Εκπτώσεις-Προσφορές.

Απάντηση: Re: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Θεωρώ επειδή βρίσκεις το εξαιρετικό dewalt 125 περί τα 85 ευρώ πως δεν αξίζει και ας είναι καλή σαν τιμή για το συγκεκριμενο.

αυτο ενοεις?????? : DEWALT DWE6423 125MM (στα 99 ευρω εχει παει !)

Δεν ξερω αν εχει κατι να ζηλεψει το bosch απο το dewalt. Ειδικα απο εργονομια, αντικραδασμικη λειτουργια και απαγωγη σκονης.

Ισχυει οτι το dewalt κανει πολυ θορυβο λογω μηχανισμου απορροφησης?

Δεν ξερω αν εχει κατι να ζηλεψει το bosch απο το dewalt. Ειδικα απο εργονομια, αντικραδασμικη λειτουργια και απαγωγη σκονης.

Ισχυει οτι το dewalt κανει πολυ θορυβο λογω μηχανισμου απορροφησης?

Σωστά τό μικροφίλτρο τής Bosch καθαρίζει εύκολα καί γρήγορα,παρά τόν σάκο σκόνης στό Dewalt πού καθαρίζει πιό δύσκολα,όσα εργαλεία έχω μέ σάκο σκόνης "τρώω" περισσότερο χρόνο νά βγάλω όλη τήν σκόνη από μέσα,μέ τά μικροφίλτρα ένα τάκ κάνω ανάποδα καί αμέσως καθάρισε.

Last edited:
αυτο ενοεις?????? : DEWALT DWE6423 125MM (στα 99 ευρω εχει παει !)

Κρίμα καθώς ανέβηκε η τιμή.
Και πάλι στον Ντετσικα κοντά στα 90 θα το πάρεις από το κατάστημα.

Παιδιά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα το ένα από το άλλο γι'αυτό είπα να επιλέξει ο φιλος το οικονομικότερο.

Πολλά παιδιά εδώ μέσα το έχουν επιλέξει και το έχουν εκτιμήσει μεταξύ τους και εγω.

Αν ειναι ισαξια τοτε η επιλογη παει στο φτηνοτερο. Ειχα βρει το dewolt στα 99, αλλα ειμαι και πολυ ευχαριστημενος απο τα μπλε μπος. Το συγκεκριμενο το ποσταρα γιατι απο τις προσφορες του e-schop ειναι το μονο (απο αυτα που μˊ ενδιαφερουν) με χαμηλοτερη τιμη απο το amazon. Θελω ενα αξιοπιστο εκκεντρο αλλα λεω να περιμενω μεχρι την παρασκευη μπας και σκασει καμια καλη προσφορα. Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις πληροφοριες.