Εκπτώσεις-Προσφορές.

Γιάννη 360 το είχε το eshop φίλε.
Έπρεπε να το είχες παρει τότε.
10% πιο ακριβά αλλά ξεαγχωτα και χαλαρά.

το εχει το amazon.de μεχρι την Δευτερα με 270.
αρα θα μου παει 310 το πολυ.
δεν ξερω ομως πως στελνουν απο αποθηκη Αθηνας στο σπιτι.
γιατι αν εχουν υποχρεωτικα courier θα παει πολυ. με απλο ελτα υπολογιζω 25 ευρώ και με μεταφπορικη το πολυ 15. Πιστευω θα μπορω να επιλεξω εγω πως θα το παρω απο εκει.
τους εχω στειλει mail με ερωτηματα.

Αξιξει να το δοκιμασω γιατι βρισκεις σε amazon.de αλλα και σε Γερμανικα μαγαζια πολυ χαμηλες τιμες. Και αν το προιον δεν ειναι τοσο βαρυ σιγουρα θα συμφερει η αγορα απο εκει.

Απάντηση: Re: Εκπτώσεις-Προσφορές.

293 μου το βγάζει με τον ελληνικό φπα και το κουπόνι φυσικά. Χάνω κάτι; Πάντως είναι ωραίο κολπάκι αυτό. Αν το ήξερα τον Σεπτέμβρη που το έβγαλε 250 σίγουρα θα το επιχειρούσα.

δεν ξερω ομως πως στελνουν απο αποθηκη Αθηνας στο σπιτι.
γιατι αν εχουν υποχρεωτικα courier θα παει πολυ. με απλο ελτα υπολογιζω 25 ευρώ και με μεταφπορικη το πολυ 15. Πιστευω θα μπορω να επιλεξω εγω πως θα το παρω απο εκει.
τους εχω στειλει mail με ερωτηματα.

Αξιξει να το δοκιμασω γιατι βρισκεις σε amazon.de αλλα και σε Γερμανικα μαγαζια πολυ χαμηλες τιμες. Και αν το προιον δεν ειναι τοσο βαρυ σιγουρα θα συμφερει η αγορα απο εκει.

Το είχε μέχρι χτες τόσο.. Βέβαια έγραφε και 85 μεταφορικά κάτι τέτοιο. Αλλά με mailbox παίζει να έβγαινε καλή τιμή..

Re: Απάντηση: Re: Εκπτώσεις-Προσφορές.

293 μου το βγάζει με τον ελληνικό φπα και το κουπόνι φυσικά. Χάνω κάτι; Πάντως είναι ωραίο κολπάκι αυτό. Αν το ήξερα τον Σεπτέμβρη που το έβγαλε 250 σίγουρα θα το επιχειρούσα.
εμενα μου βγαζει ένα κουπονι να ενεργοποιησω -44 ευρω και με το mailboxde o φπα ειναι 16% μαλλον επειδη εχει αποστολη στην Γερμανια. συνολο 271

μολις εβλεπα το eshopwedrop και για την μεταφορα μου δινει 39 ευρω μεχρι το ΕΛΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ οποτε μαλλον θα παω με αυτη τη μεθοδο.
Δεν με νοιαζει αν βγει και λιγο ακριβοτερο, γιατι για να φτασω στα 369 του eshop πρεπει να παει η μεταφορα 100 ευρω που ειναι απιθανο.
αλλα λεω μηπως κολλησει στην παραδοση απο amazon προς το eshopwedrop και μετα μπλεξω με επιστροφες εντος Γερμανιας.

Παντως στην Κυπρο το eshopwedrop δουλευει απο το 2018 και θεωρειται πολυ αξιοπιστο.

προσφορα ο ρυθμιζομενος γωνιακος της bulle 1400 για λιγες μερες στα 50 ευρω και χωρις μεταφορικα αν γινει παραλαβη απο τα υποκαταστηματα του e-shop , απο το συνεργαζομενο plus4you
τον παρηγγειλα γιατι πλεον των αλλων που εχουμε ηδη πει, κατεβαινει χαμηλα στις 2000 στροφες με αποτελεσμα τον καλυτερο ελεγχο ως τριβειο αλλά και η χρηση του ακομα και ως αλλοιφαδορος.
στις δε 3000 στροφες λογικα πρεπει να εχει δυναμη αντιστοιχη του bormann pro 1700 στις ιδιες στροφες.

Ενδιαφέρον.. Κι εγώ τον έχω βάλει στο μάτι αυτόν..
Γιατί τον Dewalt μια φορά τον πλήρωσα.. Δεν τα ξαναδινω τα 130

Νομίζω από μεταφορικά το Gotools.de έχει τα πιο χαμηλά ,15 ευρώ . Και οι τιμές τους είναι πολύ καλές , όχι σε όλα τα προϊόντα βέβαια , αλλά είναι και επίσημος αντιπρόσωπος της Bosh.

Ο πιο φτηνος 3D εκτυπωτης στην χαμηλοτερη τιμη που εχει βγει απο το Banggood αλλα και γενικοτερα, στα 68.91 ευρω, με τα μεταφορικα, απο Ευρωπαικες αποθηκες (Τσεχια).

s-l400.jpg

https://www.banggood.com/Easythreed...html?rmmds=search&ID=6157212&cur_warehouse=CZ

Νομίζω από μεταφορικά το Gotools.de έχει τα πιο χαμηλά ,15 ευρώ . Και οι τιμές τους είναι πολύ καλές , όχι σε όλα τα προϊόντα βέβαια , αλλά είναι και επίσημος αντιπρόσωπος της Bosh.

το gotools εχει 65-70 για το φαλτσοπριονο αυτο. 18-20 κιλα

Σε συνεχεια της Οδυσειας παραγγελιας του φαλτσοπριονου απο Γερμανια.
Το παρηγγειλα απο amazon την Κυριακή για να μην χασω την προσφορα στα 271. To αμαζον ελεγε αποστολη στις 04/10 οποτε ειχα περιθωρια ακυρωσης.
Γραφτηκα στο eshopwedrop και εστειλα 0.5 ευρω τραπεζικώς για να ταυτοποιηθώ. και ταυτοχρονα τους εστειλα 2 mail. ένα με ερωτηση για λατινικους χαρακτηρες στην επωνυμο και ένα για επιβεβαιωση οτι το εργαλειο επιτρεπεται να μεταφερθει.
Μου απαντησαν στο πρωτο. "Eιναι ΟΚ." και στο δευτερο "περιορισμοι υπαρχουν μονο απο Αμερικη"
Γενικοτερα ειδα μια ερασιτεχνικη συμπεριφορα και μεχρι τωρα δεν εχω παρει ενεργοποιηση της ταυτοποιησης.
Ταυτοχρονα ψαχνω στο νετ για κριτικες και βρισκω ΤΙΠΟΤΑ και πουθενα. Ουτε οτι καποιος παρελαβε κατι ουτε οτι χαθηκε. δεν υπαρχουν reviews όπως με το mailboxde που εχει εκατονταδες.
Πεφτει το ματι μου όμως στο κατω μερος της σελίδας τους :
EshopWedrop (GR) IKE
Αριθ. Εγγραφής: 147570901000
Αριθ. ΦΠΑ: 801038481

Και σκεφτομαι καλυτερα να μην το ρισκαρω. Γιατι δεν μπορει να λες οτι εισαι σοβαρη εταιρεια και να γραφεις αυτο.

Κανω ακυρωση στο Amazon, που ακυρωσε σε 1 λεπτο και μπαινω gotools.de και το παραγγελνω με 309+20 μεταφορικα (wagelis πρόταση). δηλαδη 20 ευρώ πιο πανω απο την προηγουμενη μαφιοζικη διαδικασια.

Και τωρα περιμενω αν θα προχωρησει ή θα ακυρωθει απο το gotools.

Αυτα απο τον "Ξανθοπουλο" των παραγγελιων.

Να πληρώσεις μέσω Paypal και να ενεργοποιήσεις πρώτα αυτό αν δεν το έχεις κάνει ήδη
https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns

(αν σε πρόλαβα)

O gotools εστειλε τιμολογιο αποστολης μεσα σε 20 λεπτα και λεει πως το δεμα παει DHL. Αν κρινω απο τις χιλιαδες θετικες 99% για το καταστημα, δεν θα εχω προβλημα. Αν πεσω σε ελλατωματικό ισως και να δουλεψει η πανευρωπαικη εγγυηση bosch και οχι η επιστροφη/αντικατασταση στη Γερμανια.

Το εκανα αυτο που λες μολις τώρα και εχω ηδη πληρωσει με paypal.

O gotools εστειλε τιμολογιο αποστολης μεσα σε 20 λεπτα και λεει πως το δεμα παει DHL. Αν κρινω απο τις χιλιαδες θετικες 99% για το καταστημα, δεν θα εχω προβλημα. Αν πεσω σε ελλατωματικό ισως και να δουλεψει η πανευρωπαικη εγγυηση bosch και οχι η επιστροφη/αντικατασταση στη Γερμανια.

Το εκανα αυτο που λες μολις τώρα και εχω ηδη πληρωσει με paypal.

Μακάρι να είσαι τυχερός και να μή χρειαστείς τίποτα :)
Καλοδούλευτο.
Εγώ είμαι πάντως πολύ άτυχος σε αυτά.
Τόσο που πλέον δεν ξενερώνω καν όταν έρχεται κάτι dead on arrival :smash: