Εκπτώσεις-Προσφορές.

ειναι πραγματικα δελεαστικο σε αυτη τη τιμη. αλλά δεν το προλαβα, εξαντληθηκε κιολας!
διστασα χτες το βραδυ γιατι εχω 3 ηλεκτρικα κατσαβιδια ακομα στα δυο σπιτια και εχω πολλα ψωνια μπροστα μου. και ειπα ασε για αυριο, να δω αν θα με παρει τουτο το μηνα.
δεν πειραζει, θα το ξαναβγαλει καποια στιγμη.
παθημα και μαθημα ;) την επομενη φορα πρωτα θα ψωνιζω και μετα θα κοινοποιω
την προηγουμενη φορα οριακα προλαβα τις λαμες της μακιτα και μυαλο δεν εβαλα ;)

ομως το οτι παιρνει ΑΑ το κανει να ειναι χρηστικο για πολλα χρονια. τα υπολοιπα δεν εχουν αποσπωμενες μπαταριες και για αυτο εχουν 3-4 χρονια ζωης το πολυ
συντροφευεται και απο μυτες και μπαταριες, εχει και 5 Νm ροπη, η προεκταση ειναι πολυ βολικη, οπότε ειναι τζαμι για τον καθε ενα

Είναι καλή τιμή η συγκεκριμένη. Ωστόσο το συγκεκριμένο έχει βγει και σε χαμηλότερες τιμές. Σίγουρα στα 89,90 το περασμένο καλοκαίρι στα Leroy Merlin και νομίζω (αν και δεν παίρνω όρκο) και στα 79,90 παλιότερα.

καλη ευκαιρια για οσους θελουν 2 μπαρταριες Einchell με 49 ευρω

PP_424716_G.jpg

μονο για σημερσ
https://www.eshopspecials.gr/

https://www.e-shop.gr/fakos-epanafortizomenos-hunter-x8012-10w-cree-led-800lm-p-PER.585947

8.5 ευρω με μπαταρια 18650
λογικα πρεπει να φορτιζει πανω στο φακο
Καλησπέρα. Μου ήρθε σήμερα αυτός ο φακός. Μια χαρά αλλά νόμιζα ότι θα φόρτιζε με κάποιο usb ίσως πάνω στον φακό και από ότι κατάλαβα θέλει φορτιστή για την μπαταρία ξεχωριστά. Υπάρχει άλλος τρόπος να φορτίσει η πρέπει να αγοράσω κάποιον φορτιστή?

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα. Μου ήρθε σήμερα αυτός ο φακός. Μια χαρά αλλά νόμιζα ότι θα φόρτιζε με κάποιο usb ίσως πάνω στον φακό και από ότι κατάλαβα θέλει φορτιστή για την μπαταρία ξεχωριστά. Υπάρχει άλλος τρόπος να φορτίσει η πρέπει να αγοράσω κάποιον φορτιστή?

ή του βαζεις 3Α (απλες ή επαναφορτιζομενες) ή αν εχεις ηλεκτρονικο τσιγαρο, την φορτιζεις εκει την 18650
εγω εχω και επαναφορτιζομενες 3Α του λιντλ και ενα μικρο φορτιστη 2Α-3Α φιλιπς απο παλια, εχω και ηλεκτρονικο τσιγαρο, οπότε ειμαι κομπλε
και ο δικος μου σημερα ηρθε, θα τον παραλαβω αυριο ομως.

τον δοκιμασες? απο φως πως τα παει? ηταν καλη αγορα?

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν έχω άλλη εμπειρία από φακό και μου φαίνεται πολύ ποιοτικός και "βαρύς" μιας και είναι από αλουμίνιο. Το φως είναι πολύ πολύ δυνατό τώρα που νύχτωσε και τον δοκίμασα έξω. Έχω την εντύπωση ότι μοιάζει κατά πολύ σε ένα φακό που είχε πάρει ο κουνιάδος μου από τελεμαρκετινγ, ξέρετε αυτούς που τους πατούσαν φορτηγά και τους πετούσαν από ελικόπτερο κλπ χάχα

καλοδουλευτος νικ!
εχω κι εγω εναν που ειχα παρει πριν χρονια απο e-bay παρομοιο, που αλλαζει το εστιακο βαθος του, καπου στα 13-14 ευρω αν θυμαμαι καλα
στη πρωτη ευκαιρια θα τους αντιπαραβαλω

τουτον εδω τον θελω περισσοτερο για καμια διακοπη ρευματος στο σπιτι.
ηταν σε δελεαστικη τιμη στα 8.5 ευρω αφου εχει και 18650, δεδομενου οτι η μπαταρια στο ηλεκτρονικο τσιγαρο εχει αρχιζει και τα ψιλοπαιζει

το βαζω αυτο για να σας υπενθυμισω να περνατε απο τα λιντλ γιατι καθε λιγες μερες, βαζουν προσφορες σε διαφορα κομματια που τους εχουν μεινει καιρο
συνηθως -30% απο την τιμη της τιμης προσφορας
ενα σωρο τρυπανια των 3 τυπων και ολες οι βασικες μυτες στα 7 ευρω σε πρακτικο κουτακι, ο,τι πρεπει για το δευτερο σετ εργαλειων , με τα βασικα, που φτιαχνω στο σπιτι της κυρας

Attachments

• DSC_0781.jpg
    DSC_0781.jpg
    107.5 KB · Views: 360
Απάντηση: Re: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Αντε να φτηνηνει και η Advancedvac!

Κυριακο αυτη η σκουπα δεν υπαρχει....μακαρι να μπορεσω να παρω μια τετοια καποια στιγμη....γιατι του Lidl τα εφαγε τα ψωμια της...
Εαν πεσει στο 100αρικο θα ειναι οτι πρεπει...

Κυριακο αυτη η σκουπα δεν υπαρχει....μακαρι να μπορεσω να παρω μια τετοια καποια στιγμη....γιατι του Lidl τα εφαγε τα ψωμια της...

Έτσι είναι Κώστα.
Μακάρι.

Re: Απάντηση: Re: Εκπτώσεις-Προσφορές.

την εχεις χρονια την σκουπα του λιντλ κωστα?

.....

μερικα απο το κρεηζυ σαντεης κι αυτη τη βδομαδα, φακος 1000 λουμενς με μπαταριες C στα 8.5 (καλη λυση για οσους δεν εχουν φορτιστες) , 5 Χ λαμπες 15W με 7.2 (αρκετα δυνατες για led) και τα αξιολογα τρυπανια της bosch με πολλα να ειναι στα μισα νουμερα πραγμα που βολευει στα σπειρωματα