Εκπτώσεις-Προσφορές.

μια πολυ καλη ευκαιρια γωνιακου τροχου με 2 μεγαλες μπαταριες 388 (ασπρα γραμματα-λιγο διαφορετικες) και φορτιστη στα 51 €

Έχουν βγάλει το κουπόνι "BGb0ef13" για το 350άρι έκκεντρο τριβείο της TOPSHAK (TOPSHAK TS-SD5 350W Random Orbital Sander), που ρίχνει την τιμή στα 19 ευρώ από την αποθήκη Τσεχίας.

Υπάρχει επίσης μια σελίδα που μπορεί κανείς να βρει κουπόνια allowance, για να ρίξει λίγο ακόμα την τιμή.
Επειδή η πλάνη της TOPSHAK που έχω πάρει έχει βγει καλή, και φαίνεται πως ως brand name έχει καλύτερη ποιότητα από τα τυπικά κινέζικα, προχώρησα στην παραγγελία.

TOPSHAK TS-SD5.png

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

με προλαβες :) μπηκα να το βαλω και το ειχες βαλει !
αν και εχω το bulle , παραγγελθηκε και αυτο σαν δευτερο για το δευτερο σπιτι
τετοια τιμη δεν υπαρχει, δεν θα την ξαναβρουμε και με 20 γυαλοχαρτα μαζι οσο και της πλακας να ειναι, βγαινει τσαμπα.

εξαιρετικο καιτο κατσαβιδι ετουτο. δυστυχως εχω αλλα 3 οποτε δεν το αγοραζω, ειναιομως ευκαιρια με τις μυυτουλες του, το φιδι κλπ

Last edited:
εξαιρετικη τιμη στα 25.62 € μου βγηκε και με κατι ψιλοκουπονακια ο πριτσιανδορος σπειρωματων της τοπσακ

το εργαλειο φαινεται καλης κατασκευης, τα τοπσακ ειναι ποιοτικα, οπότε και με τα πριτσινια μαζι βγαινει χαρισμα, οταν στην αγορα αντιστοιχα εργαλεια παιζουν 50-90 ευρω

• Like
Reactions: cyclades and nikfor
υποψιν οτι ξεκινα απο Μ3 και ολες οι κριτικες του (39) ειναι αριστες
οπότε αν ενδιαφερεστε για ενα τετοιο εργαλειο, η τιμη ειναι ευκαιρια!

και επειδη ο φτηνος κινεζομογγολος (βαθια κινα λεμε) πριτσιναδορος μου ειχε αρχισει να τα παιζει, ειναι πολυ καλη τιμη ο αντιστοιχος τοπσακ που με τα κουπονακια του κλπ πηγε 9.22€ ! ολα μαζι, με βαλιτσουλα και με ενα σωρο πριτσινια μεσα

δηλαδη με 35 € σημερα πηρα και τους δυο πριτσιναδορους με τις βαλιτσες τους και ενα καρο πριτσινια , απλα και σπειρωματων !
ωραια μερα, δε λεω... :)

Last edited:
και μια αγορα ακομα που πραγματικα ειναι καλη τιμη για γυάλισμα, απο 26 ευρω ονομαστικα, μονο 7.75€
πελμα 150 αρι και 3 γουνες, τσαμπα ειναι

υγ
οταν πληρωνεις με πεηπαλ, η αποστολη ειναι ασφαλισμενη. αν εχεις προβλημα, μπλοκαρεις την πληρωμη
εγω ομως την αφηνω παντα γιατι το κοστος ειναι ελαχιστο, δεν χρειαζεται να μπλεξεις με χρονοκαθυστερησεις αν κατι δεν ειναι καλο και επιπλεον γιατι στα δεκαδες πραγματα που εχω αγορασει αυτα τα χρονια ποτε δεν επεσα σε ελλατωματικο
υποθέτω οτι ισως, αν το εχεις ασφαλίσει στο μπανγκουντ, σου βαζουν πιο καλα κομματια παραγωγης
συμπτωση? δεν ξερω, μπορει. αλλά για ελαχιστο κοστος δεν ρισκαρω...

Last edited:
υποθέτω οτι ισως, αν το εχεις ασφαλίσει στο μπανγκουντ, σου βαζουν πιο καλα κομματια παραγωγης
Νικολα μου, αυτο δεν παιζει με τιποτα ... σιγα μη κατσουν να κανουν τετοια διαλογη ... μιλαμε για εκατονταδες παραγγελιες το λεπτο!

• Like
Reactions: nickolas
υγ
οταν πληρωνεις με πεηπαλ, η αποστολη ειναι ασφαλισμενη. αν εχεις προβλημα, μπλοκαρεις την πληρωμη
εγω ομως την αφηνω παντα γιατι το κοστος ειναι ελαχιστο, δεν χρειαζεται να μπλεξεις με χρονοκαθυστερησεις αν κατι δεν ειναι καλο και επιπλεον γιατι στα δεκαδες πραγματα που εχω αγορασει αυτα τα χρονια ποτε δεν επεσα σε ελλατωματικο
συμπτωση? δεν ξερω, μπορει. αλλά για ελαχιστο κοστος δεν ρισκαρω...

Καλα κανεις, ειναι ελαχιστο το κοστος και σε περιπτωση προβληματος σε αποζημιωνουν γρηγορα (και αυτοι αποζημιωνονται απο την ασφαλιστικη τους) και δεν καθεσαι να μπλεκεις με paypal.
Moυ εχει συμβει 3-4 φορες με ελλατωματικα/χαμενα προιοντα οπου παντα μου επεστρεφαν αμεσα τα χρηματα. Αξιζει λοιπον η ασφαλιση κατα τη γνωμη μου.

• Like
Reactions: nickolas
Παρακολουθούσα για κάποιο διάστημα τις τιμές που είχε το rechargeable COB Headlight μετά από την πειστική θετική κριτική του φίλτατου Χιώτη, αλλά είχαν πάρει την ανιούσα.
Σήμερα πρόσεξα πως το έχουν ρίξει περίπου στα 10ευρώ, από αποθήκη κίνας, και μαζί με τα κουπόνια allowance που πόσταρε ο Zerlan, βγαίνει γύρω στα 8,3 ευρώ τελική τιμή με τα μεταφορικά.
Οπότε κρίθηκε πως ήταν σωστή στιγμή να γίνει η αγορά.

2aafd9c5-e34a-4ccd-afd4-babddd904a37.jpg

για οποιον το ηθελε και δεν το προλαβε την προηγουμενη φορα, το ξαναβαζει κατω απο 20€
και με κατι κουπονακια vip ισως παει πιο κατω απο τα 18-19
ειναι Φ125, ελαφρυ κι εγω ειμαι ευχαριστημενος απο το λιγο που το δουλεψα. περισσοτερο ως πρακτικο βοηθημα παρα για σοβαρη δουλεια.

• Like
Reactions: panoss1 and theox
και μια εξαιρετικη τιμη προσφορας για λιγες μερες ακομα, για οποιον θελει αλυσοπριονακι.
το αριστο drillpro στις 6 ιντσες στα 30 € με μεταφορικα!

εχω την σεγα ενος χεριου, εχω το προσθετο του γωνιακου τροχου που τον μετατρεπει σε αλυσοπριονο, εχω και το κονταροπριονο μπαταριας του λιντλ, για μενα θα ηταν υπερβολη να παρω και τουτο αν και πολυ μανιτζεβελο. προτιμω να δωσω το 30 αρι και να παρω αλλον εναν γωνιακο τροχο της ντριλπρο να εχω το προσθετο μονιμως πανω του, οταν τον ξαναβγαλει προσφορα.

αλλά αν καποιος θελει να παρει ενα ελαφρυ αλυσοπριονο, αυτη ειναι ευκαιρια σε αυτη τη τιμη και ποιοτητα ντριλπρο.
δεν ειναι τυχαια , με μονο αριστες κριτικες...

το 6ιντσο drillpro σε φοβερη προσφορα με δυο μικρες μπαταριες και φορτιστη ολα μαζι γυρω στα 33 € !!

απο το πισι καποιο προβλημα υπηρχε και δεν μου εδινε αγορα της προσφορας, εχει μια αλλη λιγο ακριβοτερη χωρις μπαταριες, μαλλον ειναι μονο για την εφαρμογη κινητου

και μια εξαιρετικη και φτηνη προσφορα το μεγαλο τριγωνο που επαιζε συνηθως 25-30 ευρω , μονο 7.62 για λιγες μερες και γινεται φτηνοτερο ακομα με κουπονακια vip κλπ

το συνδιασα και με τον φακο και με δυο κουπονια μαζι προσφορας μου βγηκαν ολα μαζι και τα δυο εργαλεια στα 15.20 € !

Το Banggood έχει βγάλει κουπόνια για τα δύο brushless δραπανοκατσάβιδα μπαταρίας της Topshaκ, το απλό ts-ed4 και το κρουστικό ts-ed5, και τα δύο με αποστολή από Τσεχία.

Το ts-ed4 με το κουπόνι BGcb462b πέφτει στα 38,12 ευρώ, ενώ το ts-ed5 με το BG401239 πέφτει στα 43,84.

Η αλήθεια είναι ότι το ts-ed5 είχε παίξει και στα 41 πριν μερικές μέρες, το ts-ed4 πάντως δεν το έχω πετύχει πιο κάτω.

Όταν με το καλό παραλάβω το ts-ed4, θα γράψω εντυπώσεις.

Νικόλα, πολύ ωραία η προσφορά του τριγώνου, το τσίμπησα κι εγώ.

με το καλο να παραλαβεις!
αν βαλεις οτι τουτο ειναι μπρασλες , πιο ισχυρο και αρκετα πιο ελαφρυ απο ενα πρασινο παρκσαιντ το οποιο πρασινο θελει τουλαχιστον 30 (παλια τιμη) + 25 (δυαρα μπαταρια - φορτιστη) =55 € , πιθανα 60 ή παραπανω, και ετουτο επιπλεον ειναι καλυτερα κατασκευασμενο, συνοδευομενο απο πολλα μπιτακια και τρυπανια με μονο 38 ευρω, τοτε μιλαμε για εξαιρετικη ευκαιρια! διαφορετικη κλαση απο ολα τα άλλα κινεζικα. αν το συγκρινεις με total , η διαφορα τιμης ειναι ακομα πιο μεγαλη. με B&D ακομα μεγαλυτερη!

τα topshak τα εχουν αρχισει να τα φερνουν και ελληνικα μαγαζια που τα ψωνιζουν σε προσφορες, τους βαζουν και ενα καλο καπελο κερδους και παλι πουλανε.
για μενα τα topshak ειναι ανωτερα απο τα αντιστοιχα B&D σε κλασμα της τιμης τους (οταν τα ψωνιζεις στις συχνες προσφορες τους) . μπορει να κανω λαθος αλλά για εμενα ειναι σε κλαση stanley ! κατι που φαινεται και απο τις κριτικες τους. μια αρνητικη στις 229 βλεπω για το -5 και καμια για το -4
για ενα αντιστοιχο μπρασλεςς B&D , θελεις 120-130 ευρω. και η τοπσακ απο οτι εχει φανει δεν κλεβει στα νουμερα των χαρακτηριστικων των εργαλειων της.
περισσοτερο εμπιστευομαι τα 45 ν.μ. της τοπσακ, παρα τα 55 της B&D

• Like
Reactions: xxaris and nikfor
οκ, δεν αντιλεγω σε αυτο, καθως μεχρι τωρα η σχεση μου με τα στανλευ ηταν μονο μεσω του γωνιακου τροχου, (ο οποιος βεβαια ειναι αρκετα καλυτερος απο την τιμη του) παντως εγω τα βλεπω για λιγο καλυτερα απο τα Β&D, και εξωτερικα και εσωτερικα. ελπιζω να μην διαψευστω.
βαλε τωρα την χαοτικη διαφορα τιμης απο τα αντιστοιχα brushless B&D, και πραγματικα φαινεται οτι αξιζουν με το παραπανω τα λεφτα τους.

υγ.
μα τοσες κριτικες και να ειναι θετικες σχεδον σε ολα τα εργαλεια της? ουτε τα κιτρινελια δεν εχουν... ;)

+++++++++++++++++++++++

οφ δε ρεκορντ, περα απο τη γενικοτερη ποιοτητα που εχει στο σχεδιασμο και στην κατασκευη η καθε μαρκα, που αντικατοπτριζεται και στην ποιοτητα και των υλικων της, η καθε μαρκα βλεπουμε οτι μπορει να φτιαχνει καποια εργαλεια της πολυ επιτυχημενα, και καποια αλλα οχι τοσο.
ακομα και στις κορυφαιες το βλεπουμε αυτο. και γινεται πιο φανερο στις κριτικες των αγοραστων τους.
εννοω παντα στην αυτη κλαση τιμων ετσι?

πχ θες γωνιακο? κοιτας μακιτα. πιστολετο? το ιδιο
θες δραπανοκατσαβιδο? κοιτας ντεβαλτ ή καποια μακιτα κλπ κλπ

μιλαω παντα για αντιστοιχες τιμες εργαλειων.

στα φτηνα, θες πιστολετο? πας παρκσαιντ. δεν θα πας ομως παρκσαιντ για περιστροφικο πολυεργαλειο ή τριβειο
για αυτο και καθε εταιρια δεν ειναι σε ολες της τις γκαμες με αριστες κριτικες

η τοπσακ νομιζω οτι σε αντιθεση με τις περισσοτερες αλλες κινεζικες, μιμειται περισσοτερο την ντεβαλτ παρα την μακιτα, κατι που φαινεται ακομα και στην μορφη των μπαταριων της (αν δεν ειναι τυπου μακιτα)

μεχρι τωρα, διαβαζοντας και κριτικες, συνυπολογιζοντας την κλαση τιμων που κινειται η καθε μια, μονο η τοπσακ και η μπορμαν προ (μπλε) ειναι οι εταιριες που σπανια θα δεις κατι αρνητικο!

εμεις λοιπον ως ερασιτεχνες που κοιταμε περισσοτερο την τιμη παρα την αντικειμενικη ποιοτητα ενος εργαλειου, θελουμε ενα εργαλειο να δουλευει καλα και να ειναιαντοχικο με την νορμαλ χρηση που του κανουμε. δεν θα πληρωσουμε μιλγουοκι γιατι δεν θα κανουμε αποσβεση ποτέ ως ερασιτεχνες
μεσα σε αυτο το φασμα ποιοτητας που συνηθως θα κινηθει ενας ερασιτεχνης, εκτιμω οτι η τοπσακ ειναι σε κορυφαιο επιπεδο στην σχεση ποιοτητας/τιμης

++++++++++++++++++++++++++

Να πω κι αυτο:
Σκεψου οτι με την τιμη αυτη που ψωνισε ο τονυ, αγοραζεις 4 τοπσακ 4αρια στην τιμη ενος μπρασλες B&D !
ακομα και αν ειναι χειροτερα κατασκευασμενο (που δεν ειναι), υπαρχει συγκριση?

υπαρχει περιπτωση σαν ερασιτεχνης, να του χαλασουν το ενα μετα το αλλο και τα 4 οσο ζει? καμια. να του χαλασει το B&D ? σαφως ναι.
ενα αντιστοιχο στανλευ που κοστιζει οσο 5 τοπσακ? και παλι ναι.

βλεπω το raitool, μαιμου μακιτα δραπανοκατσαβιδο, που πηρα κατω απο τα 25€ και που του εχω φαει τον αδοξαστο κοντα ενα χρονο τωρα, που δεν ειναι μπρασλες ουτε εχει την ποιοτητα του τοπσακ, που το χρησιμοποιω παντου (αυτο και το 12βολτο κινεζακι της drilduo) και παλι ειμαι υπερευχαριστημενος καθως ειναι αρκετα πιο ελαφρυ απο το αντιστοιχο παρκυ, το οποιο ενα χρονο τωρα το εχω βαλει στην ακρη περισσοτερο λογω βαρους.
βεβαια αν ημουν επαγγελματιας και το δουλευα καθε μερα με τις ωρες, μπορει ο ινδοκινεζος ραιτουλ να τα ειχε παιξει ηδη, αλλά τοτε τι επαγγελματιας θα ημουν, αν δεν ειχα μια κορυφαια μαρκα?

δεν ξερω παιδια, εγω με τους κινεζους της τοπσακ και της drillpro εχω βρει την υγειά μου. παρκσαιντ ναι αλλά σε επιλεγμενα κομματια τους (πχ τα μπρασλες δραπανοκατσαβιδα τους ένεκα τσοκ της rohm και κλωνοι της μιλγουοκι ή ξερω γω, άλλα που δεν βρισκεις ευκολα πχ μεσινεζα μπαταριας). απο εκει και μετα, με τα λεφτα που μου περισευουν, αγοραζω άλλα φτηνα εργαλεια και χαιρομαι.

Last edited by a moderator:
παιδες για οποιον δεν το προλαβε με τις μικρες μπαταριες, τα σπαει ξανα η drillpro με το αλυσοπριονακι 6' ιντσων στα 28 ευρω (χωρις μπαταρια αυτη τη φορα)
αν βαλτε και κανα κουπονακι vip , ειναι τσαμπα.