Εκπτώσεις-Προσφορές.

Για όποιον ενδιαφέρεται να αγοράσει μπαταρία Dewalt 18V 5 Αh στα 55 https://www.skroutz.gr/s/23962085/Dewalt-Μπαταρία-XR-Li-Ion-18V-5-0Ah-DCB184.html

Η τιμή είναι αρκετά χαμηλή ακόμη και απο μαγαζιά του εξωτερικού και με βάση την εξέλιξη τιμής του σκρουτζ.
Επίσης είναι άμεσα διαθέσιμη απο εργαλειομάγαζο και επίσημο μεταπωλητή της Dewalt

Μια πολύ καλή λύση είναι το Black & Decker KW1600EKA Ρούτερ 1600W

Το έχουν αρκετοί εδώ, όπως κι εγώ. Το είχα πάρει στα 125 σε προσφορά από το χιώτικο μαγαζί.

νομιζω οτι ειναι πολυ καλη τιμη ειδικα τωρα που η αγγλια ειναι εκτος Ε.Ε.
μινιμουμ παραγγελια 2 κομματια αλλά συμφερει πολυ για οποιον κανει αρκετη χρηση
2 κιλα θερμοκολλας στα 18 ευρω και τα δυο και steinel, +μεταφορικα ειναι πολυ καλα.
https://www.amazon.fr/Cartouches-bΓ...el+glue&qid=1610121762&s=english-books&sr=1-2

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Αρχίζουν και προσαρμόζονται σιγά-σιγά όλα τα ευρωπαικά Amazon, στη νέα πραγματικότητα.
Τι εννοείς με αυτό? Θα έχουμε κέρδος εμείς λες σαν πελάτες?

Πάντως 1η φορά βλέπω τόσο γρήγορη αποστολή!
beb57be55f5683e0e5f0ec82b1958417.jpg

Υπαρχει μια πιθανοτητα για το amazon.co.uk -για να αντιμετωπισει την σημαντικη μειωση του τζιρου απο τις Ευρωπαικες αγορες- να προσφερει δωρεαν μεταφορικα για αγορες πανω απο ενα ποσο. Αυτο που ισχυε ουτως η αλλως δηλαδη πριν καποια λιγα χρονια, πριν καταργηθει, για ολα τα Αμαζον οχι μονο για τις ντοπιες αποστολες αλλα και τις για αποστολες εκτος της χωρας τους, πχ προς Ελλαδα κλπ.

Παντως για τις αποστολες απο 22 εως 150 ευρω δεν θα υπαρξει μεγαλη αυξηση αφου θα αφαιρεθει ο Αγγλικος ΦΠΑ και θα προστεθει ο (υψηλοτερος) Ελληνικος ΦΠΑ.
Η μεγαλη διαφορα θα ειναι σε αποστλες εως 22 ευρω (μενει να ξεκαθαρισει εαν συμπεριλαμβανονται και τα μεταφορικα, που κανονικα πρεπει) οπου δεν θα υπαρχει ουτε ο Αγγλικος αλλα ουτε και ο Ελληνικος ΦΠΑ.

Υπαρχει μια πιθανοτητα για το amazon.co.uk -για να αντιμετωπισει την σημαντικη μειωση του τζιρου απο τις Ευρωπαικες αγορες- να προσφερει δωρεαν μεταφορικα για αγορες πανω απο ενα ποσο. Αυτο που ισχυε ουτως η αλλως δηλαδη πριν καποια λιγα χρονια, πριν καταργηθει, για ολα τα Αμαζον οχι μονο για τις ντοπιες αποστολες αλλα και τις για αποστολες εκτος της χωρας τους, πχ προς Ελλαδα κλπ.

Παντως για τις αποστολες απο 22 εως 150 ευρω δεν θα υπαρξει μεγαλη αυξηση αφου θα αφαιρεθει ο Αγγλικος ΦΠΑ και θα προστεθει ο (υψηλοτερος) Ελληνικος ΦΠΑ.
Η μεγαλη διαφορα θα ειναι σε αποστλες εως 22 ευρω (μενει να ξεκαθαρισει εαν συμπεριλαμβανονται και τα μεταφορικα, που κανονικα πρεπει) οπου δεν θα υπαρχει ουτε ο Αγγλικος αλλα ουτε και ο Ελληνικος ΦΠΑ.

Φίλε μου δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα και δυστυχώς θα υπάρξουν πολλές δυσκολίες μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

1. Η συμφωνία για μηδενικούς δασμούς σε αγαθά ισχύει ΜΟΝΟ για προϊόντα τα οποία κατά βάση έχουν φτιαχτεί στην Αγγλία. ΔΕΝ ισχύει για τα προϊόντα που φτιάχνονται σε τρίτες χώρες , εισάγονται στην Αγγλία και εξάγονται στην ΕΕ.

2. Τα ελληνικά τελωνεία από τα οποία είναι υποχρεωτικό πλέον να περνάνε ΟΛΑ τα δέματα που ξεκινούν από Αγγλία είναι από τα χειρότερα στην ΕΕ. Προσωπικό δεματάκι με δώρο για φίλη έγκυο που της στάλθηκε από Αγγλία σταμάτησε στο ελληνικό τελωνείο και της ζητάνε εκτελωνισμό.

Θα υπάρξει σοβαρότατο πρόβλημα κατά την άποψη μου και για αυτό και το τελευταίο διάστημα το amazon ουσιαστικά είχε μπλοκάρει σχεδόν όλες τις αποστολές. Τα περισσότερα προϊόντα μεταφέρονται σε αποθήκες εκτός Αγγλίας και θα αποστέλλονται από εκεί.

Προσωπικά αν και είμαι μεταξύ Αγγλίας και Ελλάδας δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος στο κομμάτι των αγορών αγαθών μεταξύ ΕΕ-UK.