Εκπτώσεις-Προσφορές.

Re: Απάντηση: Re: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Θα το μαθουμε συντομα...!!!!

Θεωρω το συγκεκριμενο μαγαζι απο τα πιο σοβαρα και δεν νομιζω να εχει γινει παρατυπια η οτιδηποτε αλλο...θα ενημερωσω..

Καλοριζικο :)

Αν το παραλάβει κάποιος ας μας πει.
Έχω έναν ενδοιασμό αν όντως περιλαμβάνει 2 μπαταρίες και φορτιστή
Στο Σκρουτζ δεν το γράφει η συγκεκριμένη εταιρεία ( σε αντίθεση με τις αλλες)
Στην σελίδα της και στην περιγραφή δεν το γράφει
Μόνο στην εικόνα φαίνονται.
Ο Κουνέλης είναι άψογη εταιρεία αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι το ξεκαθαρίζει.
Σε κάποιο άλλο σημείο του σάιτ του, βγάζει το gsb 12v-15 με 2 μπαταρίες στα 130
Αν η συγκεκριμένη προσφορά περιλαμβάνει και τις μπαταρίες είναι εξαιρετική. Αν είναι solo δεν λέει κάτι.

Re: Απάντηση: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Αν το παραλάβει κάποιος ας μας πει.
Έχω έναν ενδοιασμό αν όντως περιλαμβάνει 2 μπαταρίες και φορτιστή
Στο Σκρουτζ δεν το γράφει η συγκεκριμένη εταιρεία ( σε αντίθεση με τις αλλες)
Στην σελίδα της και στην περιγραφή δεν το γράφει
Μόνο στην εικόνα φαίνονται.
Ο Κουνέλης είναι άψογη εταιρεία αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι το ξεκαθαρίζει.
Σε κάποιο άλλο σημείο του σάιτ του, βγάζει το gsb 12v-15 με 2 μπαταρίες στα 130
Αν η συγκεκριμένη προσφορά περιλαμβάνει και τις μπαταρίες είναι εξαιρετική. Αν είναι solo δεν λέει κάτι.
Όταν πατήσεις εκεί που λέει χαρακτηριστικά το γράφει με 2 μπαταρίες
fa20a6e7a9b05dacaf88e2dc701c1d03.jpg

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στα χαρακτηριστικά ο Κουνελης γράφει 2Χ2ah.

Με πήραν και μου είπαν ότι είναι σε έλλειψη σήμερα το πρωί...το αναμένουν από εβδομάδα...

Καλημέρα στην παρέα θα ήθελα να σας ενειμερωσω για αυτό το link το οποίο είναι από skroutz και είναι στην κατηγορία εργαλεία και ενειμερωνεσαι ανα πάσα στιγμή για οποιαδήποτε μεγάλη πτώση τιμής σε ειδικά σε εργαλεία https://www.skroutz.gr/prosfores/c/927/ergaleia.html

Καλημέρα στην παρέα θα ήθελα να σας ενειμερωσω για αυτό το link το οποίο είναι από skroutz και είναι στην κατηγορία εργαλεία και ενειμερωνεσαι ανα πάσα στιγμή για οποιαδήποτε μεγάλη πτώση τιμής σε ειδικά σε εργαλεία https://www.skroutz.gr/prosfores/c/927/ergaleia.html

Ωραίος!!! Καλημέρα!!!

MAKITA 26MM 800WATT SDS PLUS AVT HR2631F

ΦΥΣΗΤΗΡΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ MAKITA 2X 18V LI-ION BRUSHLESS ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ DUB362Z

Last edited by a moderator:
Τελικά αυτό με τον Κουνέλη δεν.... Με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν για λάθος τιμή. Η σωστή είναι 130 . Προφανώς την ακύρωσα.

Τελικά αυτό με τον Κουνέλη δεν.... Με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν για λάθος τιμή. Η σωστή είναι 130 . Προφανώς την ακύρωσα.
Και καλά έκανες το θέμα είναι ότι έπρεπε να στο στείλουν και μετά να αλλάξουν την τιμή η απάντηση τους ήταν με μεγάλη καθυστέρηση,ακόμα και τώρα δεν έχουν αλλάξει τιμη

Απάντηση: Re: Εκπτώσεις-Προσφορές.

1-2 πελατες να τσιμπησουν κερδος ειναι γι'αυτους
μου το εχουν κανει κι εμενα με ηλεκτροκολληση σε εξωφρενικη τιμη. μετα με πηραν τηλ. και μου ειπαν για λαθος και ακυρωση.
μαλλον το κανουν κατα καιρους για να τσιμπησει κανεις, να μπει στο σαιτ. σου τρωνε ομως το χρονο ετσι...

Και πρεπει να ειναι και (ημι)παρανομο. Αν γραφει μια τιμη, πρεπει να στο πουλησει σε αυτη. Αν θελει μετα ας στην αλλαξει.
Βεβαια, μπορει να επικαλεσθει ελλειψη...

Κρίμα. Περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση από τον Κουνέλη, τουλάχιστον για όσους ήδη είχαν κάνει παραγγελία.
Χάλασε κι αυτός.
Δεν πειράζει, υπάρχουν πλέον πάμπολλα καταστήματα για αγορά.
Λυπάμαι μόνο γιατί το συγκεκριμένο είχε χτίσει καλό όνομα

Μια απο τα ιδια και σε εμένα..
Λάθος της μηχανογράφησης.. εκ παραδρομής και καταλάθος η τιμή μου ανέφερε μια κοπέλα...Εάν θέλετε στα 130 μου λέει...Την ακυρώνεις επί τόπου της λέω.. !!!
Ήταν απαραδεκτο όμως να μου πουν πως δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο και σημερα στα 130 να υπάρχει..
Καταλαβαίνω ότι έχει γίνει λάθος αλλά δεν αναιρεί την συμπεριφορα τους....
Κρίμα γιατί μου είχε κάνει καλή εντύπωση το μαγαζί..

Βασικα αν οντως θες το εργαλειο και θες να ασχοληθείς κανεις και καμμια ερωτηση σε γραμμη του καταναλωτη, γραμματεια εμποριου ή κατι παρομοιο

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για πρώτη κίνηση θα έλεγα αναφορα στο skroutz. Μου είχε τύχει παρόμοια περίπτωση πριν καιρό με κάποιο κινητό. Όταν τους έλεγες θέλω αυτό το κινητό σου απαντούσαν ότι έχει "πέσει η μηχανογράφηση" και δεν μπορούν αυτή την στιγμή να προχωρήσουν την παραγγελία. Όταν τους ξαναπήρα και τους ζήτησα κάποιο άλλο η μηχανογράφηση ήταν μια χαρά αλλά όταν τους είπα ότι άλλαξα γνώμη και θέλω το κινητό της προσφοράς "ξαναέπεσε η μηχανογράφηση"!! Έκανα επιτόπου αναφορά στο skroutz, έτσι για το γμτ της κοροϊδίας, και σε λίγη ώρα είχαν φάει σουτ

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk