Εκπτώσεις-Προσφορές.

Ετυχε και ψώνισα κι εγώ απο το eshop ενα καλώδιο με παραλαβή απο το κατάστημα.
Έκανα την παραγγελία Πέμπτη βράδυ και Παρασκευή Μεσημέρι το είχαν για παραλαβή στο κατάστημα.
Γυρίζοντας απο την δουλειά πέρασα και παρέλαβα.
Τι καλύτερο να ζητήσει κάποιος;

ναι, τα έχει σαν συνεργαζόμενα κουριερ και τα έχει ανοικτά. Το ίδιο είχε κάνει και την προηγούμενη φορά. Απορώ πως δεν τον έχουν "φάει" ακόμα

Μα δεν κάνεις αγορά ουτε πληρωμή, γιατί να τα κλείσουν;
Μόνο παραλαβή κάνεις, σα να παραλαμβάνεις απο courier δηλαδή

Και πληρωμη στο καταστημα μπορεις να κανεις κανονικα και μπραβο τους.

Νικο εξαιρετικο το κατσαβιδακι αυτο, εχω ακομα το παλαιοτερο που εβγαζε με μπαταριες και αξιζει τα λεφτα του ειδικα αν εχεις καλες ΑΑ επαναφορτιζομενες καβατζα.

Nικο δες το λιγο απο κοντα και πιαστο στο χερι σου αν μπορεις. Το μονο καλο σε αυτο το κατσαβιδι μπαταριας κατα τη γνωμη μου ειναι ..η τιμη προσφορας.
Κατα τα αλλα ειναι βαρυ, ογκωδες και τροφοδοτειται με ΑΑ που δεν ξερω κατα ποσο θα ανταπεξελθουν στα ζορια και στα αμπερ που θα ζηταει το εργαλειο..
Το ιδιο ακριβως κατσαβιδι βγαινει και με μπαταριες λιθιου αλλα εχει μεγαλυτερη τιμη.

Και πληρωμη στο καταστημα μπορεις να κανεις κανονικα και μπραβο τους.

Νικο εξαιρετικο το κατσαβιδακι αυτο, εχω ακομα το παλαιοτερο που εβγαζε με μπαταριες και αξιζει τα λεφτα του ειδικα αν εχεις καλες ΑΑ επαναφορτιζομενες καβατζα.

Και εγώ έτσι πιστεύω Κυριάκο...θα κάνει δουλειά...Απλώς με τις επαναφορτιζόμενες (που έτσι και αλλιώς έχω σκοπό να του βάλω) θα χάσει λίγο σε δύναμη...αλλά who cares :grandpa:

Nικο δες το λιγο απο κοντα και πιαστο στο χερι σου αν μπορεις. Το μονο καλο σε αυτο το κατσαβιδι μπαταριας κατα τη γνωμη μου ειναι ..η τιμη προσφορας.
Κατα τα αλλα ειναι βαρυ, ογκωδες και τροφοδοτειται με ΑΑ που δεν ξερω κατα ποσο θα ανταπεξελθουν στα ζορια και στα αμπερ που θα ζηταει το εργαλειο..
Το ιδιο ακριβως κατσαβιδι βγαινει και με μπαταριες λιθιου αλλα εχει μεγαλυτερη τιμη.

Μιχάλη, το Proxxon είναι επίσης γκουμούτσα αλλά ειλικρινά το χρησιμοποιώ πάρα πολύ. Δεν φαντάζομαι πολλά περισσότερα από το B&D αλλά ίσως κερδίσω κάτι σε "δύναμη", όχι ότι καίγομαι κιόλας...πιο πολύ για την χαρά της αγοράς.. :drool1:

Last edited by a moderator:
Αντε να ερθει ο Δεκεμβριος να ανοιξουμε και το ημερολογιο!!!!!!

Δεν βλεπω την ωρα!!!

Νικο με ενα σετακι 2000mA θα ξυριζει λεμε.

ε ναι ρε φίλε...το έχω και κάθεται και με γαργαλάει....χαχαχαχα

Ναι έχω κάτι Eneloop 1900mAh

Re: Απάντηση: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Καλή τιμή για σετάκι αλλά με δυο σημεία που χρήσουν προσοχής
1. Δεν ξέρω αν τα 10.8V έχουν αρκετή δύναμη
2. Το τσοκ των 10χιλ

σε ευχαριστω κωστα μου αλλά ειναι πολλα τα λεφτα για τη θεια για να ανοιξει αραια και που καμια ουπα στο τοιχο ή καμια τρυπα σε κανα πασαλο.
ασε που θα εμπαινα στο πειρασμο να της βουτηξω τα cyl9 ;)

αλλωστε η θεια ειναι 77, θα φυγει πολυ πριν το δραπανο και τα τρυπανια :flipout:
την παω ομως γιατι εχει τα εργαλεια της αλυσοπριονο ψαλιδια μπορντουρας, πλυστικα, χλοοκοπτικα σπαθοσεγα μπαλαντεζες κλπ και φερνει βολτα το κηπο της 4 στρεματα, τις κοτες της και τετοια
δυστυχως απο ενα ηλεκτρικο ματι κινεζικο που βραχυκυκλωσε , της καηκε μια αποθηκη-κουζινα και μαζι με αυτη και μερικα εργαλεια οπως το προηγουμενο δραπανο
κλασικη γιαγια στο χωριο!

εχω και αρκετα φτηνα τρυπανια μπετου που πια δεν χρειαζομαι, ένεκα το sds, και κατι σιδηρου οπότε ταμάμ θα της ερθει το oxford μαλλον

Νικόλα, εδώ είσαι για τη θεία, εργαλείο της προκοπής με το βαλιτσάκι του και κάποια βασικά τρυπάνια και ανιχνευτή ολα μαζί σετ στα 39,90 !
Μάλλον ήρθε ο Αϊ Βασίλης για την θεία σου :smile:

Ξέχασα να βάλω το λινκ https://www.kafkas.gr/landing-pages/...o-710w_184687/

Last edited by a moderator:

2. Το τσοκ των 10χιλ

Ναι καλη τιμη, αλλα το σημειο που χρηζει προσοχης θα ελεγα οτι ειναι εαν το δραπανο ειναι κρουστικο η οχι.
Εαν δεν ειναι (που μαλλον δεν ειναι...), κριμα καθως το συγκεκριμενο θα μπορουσε να ειναι ενα ιδανικο 12βολτο σετακι απο αποψη τιμης ποιοτητας και δυναμης.

Κατα τα αλλα η δυναμη του 12βολτου παλμικου ειναι πολυ μεγαλη στα 100+ Νm ροπης!! Το τσοκ στο δραπανακι σωστα δεν ειναι μεγαλυτερο καθως το 13 τσοκ ταιριαζει περισσοτερο στα πιο δυνατα 18βολτα.

Ναι καλη τιμη, αλλα το σημειο που χρηζει προσοχης θα ελεγα οτι ειναι εαν το δραπανο ειναι κρουστικο η οχι.
Εαν δεν ειναι (που μαλλον δεν ειναι...), κριμα καθως το συγκεκριμενο θα μπορουσε να ειναι ενα ιδανικο 12βολτο σετακι απο αποψη τιμης ποιοτητας και δυναμης.

Κατα τα αλλα η δυναμη του 12βολτου παλμικου ειναι πολυ μεγαλη στα 100+ Νm ροπης!! Το τσοκ στο δραπανακι σωστα δεν ειναι μεγαλυτερο καθως το 13 τσοκ ταιριαζει περισσοτερο στα πιο δυνατα 18βολτα.

Μιχάλη έχεις απόλυτο δίκιο για το οτι δεν είναι κρουστικό, ξέχασα να το αναφέρω.
Επίσης έχω μα αμφιβολία για το εαν είναι brushless το παλμικό, όπως αναφέρεται στον τίτλο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εκπτώσεις-Προσφορές.

2. Το τσοκ των 10χιλ

Νικόλα, εδώ είσαι για τη θεία, εργαλείο της προκοπής με το βαλιτσάκι του και κάποια βασικά τρυπάνια και ανιχνευτή ολα μαζί σετ στα 39,90 !
Μάλλον ήρθε ο Αϊ Βασίλης για την θεία σου :smile:

Ξέχασα να βάλω το λινκ https://www.kafkas.gr/landing-pages/...o-710w_184687/

ω! θενκιου κυριακο.
ειναι μια ωραια λυση!

https://www.praktiker.gr/p/gennitria-venzinis-einhell-tc-pg-35-e5-117057
Γεννήτρια 237 (+ μεταφορικά ανάλογα την περίπτωση) απο 310 skroutz

Πήρα μία να τελειώνω με το θέμα οικονομικά (αν βγεί αξιόπιστη).

Χαρακτηριστικά απο εδώ
https://www.e-shop.gr/ilektrogennitria-benzinokiniti-einhell-tc-pg-3500-w-4152550-p-TLS.051512

Συχνότητα: 50 Hz.
Συνεχής ισχύς (S1) στα 230 V: 2600 W.
Μέγιστη ισχύς | χρόνος (230 V): 3100 W / 2 min.
Ισχύς (S2 | S2time) στα 230 V: 2800 W / 5 min.
Ονομαστικό ρεύμα στα 230 V: 11.3 A.
Κινητήρας: 4-χρονος, αερόψυκτος.
Αριθμός κυλίνδρων: 1.
Κυβισμός: 207.7 cm3.
Στροφές: 3000 rpm.
Μέγιστη ισχύς κινητήρα: 4.1 kW.
Καύσιμο: Βενζίνη.
Χωρητικότητα δοχείου καυσίμου: 15 L.
Χρόνος λειτουργίας στα 2/3 του φορτίου: 10.7 h.
Ηχητική ισχύς: 96 dB (A).
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 603x475x455 mm.
Βάρος: 42.1 kg.
Εγγύηση: 2 χρόνια.

και σιτε του κατασκευαστή
https://www.einhell.de/shop/en-de/tc-pg-35-e5.html