mastroxalastis
Supreme Member
- 15 November 2018
- 3,827
Θα το μαθουμε συντομα...!!!!
Θεωρω το συγκεκριμενο μαγαζι απο τα πιο σοβαρα και δεν νομιζω να εχει γινει παρατυπια η οτιδηποτε αλλο...θα ενημερωσω..
Προσφορά Bosch gsb 12v με 2 2αρες μπαταρίες μόνο 95 ευρώ https://kounelis.com.gr/bosch-gsb-1...wZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiJwZGMxIn1d
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν πατήσεις εκεί που λέει χαρακτηριστικά το γράφει με 2 μπαταρίεςΑν το παραλάβει κάποιος ας μας πει.
Έχω έναν ενδοιασμό αν όντως περιλαμβάνει 2 μπαταρίες και φορτιστή
Στο Σκρουτζ δεν το γράφει η συγκεκριμένη εταιρεία ( σε αντίθεση με τις αλλες)
Στην σελίδα της και στην περιγραφή δεν το γράφει
Μόνο στην εικόνα φαίνονται.
Ο Κουνέλης είναι άψογη εταιρεία αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι το ξεκαθαρίζει.
Σε κάποιο άλλο σημείο του σάιτ του, βγάζει το gsb 12v-15 με 2 μπαταρίες στα 130
Αν η συγκεκριμένη προσφορά περιλαμβάνει και τις μπαταρίες είναι εξαιρετική. Αν είναι solo δεν λέει κάτι.
Καλημέρα στην παρέα θα ήθελα να σας ενειμερωσω για αυτό το link το οποίο είναι από skroutz και είναι στην κατηγορία εργαλεία και ενειμερωνεσαι ανα πάσα στιγμή για οποιαδήποτε μεγάλη πτώση τιμής σε ειδικά σε εργαλεία https://www.skroutz.gr/prosfores/c/927/ergaleia.html
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και καλά έκανες το θέμα είναι ότι έπρεπε να στο στείλουν και μετά να αλλάξουν την τιμή η απάντηση τους ήταν με μεγάλη καθυστέρηση,ακόμα και τώρα δεν έχουν αλλάξει τιμηΤελικά αυτό με τον Κουνέλη δεν.... Με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν για λάθος τιμή. Η σωστή είναι 130 . Προφανώς την ακύρωσα.
μου το εχουν κανει κι εμενα με ηλεκτροκολληση σε εξωφρενικη τιμη. μετα με πηραν τηλ. και μου ειπαν για λαθος και ακυρωση.1-2 πελατες να τσιμπησουν κερδος ειναι γι'αυτους
Τελικά αυτό με τον Κουνέλη δεν.... Με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν για λάθος τιμή. Η σωστή είναι 130 . Προφανώς την ακύρωσα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.