Γιάννη 360 το είχε το eshop φίλε.
Έπρεπε να το είχες παρει τότε.
10% πιο ακριβά αλλά ξεαγχωτα και χαλαρά.
Υπάρχουν πολλές εταιρείες που το κάνουν. Εγώ είχα φέρει πριν δύο χρόνια περίπου μ αυτούς.. https://www.transport-to-greece.gr/gr/price-example-2.htmlυπαρχει τετοιο πραγμα?
Γιάννη 360 το είχε το eshop φίλε.
το εχει το amazon.de μεχρι την Δευτερα με 270.
αρα θα μου παει 310 το πολυ.
το εχει το amazon.de μεχρι την Δευτερα με 270.
αρα θα μου παει 310 το πολυ.
δεν ξερω ομως πως στελνουν απο αποθηκη Αθηνας στο σπιτι.
γιατι αν εχουν υποχρεωτικα courier θα παει πολυ. με απλο ελτα υπολογιζω 25 ευρώ και με μεταφπορικη το πολυ 15. Πιστευω θα μπορω να επιλεξω εγω πως θα το παρω απο εκει.
τους εχω στειλει mail με ερωτηματα.
Αξιξει να το δοκιμασω γιατι βρισκεις σε amazon.de αλλα και σε Γερμανικα μαγαζια πολυ χαμηλες τιμες. Και αν το προιον δεν ειναι τοσο βαρυ σιγουρα θα συμφερει η αγορα απο εκει.
εμενα μου βγαζει ένα κουπονι να ενεργοποιησω -44 ευρω και με το mailboxde o φπα ειναι 16% μαλλον επειδη εχει αποστολη στην Γερμανια. συνολο 271293 μου το βγάζει με τον ελληνικό φπα και το κουπόνι φυσικά. Χάνω κάτι; Πάντως είναι ωραίο κολπάκι αυτό. Αν το ήξερα τον Σεπτέμβρη που το έβγαλε 250 σίγουρα θα το επιχειρούσα.
Νομίζω από μεταφορικά το Gotools.de έχει τα πιο χαμηλά ,15 ευρώ . Και οι τιμές τους είναι πολύ καλές , όχι σε όλα τα προϊόντα βέβαια , αλλά είναι και επίσημος αντιπρόσωπος της Bosh.
Νομίζω από μεταφορικά το Gotools.de έχει τα πιο χαμηλά ,15 ευρώ . Και οι τιμές τους είναι πολύ καλές , όχι σε όλα τα προϊόντα βέβαια , αλλά είναι και επίσημος αντιπρόσωπος της Bosh.
Να πληρώσεις μέσω Paypal και να ενεργοποιήσεις πρώτα αυτό αν δεν το έχεις κάνει ήδη
https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returns
(αν σε πρόλαβα)
O gotools εστειλε τιμολογιο αποστολης μεσα σε 20 λεπτα και λεει πως το δεμα παει DHL. Αν κρινω απο τις χιλιαδες θετικες 99% για το καταστημα, δεν θα εχω προβλημα. Αν πεσω σε ελλατωματικό ισως και να δουλεψει η πανευρωπαικη εγγυηση bosch και οχι η επιστροφη/αντικατασταση στη Γερμανια.
Το εκανα αυτο που λες μολις τώρα και εχω ηδη πληρωσει με paypal.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.