak που μοιαζουν πολυ με τις dewalt αλλά δεν ξερω αν ταιριαζουν σε ντεβαλτ.

γιωργο το συγκεκριμενο ερχεται με μια δυαρα αλλά νομιζω οτι αγοραζεις μια με 22 ευρω

Last edited:
οντας πολυ ευχαριστημενος απο τον τροχο αυτο, τοσο σε δυναμη οσο και σε διαρκεια μπαταριας (με 4αρα 388vf) , τον συνιστω και επειδη ειναι drillpro και επειδη ειναι μπρασλες.
καπου στα 30 κατι ευρω. με κανα κουπονακι vip επιπλεον θα παει λιγοτερο.
ακομα και με την απλη μαυρη 4αρα δουλευει αρκετο χρονο, πρωτου η μπαταρια σταματησει και θελησει επανεκκινηση, σε αντιθεση με ενα απλο με βουρτσες φυσητηρα. αρα σαν τροχος δεν καταναλωνει και πολυ ρευμα.
τον ξαναβγαζει σε προσφορα και θελω να τον ξαναπαρω καποια στιγμη για να του κοτσαρω μονιμα το προσθετο αλυσοπριονου. και να εχω ετσι δυο, οπότε και κατι να παθει ο ενας, τον κανω ανταλλακτικα για τον αλλον.

ο δικος μου εχει δουλεψει ηδη αρκετα παρα τους λιγους μηνες που τον εχω, καθως αποτελει το βασικο μου τροχο στις περισσοτερες εργασιες.
πραγματικα κανει τον απλο πρασινο του λιντλ να μοιαζει με φτωχο συγγενη σε δυναμη και σε διαρκεια, παρα του οτι δεν εχει την συνεχη ρυθμιση ταχυτητας αυτου.
και στην τιμη αυτη στοιχιζει περιπου τα μισα λεφτα απο τον μαυρο (μπρασλες) του λιντλ ο οποιος ομως δεν εχει καμια ρυθμιση ταχυτητας.

υγ1
πως ολοι οι φτηνοι τροχοι, θελει προσθηκη γρασσου

υγ2
απο τις διαφορες αγορες μεσω bangood ειναι ευκολο να μαζεψεις αρκετες μπαταριες σε τιμες προσφορας μεσω των εργαλειων. εγω εχω μαζεψει ηδη 8 !
με τοσες μπαταριες ο συγκεκριμενος τροχος ειναι ικανος να δουλευει ωρες.

Last edited:
Το bangood έχει βγάλει σε flash sale τον creality 3D printer CR-10 Smart στα €305 με μεταφορικά από Τσεχία.
Πολύ.δελεαστικη τιμή
Μηπως τον έχει κανείς να μας πει την άποψη του;

οχι κυριακο, εχει τις topshak που μοιαζουν πολυ με τις dewalt αλλά δεν ξερω αν ταιριαζουν σε ντεβαλτ.

γιωργο το συγκεκριμενο ερχεται με μια δυαρα αλλά νομιζω οτι αγοραζεις μια με 22 ευρω
δηλαδή μπορούμε να βρούμε να αγοράσουμε ξεχωριστά μπαταρία για το TOPSHAK TS-ED5;
Αν ναι που μπορούμε να βρούμε; (είτε αυτήν που έχει μαμά ή κάποια σίγουρα συμβατή)

δηλαδή μπορούμε να βρούμε να αγοράσουμε ξεχωριστά μπαταρία για το TOPSHAK TS-ED5;
Αν ναι που μπορούμε να βρούμε; (είτε αυτήν που έχει μαμά ή κάποια σίγουρα συμβατή)

παλιοτερα ειχα βρει και στο αλιεξπρες και στο βανγκουντ. στα 22 € αν θυμαμαι καλα. τελευταια φορα ομως που κοιταξα δεν βρηκα λινκ. το ειχα βρει σε καποιο αλλο εργαλειο της τοπσακ. δεν ενδιαφερθηκα παραπανω γιατι αγοραζω μεχρι τωρα εργαλεια μονο με τυπου μακιτα μπαταριες, ακομα και τα τοπσακ. ισως καποιο μεηλ στον πωλητη να σου απαντησει με λινκ.

• Like
Reactions: tempo
στα 39 € (καθοτι εχει τσιμπησει λιγο η βασικη του τιμη) , για οποιον θελει ενα μεγαλο γωνιακο
τον εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. εννοειται οτι τον αγοραζεις, τον ανοιγεις και του συμπληρωνεις (πολυ) γρασσο με το καλημερα που λενε :)

δεν θα τον χρειαστειτε συχνα, ισως 2-3 φορες το χρονο, αλλά οταν πρεπει ενας μεγαλος τροχος ειναι αναντικαστατος για βαθια κοψιματα ειτε σε μπετο , ειτε σε μεγαλης διατομης σιδερα. και με μια βαση ιδιοκατασκευη, μπορεις να κοβεις απροβληματιστα πολλα κομματια.

σε λειανση δε, με ενα πελμα βελκρο επειδη δινει 2.000 βαττ στις 6500, μπορειτε (αφαιροντας το κυκλωμα της ασφαλειας) με ενα ντιμερακι να κατεβετε στις 3.000 σαλ με 400-500 βαττ!
η μεγαλη του ισχυ σε σχεση με τους 125 , κανει γρηγορα την δουλεια αν παλι τριβετε με συρματοβουρτσες (και χωρις να πεταγονται καυτες τριχες λογω λιγων στροφων) ή με κλασικους δισκους λειανσης.
βεβαια το βαρος του παροτι πιο ελαφρυς απο αλλους μεγαλους, δυσχεραινει την κατασταση. οι μεγαλοι γωνιακοι ειναι "αντρικα" εργαλεια

https://www.skroutz.gr/s/34532330/Budget-OI-602125-Τροχός-230mm-Ρεύματος-2000W.html?from=price_drops

• Like
Reactions: KOSSTV and nikfor
και για δυο μερες μονο ακομα, σε φλας προσφορα το πενταστερο πνευματικο πιστολετο της topshak με δυο σημεια αναρτησης (εναντι ενος του παρκσαιντ 1500) στα 57 ευρω με μεταφορικα. αν δεν εχετε πιστολετο , ειναι πολυ καλη ευκαιρια

με κανονικη τιμη προσφορας γυρω στα 65 ευρω αυτο το καιρο , που και παλι ειναι χαμηλη και φυσικα αψογες κριτικες

η αληθεια ειναι οτι το 1050 της παρκσαιντ που εχω , ενω ειναι εξαιρετικο στα τρυπηματα του, ειναι αδυναμο αν θες να σπασεις μπετα. σε κουραζει και κουραζεται και ζεματαει μετα απο καποια ωρα δουλειας (αλλά δεν χαλαει).

αν θελετε εναν ολ-αραουντ παικτη, τουτο ειναι μαλλον εξαιρετικη επιλογη...

Last edited:
  • Like
Reactions: lazarefa
Νικόλα το παραπάνω εργαλείο της Topshak νομίζω ότι δεν μπορεί να συγκριθεί με το 1050 Parkside.
Μάλλον πρόκειται για άλλης κατηγορίας εργαλείο, μόνο απο το βάρος του, το οποίο είναι 12 κιλά, καταλαβαίνω ότι είναι για άλλη χρήση.
Κάνω λάθος;

• Like
Reactions: nickolas
ναι δεν συγκρινεται με το 1050 αλλά με το 1500 της παρκσαιντ. εγω ειπα οτι εχω το 1050 και δεν μου αρεσει τοσο στα σπασιματα.
τωρα, σε αντιθεση με το παρκσαιντ 1500 που εχει ενα σημειο αναρτησης με αποτελεσμα να εχει αυξημενους κραδασμους, αυτο εχει δυο (πανω και κατω στη χειρολαβη)
δεν πρεπει να ειναι 12 κιλα, ειναι μαλλον το κλασικο λαθος που γινεται συνηθως. πρεπει να ειναι 12 λιβρες , περι τα 5.5-6 κιλα δηλαδη κατι που φαινεται και στα βιντεο απο το τροπο που τα χειριζονται.

εχω ενδοιασμους κατα ποσο τα joule του ειναι αληθινα, αλλά αυτο που βλεπω στα βινταεκια σαν λειτουργια, εμενα με ικανοποιει πολυ.
δυστυχως κατι η αφραγκια τουτου του καιρου , κατι το 1050, κατι το μεγαλο bosch του κουμπαρου που το παιρνω οτι ωρα θελω, μου στερουν την χαρα της αγορας του :)
αν δεν ειχα παντως το 1050, θα το επαιρνα με κλειστα ματια τουτο εδω σε αυτη τη τιμη

υγ
ειναι 12 λβσ. αν βαλεις τον κερσορα του ποντικιου πανω στην εικονα του εργαλειου πιο κατω, στην μεγαλη , σου ανοιγει παραθυρακι οπου αναφερει μεταξυ αλλων οτι ειναι12 lbs

υγ2
παντως απο εδω και ενα κουπονακι βιπ μου βγηκε κατω απο30 ο δευτερος τροχος της drillpro

Last edited:
  • Like
Reactions: lazarefa and nikfor
στα 39 € (καθοτι εχει τσιμπησει λιγο η βασικη του τιμη) , για οποιον θελει ενα μεγαλο γωνιακο
τον εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. εννοειται οτι τον αγοραζεις, τον ανοιγεις και του συμπληρωνεις (πολυ) γρασσο με το καλημερα που λενε :)

δεν θα τον χρειαστειτε συχνα, ισως 2-3 φορες το χρονο, αλλά οταν πρεπει ενας μεγαλος τροχος ειναι αναντικαστατος για βαθια κοψιματα ειτε σε μπετο , ειτε σε μεγαλης διατομης σιδερα. και με μια βαση ιδιοκατασκευη, μπορεις να κοβεις απροβληματιστα πολλα κομματια.

σε λειανση δε, με ενα πελμα βελκρο επειδη δινει 2.000 βαττ στις 6500, μπορειτε (αφαιροντας το κυκλωμα της ασφαλειας) με ενα ντιμερακι να κατεβετε στις 3.000 σαλ με 400-500 βαττ!
η μεγαλη του ισχυ σε σχεση με τους 125 , κανει γρηγορα την δουλεια αν παλι τριβετε με συρματοβουρτσες (και χωρις να πεταγονται καυτες τριχες λογω λιγων στροφων) ή με κλασικους δισκους λειανσης.
βεβαια το βαρος του παροτι πιο ελαφρυς απο αλλους μεγαλους, δυσχεραινει την κατασταση. οι μεγαλοι γωνιακοι ειναι "αντρικα" εργαλεια

https://www.skroutz.gr/s/34532330/Budget-OI-602125-Τροχός-230mm-Ρεύματος-2000W.html?from=price_drops
Οι 230mm τροχοί είναι συνήθως για λείανση και κόψιμο μαρμάρου και σίδερου...
Παρότι το εχω χρειαστεί ουκ ολίγες φορές,οχι μονο 2-3 φορες δεν έχω προβεί σε αγορά..
Με το 125αρη έχω καλύτερη επαφή εργασια καθώς ο μικροτερος όγκος του και τα πολύ περισσότερα αναλώσιμα το κάνουν πιο λειτουργικό...
Εκεί που συγουρα υπάρχει θέμα είναι το βάθος κοπης...με το 230αρη τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα και πιο γρήγορα...Π.χ Εάν θες να κόψεις μάρμαρο η ακανόνιστη πέτρα Καρύστου σε βοηθάει πολύ...Είναι και η μόνη αιτία να προβώ σε αγορά του καθως τα 39ευρω ειναι πολυ λίγα..
Θα τον έχω υπόψιν..

• Like
Reactions: nickolas and nikfor
Επειδή γράψατε για Ali πως αποφεύγουμε τελωνείο? Υπάρχει κάποια ασφαλή αποστολη απο Κινα, οπως το Banggood? Ή κοιτάω μόνο Ευρώπη?

Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδή γράψατε για Ali πως αποφεύγουμε τελωνείο? Υπάρχει κάποια ασφαλή αποστολη απο Κινα, οπως το Banggood? Ή κοιτάω μόνο Ευρώπη?

Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια χαρά είναι το Aliexpress και για τις αποστολές απο Κίνα, μην το φοβάσαι, αρκεί, πριν πληρώσεις να δεις πως γράφει πως ο ΦΠΑ συμπεριλαμβάνεται (VAT included). Άσε τον προεπιλεγμένο τρόπο αποστολής, μην τον αλλάξεις.

2022-07-30_13-54-55.jpg

Από τη στιγμή που έχει πληρωθεί ο ΦΠΑ, δεν πληρώνεις τίποτα, ή στη χειρότερη να πληρώσεις 2,5€ κερατιάτικα που βάζουν συχνά τα ΕΛΤΑ ως τέλη εκτελωνισμού.

Φυσικά, μια στις 100 μπορεί κάτι να πάει στραβά, αλλά αυτό ισχύει και για το Banggood και για το Amazon.

Πάντως, με τον καινούργιο νόμο, μπορείς να αγοράζεις πράγματα από Κίνα κλπ έως 150€ και εφόσον έχει πληρωθεί ο ΦΠΑ να μην κινδυνεύεις από πρόσθετες χρεώσεις.

Την περασμένη βδομάδα παρέλαβα από Aliexpress στην πόρτα μου, δεματάκι αξίας 100€ περίπου χωρίς να πληρώσω τίποτα επιπλέον.

2022-07-30_14-00-12.jpg

Και πολύ καλό μάλιστα. Είναι τρομερή αυτή η εταιρία!
Για τη Fuji X-Τ30. :)