Εκπτώσεις-Προσφορές.

Οχι, αλλα σαν επισημος διανομεας αναλαμβανοντας το σερβις μπορει να παραγγειλει γνησια ανταλλακτικα για την επισκευη και να καλυφθει σωστα και σε εγγυηση το προιον...

• Like
Reactions: mastroxalastis
Αυτo πως μπορει να συμβει?

Το οτι ενα μαγαζι αναλαμβανει το service δεν σημαινει οτι εχει και το επισημο service. Για τα bosch υπαρχουν στην Ελλαδα μονο 3 επισημα σημεια service και αλλα 1000 ανεπισημα.
Εννοούσα την υποθετική περίπτωση κατά την οποία κάποιος αγοράζει ένα εργαλείο που εξαρχής δεν καλύπτεται από κάποια "επίσημη" εγγύηση, και συμβεί να χαλάσει το εργαλείο εντός του χρόνου (πχ μέσα στους πρώτους 8 μήνες από την αγορά) κατά τον οποίο αν καλυπτόταν από εγγύηση θα είχε υποχρέωση να το επισκευάσει η αντιπροσωπεία.
Σε μια τέτοια περίπτωση, αυτός που αγόρασε το εργαλείο που δεν έχει καθόλου εγγύηση την πάτησε εν συγκρίσει με κάποιον άλλο που αγόρασε πχ ένα ανάλογο εργαλείο την ίδια ημερομηνία και του χάλασε κι εκείνου (οπότε ο δεύτερος μπορεί να απευθυνθεί στο σέρβις για εντός εγγύησης αποκατάσταση της ζημίας).

Σωστά τα γράφεις Μιχάλη για την dewalt, αναφέρω εγώ όλα τα υπόλοιπα
Ούτε καλή αντιπροσωπεία έχει, ούτε καλό service, ούτε καλές τιμές, ούτε καλά εργαλεία, όλα χάλια!
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την αναφέρουμε αυτή την παλιοεταιρεία ❓:whistle:
Γιατί ασχολούμαστε με αυτό το μίασμα, επειδή τυγχάνει να διαθέτει ενα τέτοιο εργαλείο το πατριωτάκι σου μήπως; :LOL::LOL::LOL:

Βγαζει καποια καλα εργαλεια η Dewalt, δεν μπορω να πω, εχω και εγω αρκετα πλεον.
Μακιτα (και καποιες αλλες κορυφαιες μαρκες) ομως δεν ειναι... οποτε ενα πολυ καλο service το χρειαζεται :)

Το πατριωτακι μου ειναι κατα βαθος σοφο...εχει πολλα bosch αλλα δεν το πολυσυζηταει

Ερχεται ο Κυριακος ορμητικος, απανω στο αλογακι που μολις εφτιαξε, με το dewalt δορυ ανα χειρας...και ουαι κι αλλιμονο σας 😁

Λαθος μαρκα διαλεξες για το παραδειγμα πατριωτακι. Δεν χαλανε τα Μακιτα, ιδιως στην εγγυηση 😶

Ευτυχως που εχει καλη αντιπροσωπεια η Dewaltt στην Ελλαδα...😒
Πες μου ότι είναι ψέμματα αυτό που γράφω.

Αγοράζεις ολοκαίνουργιο ΜΑΚΙΤΑ από Ευρώπη και ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ η ελληνική ΜΑΚΙΤΑ!!!

Όσο για τα Dewalt σου χάλασε κανένα και δε σε κάλυψε????

Σωστά τα γράφεις Μιχάλη για την dewalt, αναφέρω εγώ όλα τα υπόλοιπα
Ούτε καλή αντιπροσωπεία έχει, ούτε καλό service, ούτε καλές τιμές, ούτε καλά εργαλεία, όλα χάλια!
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την αναφέρουμε αυτή την παλιοεταιρεία ❓:whistle:
Γιατί ασχολούμαστε με αυτό το μίασμα, επειδή τυγχάνει να διαθέτει ενα τέτοιο εργαλείο το πατριωτάκι σου μήπως; :LOL::LOL::LOL:
Ευτυχώς που δεν είναι Μ@ΚΟΙΤΑ
Εσένα νεαρε μη τυχόν και σε δω με δισκοπριονο κίτρινο θα έρθω να στο παρω....

Νέο μέλος. Δεν ξέρω αν ανήκει εδώ αυτό, συγχωρέστε με αν όχι .Ψάχνοντας για ρουτερακι, έπεσα στο Makita 3709 (μπλε) στην τιμή 55ευρώ δηλαδή πιο φτηνό από το 3700 (κόκκινο). Μου κάνει εντύπωση. Βέβαια τα μαγαζιά που δίνουν το 3709 σε τέτοια τιμή δεν είναι εργαλειομάγαζα. Λέτε να είναι μαιμού;

Το 3709
https://www.skroutz.gr/s/8383949/Makita-3709.html

Το 3700
https://www.skroutz.gr/s/9272114/Makita-M3700.html

Από όσο ξέρω η κόκκινη σειρά καταργήθηκε, όποτε βγαίνει το ίδιο σε μπλε πλεον ίδιο και απαραλαχτο.
Καλώς ήρθες στην παρεα μας!

Πες μου ότι είναι ψέμματα αυτό που γράφω.

Αγοράζεις ολοκαίνουργιο ΜΑΚΙΤΑ από Ευρώπη και ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ η ελληνική ΜΑΚΙΤΑ!!!

Όσο για τα Dewalt σου χάλασε κανένα και δε σε κάλυψε????

Σε αλλο μηκος κυματος ομιλουσα βρε και αλλα πραματα εννοουσα... :)

Τωρα για τα παραπανω απαντω οτι προφανως και ετσι ειναι, δεν σε καλυπτει η Ελληνικη Μακιτα για εργαλεια αγορασθεντα απο το εξωτερικο.
Απο τα δικα μου Dewalt κανενα δεν μου χαλασε, ειναι μια χαρα ολα το εχω ξαναπει. Ειμαι σουπερ ευχαριστημενος απο το καθε ενα απο τα 5 εργαλεια Dewalt που διαθετω!

Σιγά μην πάρω κίτρινο δισκοπρίονο! 😎
Αφού είναι παλιό μηχάνημα λέμε, τι δεν καταλαβαίνεις;
Για το συγκεκριμένο υπάρχουν φήμες στην πιάτσα οτι δεν κάνει για ίσιες κοπές 🤣🤣🤣

Κυριάκο ευχαριστώ. Αρα η κόκκινη σειρά είναι στοκ. Ειναι που αυτά τα μαγαζιά που πουλάνε λίγο απο όλα δεν τα πολυ εμπιστεύομαι. Στα εργαλειομάγαζα έχει την ανεβασμένη τιμή ~80 ευρώ, παρόλο που είναι το ίδιο ακριβώς.

Κυριάκο ευχαριστώ. Αρα η κόκκινη σειρά είναι στοκ. Ειναι που αυτά τα μαγαζιά που πουλάνε λίγο απο όλα δεν τα πολυ εμπιστεύομαι. Στα εργαλειομάγαζα έχει την ανεβασμένη τιμή ~80 ευρώ, παρόλο που είναι το ίδιο ακριβώς.
Τα μαγαζια που πουλανε λιγο απ'ολα και δινουν καλυτερες τιμες σε καποια ειδη, δεν ειναι κατ' αναγκην αναξιοπιστα.
Απλα δεν κρατανε στοκ για να μην επιβαρυνθει η ρευστοτητα τους, ισως να μην εχουν ουτε καν φυσικη παρουσια γλυτωνοντας πολλα εξοδα, και συμβιιβαζονται με ενα μικροτερο περιθωρειο κερδους ωστε να κερδισουν και αυτοι ενα μερος της αγορας. Εαν το εργαλειο καλυπτεται απο την εδω αντιπροσωπεια και εγγυηση, εγω θα το εξεταζα. Η διαφορα τιμης ειναι σημαντικη.

Προσωπικα απο οσο εχω καταλαβει οταν καποιο μαγαζι αναφερει σε ενα προιον με πολυ χαμηλη τιμη "Παράδοση έως 30 ημέρες" ειναι στις περισσοτερες των περιπτωσεων παραγγελεια απο το εξωτερικο....αυτο οντως κατα αναγκη δεν ειναι κακο...

Αυτές τις μέρες (μέχρι 1/4) έχει στο leroy merlin προσφορά μηχανή ηλεκτροκόλλησης 120Α μαζί με ηλεκτρονική μάσκα στα 69,90. Η μηχανή μοιάζει αρκετά με τη μικρή Helix Super Mini:

• Like
Reactions: nickolas
το εχω παρει στα 12.90 (σε προηγουμενη CS) και το θεωρουσα ευκαιρια γιατι απο το λιγο που το δουλεψα μου φανηκε πολυ καλο.
οπότε στα 9.90 η αγορα του ειναι must!

• Like
Reactions: KOSSTV
πονηρουλη... :)
αν και θα επρεπε να χτυπησεις τα εξαιρετικα dewalt

οπως εγραψα και στο αλλο νημα, υπαρχουν ελλειψεις και ανατιμησεις στην αγορα πλεον