Οχι, αλλα σαν επισημος διανομεας αναλαμβανοντας το σερβις μπορει να παραγγειλει γνησια ανταλλακτικα για την επισκευη και να καλυφθει σωστα και σε εγγυηση το προιον...
Εννοούσα την υποθετική περίπτωση κατά την οποία κάποιος αγοράζει ένα εργαλείο που εξαρχής δεν καλύπτεται από κάποια "επίσημη" εγγύηση, και συμβεί να χαλάσει το εργαλείο εντός του χρόνου (πχ μέσα στους πρώτους 8 μήνες από την αγορά) κατά τον οποίο αν καλυπτόταν από εγγύηση θα είχε υποχρέωση να το επισκευάσει η αντιπροσωπεία.Αυτo πως μπορει να συμβει?
Το οτι ενα μαγαζι αναλαμβανει το service δεν σημαινει οτι εχει και το επισημο service. Για τα bosch υπαρχουν στην Ελλαδα μονο 3 επισημα σημεια service και αλλα 1000 ανεπισημα.
Πες μου ότι είναι ψέμματα αυτό που γράφω.Λαθος μαρκα διαλεξες για το παραδειγμα πατριωτακι. Δεν χαλανε τα Μακιτα, ιδιως στην εγγυηση
Ευτυχως που εχει καλη αντιπροσωπεια η Dewaltt στην Ελλαδα...![]()
Ευτυχώς που δεν είναι Μ@ΚΟΙΤΑΣωστά τα γράφεις Μιχάλη για την dewalt, αναφέρω εγώ όλα τα υπόλοιπα
Ούτε καλή αντιπροσωπεία έχει, ούτε καλό service, ούτε καλές τιμές, ούτε καλά εργαλεία, όλα χάλια!
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την αναφέρουμε αυτή την παλιοεταιρεία
Γιατί ασχολούμαστε με αυτό το μίασμα, επειδή τυγχάνει να διαθέτει ενα τέτοιο εργαλείο το πατριωτάκι σου μήπως;![]()
Πες μου ότι είναι ψέμματα αυτό που γράφω.
Αγοράζεις ολοκαίνουργιο ΜΑΚΙΤΑ από Ευρώπη και ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ η ελληνική ΜΑΚΙΤΑ!!!
Όσο για τα Dewalt σου χάλασε κανένα και δε σε κάλυψε????
Τα μαγαζια που πουλανε λιγο απ'ολα και δινουν καλυτερες τιμες σε καποια ειδη, δεν ειναι κατ' αναγκην αναξιοπιστα.Κυριάκο ευχαριστώ. Αρα η κόκκινη σειρά είναι στοκ. Ειναι που αυτά τα μαγαζιά που πουλάνε λίγο απο όλα δεν τα πολυ εμπιστεύομαι. Στα εργαλειομάγαζα έχει την ανεβασμένη τιμή ~80 ευρώ, παρόλο που είναι το ίδιο ακριβώς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.