Εκπτώσεις-Προσφορές.

Ωραια μηχανη με πολυ καλη αποδοση χρωματων και πολυ καλη εστιαση!
Ποσο εκανε ο δικος της macro φακος?

Κάνει ... 12 φορές περισσότερα!
Χαχα, εντάξει, δεν συγκρίνονται, είναι και AF και IS, αλλά για μένα που θέλω να βγάζω καμία λεπτομέρεια από τις κατασκευές μου, θα ήταν υπερβολή.

Βγάζει και έναν με τα μισά λεφτά αλλά είναι 1:2 και όχι 1:1

Ναι, ειναι απλησιαστοι οι περισσοτεροι ειδικοι φακοι των mirrorless για αυτο δεν εκανα ποτε το βημα και εμεινα στις dSLR.
Σε μια mirrorless panasonic που εχω, ειμαι ακομα με τον κιτ φακο.. Τοτε δεν υπηρχαν ακομα οι bugdet mirroless.

Το 1 προς 1 στους φακους μακρο ειναι για να βγαζεις καθαρα τα εκατονταδες ματια ενος κουνουπιου/μιας μυγας! :)
Θα ειχε ενδιαφερον να δοκιμασεις και να δεις αν πραγματι ειναι 1 προς 1 αυτος ο φακος!

και για δυο μερες μονο ακομα, σε φλας προσφορα το πενταστερο πνευματικο πιστολετο της topshak με δυο σημεια αναρτησης (εναντι ενος του παρκσαιντ 1500) στα 57 ευρω με μεταφορικα. αν δεν εχετε πιστολετο , ειναι πολυ καλη ευκαιρια

με κανονικη τιμη προσφορας γυρω στα 65 ευρω αυτο το καιρο , που και παλι ειναι χαμηλη και φυσικα αψογες κριτικες

η αληθεια ειναι οτι το 1050 της παρκσαιντ που εχω , ενω ειναι εξαιρετικο στα τρυπηματα του, ειναι αδυναμο αν θες να σπασεις μπετα. σε κουραζει και κουραζεται και ζεματαει μετα απο καποια ωρα δουλειας (αλλά δεν χαλαει).

αν θελετε εναν ολ-αραουντ παικτη, τουτο ειναι μαλλον εξαιρετικη επιλογη...
Εγώ νομίζω ότι και τα 2 δεν θα είναι για πολλά πολλά Νικόλα...
Το συγκεκριμένο του Lidl είναι δοκιμασμένο και αντέχει μέχρι ελαφριά σκάψιμο σε μπετο...
Τα παραπάνω δεν πιστεύω ότι θα κάνουν για μπετό και με λίγα χρήματα παραπάνω 20-30 βρίσκουν αξιοπρεπές εργαλείο...
All around εργαλείο δεν υπάρχει...
Ας πάρουμε του Lidl..
Το 1050 είναι πολύ καλό για τρύπημα παντού ελαφριά σμιλευση και σκάψιμο σε σοβά,τούβλο και δομικά υλικά..
Αν και σε μπετο κάνει δουλειά,το έχω δοκιμάσει,εντούτοις δεν θα το πρότεινα για χρήση πάνω του 10λεπτου..
Το 1500αρη είναι καθαρά για all around σκάψιμο με ελεγχόμενη συνεχιζόμενη χρήση..
Από κει και πέρα έχει και το 1300αρη με Hex για πολυ βαριες καταστασεις το οποίο και κατέχω και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος από 2 περιπτώσεις έως τώρα...Όταν γκρέμισε ζαρντινιέρα και πλαϊνό κομμάτι από μπετό εισόδου γκαράζ..
20211006_105106.jpg 20220523_140147.jpg
Το αναφέρω γιατί κάθε εργαλείο είναι για συγκεκριμένη δουλειά και δυνατοτητες καξ δεν είναι δυνατόν από ένα μεσαίου τύπου σκαπτικο πιστολετο να κάνει τα πάντα...
Κατα ποσο δε τετοιο βεληνεκους εργαλεια ..αν και τα Topshak έχουν καλό όνομα τελευταία στη πιάτσα για να είμαι ειλικρινής.. .

υγ2
παντως απο εδω και ενα κουπονακι βιπ μου βγηκε κατω απο30 ο δευτερος τροχος της drillpro

Σε ευχαριστώ Νικόλα, τον παρήγγειλα, κατω από τα 30 (με άλλο ένα κουπονάκι) είναι τζάμπα. (y)
Έχω μόνο τη μπαταρία από το μπουλονόκλειδο, και πρέπει να βρω άλλη μια (είτε σκέτη, είτε με κάποιο άλλο εργαλείο).
Ίσως έπρεπε να περιμένω κάποια προσφορά με μπαταρία, αλλά δεν πειράζει.

Κάνει για τρίψιμο σε κάγκελα μπαλκονιών; Και αν ναι, τι πρέπει να βάλουμε πάνω του; Pad; Έχουμε κάποιο λινκ; :unsure:

• Like
Reactions: nickolas
Μια χαρά είναι το Aliexpress και για τις αποστολές απο Κίνα, μην το φοβάσαι, αρκεί, πριν πληρώσεις να δεις πως γράφει πως ο ΦΠΑ συμπεριλαμβάνεται (VAT included). Άσε τον προεπιλεγμένο τρόπο αποστολής, μην τον αλλάξεις.

View attachment 200634

Από τη στιγμή που έχει πληρωθεί ο ΦΠΑ, δεν πληρώνεις τίποτα, ή στη χειρότερη να πληρώσεις 2,5€ κερατιάτικα που βάζουν συχνά τα ΕΛΤΑ ως τέλη εκτελωνισμού.

Φυσικά, μια στις 100 μπορεί κάτι να πάει στραβά, αλλά αυτό ισχύει και για το Banggood και για το Amazon.

Πάντως, με τον καινούργιο νόμο, μπορείς να αγοράζεις πράγματα από Κίνα κλπ έως 150€ και εφόσον έχει πληρωθεί ο ΦΠΑ να μην κινδυνεύεις από πρόσθετες χρεώσεις.

Την περασμένη βδομάδα παρέλαβα από Aliexpress στην πόρτα μου, δεματάκι αξίας 100€ περίπου χωρίς να πληρώσω τίποτα επιπλέον.

View attachment 200635
Ευχαριστώ φίλε μου για τον χρόνο σου!

Στάλθηκε από το SM-S908B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ευχαριστώ Νικόλα, τον παρήγγειλα, κατω από τα 30 (με άλλο ένα κουπονάκι) είναι τζάμπα. (y)
Έχω μόνο τη μπαταρία από το μπουλονόκλειδο, και πρέπει να βρω άλλη μια (είτε σκέτη, είτε με κάποιο άλλο εργαλείο).
Ίσως έπρεπε να περιμένω κάποια προσφορά με μπαταρία, αλλά δεν πειράζει.

Κάνει για τρίψιμο σε κάγκελα μπαλκονιών; Και αν ναι, τι πρέπει να βάλουμε πάνω του; Pad; Έχουμε κάποιο λινκ; :unsure:

φυσικα κανει, κι εγω με αυτο τα ετριψα βασικα. με παντ με βελκρο σε χαμηλες και μεσσαιες στροφες. και ενα σμυριδοχαρτο σμιρδεξ 125.
ενα παντ κανει 3-6 ευρω (προτιμησε τα χοντρουλια για να εχουν μια ελαστικοτητα).
η χρηστικοτητα της μπαταριας ειναι δεδομενη ιδιαιτερα οταν δεν εισαι ορθιος και πρεπει να προσεχεις το καλωδιο που μπλεκεται στα ποδια σου

η μπαταρια του μπλε μπουλονοκλειδου ειναι η 388vf, κανει μια χαρα και χωρις διακοπες.
μετα ετριψα και το μαρμαρο αλλα και την πλακα καρυστου με συρματοβουρτσα που ηταν απο κατω απο τα καγκελα. τα καγκελα ειναι στο οριο των δυο. γιατι ειμαι γυφτος με τα χρωματα και σε πολλα σημεια μου ειχαν σταξει :)
ετσι αφου ειχαν φυγει τα χοντραδια, με λιγο ασετον μετα, καθαρισε ο χωρος.

ειναι απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει για αυτο πηρα και δευτερο.

Συνεργάζεται με τις μπαταρίες της Topshack που είναι Μακιτοειδεις?

ναι φυσικα, αν μιλαμε για τις ταϊπ μακιτα μπαταριες της τοπσακ που ηταν στα μπουλονοκλειδα της. οχι με τις κλασικες μπαταριες της τοπσακ οπως αυτες που εχουν τα δραπανοκατσαβιδα της και ειναι διαφορετικου τυπου. ο συγκεκριμενος τροχος εχει μονο δυο μεταλλικες επαφες (δεν εχει αισθητηρα θερμοκρασιας) και ετσι κανει με ολες.

η μακετοειδης της τοπσακ ειναι η καλυτερη μπαταρια. τουλαχιστον η 4 αρα που εχω. ειναι ενα μικρο κλικ πιο δυνατο το εργαλειο απο την 388 vf και δεν κανει διακοπες στην λειτουργια του τροχου οπως και η 388.
δυστυχως δεν εχω αυθεντικη μπαταρια της μακιτα για να τις συγκρινω, αλλα τοσο απο την τοπσακ οσο και απο την 388 vf (με τα εγχρωμα γραμματα) ειμαι πολυ ικανοποιημενος. οπως και απο τις 88vf MAX. απο τις απλες μαυρες δεν ειμαι.

Last edited:
Νικόλα, απο διάρκεια με την μπαταρία πως πάει το εργαλείο;
Σε ρωτάω επειδή μου κάνει εντύπωση οτι έτριψες τα κάγκελα με τροχο μπαταρίας και είσαι ευχαριστημένος, εκτός κι αν χρησιμοποίησες πολλές μπαταρίες ή είναι λίγα τα κάγκελα σου.
Το ρωτάω επειδή αφενός γενικά ο τροχος είναι ενεργοβόρο εργαλείο.
Αφετέρου, κάποια τριψίματα με συρματόβουρτσα που έχω κάνει με τον πράσινο parkside μπαταρίας με 4αρα μπαταρία την κατάπινε αχόρταγα.
Βέβαια το οτι ο Drillpro είναι brushless σίγουρα βοηθάει την κατάσταση στην κατανάλωση αλλά δεν κάνει και την τεράστεια διαφορά στην διάρκεια.

Μήπως αυτές είναι οι μπαταρίες που αναφέρεις Νικόλα;

Last edited:
ενταξει, ξευτίλα ειναι σε αυτη τη τιμη, το παιρνεις μονο και μονο για την μπαταρια αν μη τι αλλο :)
με την βαλιτσουλα του , τα τρυπανακια του , τα μπιτακια του κλπ. ακομα και αν εχεις ενα 4αρι ή 5αρι τοπσακ, το παιρνεις για την μπαταρια και το (δευτερο) φορτιστη σου.
θυμαμαι οτι αυτη η μπαταρια ειχε περι τα 22 ευρω αυτονομη αγορα

βεβαια δεν ειναι μπρασλες, αλλά κατω απο 30 ευρω, 18βολτο 2 ταχυτητων, με μπαταρια-φορτιστη και εξοπλισμο και τετοια ποιοτητα, δεν βρισκεις.

Νικόλα, απο διάρκεια με την μπαταρία πως πάει το εργαλείο;
Σε ρωτάω επειδή μου κάνει εντύπωση οτι έτριψες τα κάγκελα με τροχο μπαταρίας και είσαι ευχαριστημένος, εκτός κι αν χρησιμοποίησες πολλές μπαταρίες ή είναι λίγα τα κάγκελα σου.
Το ρωτάω επειδή αφενός γενικά ο τροχος είναι ενεργοβόρο εργαλείο.
Αφετέρου, κάποια τριψίματα με συρματόβουρτσα που έχω κάνει με τον πράσινο parkside μπαταρίας με 4αρα μπαταρία την κατάπινε αχόρταγα.
Βέβαια το οτι ο Drillpro είναι brushless σίγουρα βοηθάει την κατάσταση στην κατανάλωση αλλά δεν κάνει και την τεράστεια διαφορά στην διάρκεια.

Μήπως αυτές είναι οι μπαταρίες που αναφέρεις Νικόλα;

τα καγκελα που ετριψα ειναι περιπου 9 μετρα και ετριψα και το πατωμα απο κατω, αλλά δεν τα εκανα με την μια, οπότε δεν μπορω να σου πω σιγουρα . ομως η 4αρα του κρατησε περιπου το διπλο απο το πρασινο παρκυ και δεν ειχε τελειωσει ακομα! η διαφορα ειναι αισθητη σε διαρκεια, αλλά και σε δυναμη. για αυτο προ ημερων ειπα οτι κανει το παρκυ να μοιαζει φτωχο συγγενη ενω ειναι και φτηνοτερος σε αυτη τη τιμη. κραταει περιπου 24 λεπτα δουλευοντας στην μεγαλη σκαλα χωρις φορτιο.
δες περιπου στο 13 ο λεπτο σε σχεση με τον οριτζιναλ

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ο πρασινος παρκσαιντ δεν πρεπει να κραταει ουτε 10-12 λεπτα και πολλα λεω ισως, αλλά δεν τον εχω μετρησει. και σιγουρα ειναι πιο αδυναμος. δεν εχει την δυναμη του ντριλπρο στο τριψιμο

οχι οι μπαταριες δεν ειναι αυτες, αυτες που εχω δεν τις αγορασα αυτονομες, τις επαιρνα μεσω των εργαλειων που αγοραζα. αυτες που εβαλες μαλλον ειναι καλυτερες.

υγ
ο συγκεκριμενος μαιμου μακιτα της δριλπρο που τεσταρει εδω μοιαζει λιγο διαφορετικος απο αυτον που πουλιεται τωρα στα 30. τον εχει και αυτον προσφορα καπου στα 35. μεσα ομως ειναι ιδιοι. κραταει λιγο παραπανω απο τον αυθεντικο επειδη τραβαει λιγο λιγοτερο ρευμα και για αυτο ειναι ενα κλικ πιο αδυναμος απο τον οριτζιναλ

Last edited:
  • Like
Reactions: xxaris and anastasg
πιστευω σθεναρα οτι στο εργοστασιο της drillpro φτιαχνονται και τα οριτζιναλ μακιτα!
το ιδιο συμβαινει και με αλλες εταιριες, ολα δειχνουν οτι στο εργοστασιο της τοπσακ φτιαχνονται τα οριτζιναλ ντεβαλτ, στανλεϋ, B&D κλπ
το ιδιο και η μπος που ειχε τα ιδια χυτα κομματια μεταλλου απο τα ιδια καλουπια με της μαιμου

οι ιδιες εταιριες αναλογα την πολιτικη τους υποβαθμιζουν λιγο ως πολυ σε καποια σημεια τους κλωνους τους, που οι ιδιες φτιαχνουν.
και φτιαχνουν κλωνους για να μην αφησουν μεριδιο της αγορας (το φτωχο-ερασιτεχνικο) σε χερια τριτων πχ τοταλ, μπορμαν κλπ

η drillpro και η topshak θεωρουνται οτι φτιαχνουν πολυ καλα κομματια και αναλογικα με το κοστος τους ειναι τρελες ευκαιριες.
σιγουρα ειναι ενα (μικρο σε σχεση με το κοστος τους) κλικ πιο κατω απο τα αυθεντικα. αλλά ειναι κλιμακες ολοκληρες πιο κατω, σε τιμες.
ο επαγγελματιας που θελει την βελτιστη ποιοτητα αδιαφοροντας για το κοστος , θα παει στα αυθεντικα, οπως και οσοι θελουν "μαρκα".

ολα αυτα λειτουργουν υπερ των καταναλωτων και ιδιαιτερα υπερ των ερασιτεχνων οπως εμεις!
απο +120 ευρω εως τα διπλα ο αυθεντικος, 30 ο δριλπρο! στην ιδια τιμη παιρνεις 4 !
μεχρι να χαλασουν και οι 4 μπρασλες, θα εχεις χαλασει εσυ ο ιδιος :)

στο πιο πανω τεστ, 50$ ο μαιμου (εδω 30) , στα 220$ ο αυθεντικος
ελαχιστη η διαφορα λειτουργιας μεταξυ των δυο ιδιαιτερα για εναν ερασιτεχνη. μεγαλη ομως η διαφορα στην τιμη!

Last edited:
ωπ! να'το και το αστερακι τριβειο ακομα μια φορα στα 20 € , το μεγαλο τοπσακ (350 βαττ) συνοδευομενο απο αρκετα γυαλοχαρτα
με ενα ευρω λιγοτερο παιζει και το μικροτερο αν θελει καποιος κατι λιγο πιο ελαφρυ, αλλά δεν βλεπω το λογο...

• Like
Reactions: KOSSTV
ωπ! να'το και το αστερακι τριβειο ακομα μια φορα στα 20 € , το μεγαλο τοπσακ (350 βαττ) συνοδευομενο απο αρκετα γυαλοχαρτα
με ενα ευρω λιγοτερο παιζει και το μικροτερο αν θελει καποιος κατι λιγο πιο ελαφρυ, αλλά δεν βλεπω το λογο...

Καλημέρα σας, ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε:
- το συγκεκριμένο τριβείο κάνει και για άλλα υλικά?

Ευχαριστώ,

Ευχαριστώ,
Tι εννοείς...;
Κυρία χρήση είναι για τριψιμο ξύλου...
Για αλλά υλικά,οπως τοιχους,γυψοσανιδες και σιδερο δεν κάνει...

Νικόλα μου σε συμπαθώ πολύ γι'αυτο θα σου ζητήσω μια μεγάλη χάρη: μην ξαναμπείς σε αυτά τα 'σκοτεινά' site με προσφορές, κουπόνια, flash deals κλπ γιατί μας έχεις ξεπαραδιάσει όλους!
Επιπλέον, ξεπαραδιάζεσαι κι εσύ απ'οτι βλέπω, παράτησε τα κι έλα πίσω στον ίσιο δρόμο βρε παιδί μου. 😃
Μην ενδίδεις στους πειρασμούς, αντιστάσου για το καλό όλων μας. 😄😁😄😁😄

Επιτρεψτε μου κατι ακομα.
Αυτα που αγοράζονται απο banggood/amazon, απέξω.... στην περίπτωση ζημιάς, τα ξεχνάμε?
π.χ. μάρκες όπως topshak.

Νικόλα μου σε συμπαθώ πολύ γι'αυτο θα σου ζητήσω μια μεγάλη χάρη: μην ξαναμπείς σε αυτά τα 'σκοτεινά' site με προσφορές, κουπόνια, flash deals κλπ γιατί μας έχεις ξεπαραδιάσει όλους! .....

Πραγματικά ρε συ Γιώργο, κάτι τέτοιους - και ειδικά τον Νικόλα - θα έπρεπε να τους είχαν μπαναρει από καιρό! Για να καταλάβεις, πριν 2-3 βράδια, σηκώθηκα μέσα στη νύχτα γιατί δίψαγα, και ρίχνοντας μια ματιά στο μήνυμα του Νικόλα για τον τροχό μπαταρίας, τον παρήγγειλα στις 4 τα ξημερώματα! Μετά ... αναρωτιόμουν μήπως πρέπει να με δει κανένας ψυχίατρος ! LOL :ROFLMAO: 😅 :ROFLMAO:

... Αυτα που αγοράζονται απο banggood/amazon, απέξω.... στην περίπτωση ζημιάς, τα ξεχνάμε? ...

Και για να επιστρέψω On topic, θεωρητικά, ισχύει η εγγύηση και θα μπορούσαμε να τα στείλουμε πίσω προς αντικατάσταση, όμως το κόστος ταχυδρομικών ενός τέτοιου εργαλείου από την Ελλάδα προς την Κίνα είναι υψηλό και ασύμφορο (και επισφαλές), οπότε ... ναι το ξεχνάμε. Αλλά σε τόσο φτηνά εργαλεία δεν τρέχει και τίποτα. Πάντως, σε ένα φωτιστικό που πήρα πρόσφατα από eBay και ήταν χαλασμένο, μου έκαναν refund τα χρήματα χωρίς καν να μου ζητήσουν να το στείλω πίσω.

Νικόλα μου σε συμπαθώ πολύ γι'αυτο θα σου ζητήσω μια μεγάλη χάρη: μην ξαναμπείς σε αυτά τα 'σκοτεινά' site με προσφορές, κουπόνια, flash deals κλπ γιατί μας έχεις ξεπαραδιάσει όλους!
Επιπλέον, ξεπαραδιάζεσαι κι εσύ απ'οτι βλέπω, παράτησε τα κι έλα πίσω στον ίσιο δρόμο βρε παιδί μου. 😃
Μην ενδίδεις στους πειρασμούς, αντιστάσου για το καλό όλων μας. 😄😁😄😁😄

χαχα γιωργο μου δεν εχω σωτηρία :)

μεχρι και βρυσες παιρνω

για οποιον εχει παλια ειδη υγεινης πχ εγω στον νιπτηρα του μπανιου στο χωριο που ερχονται δυο σωληνες που απεχουν μεταξυτους, η συγκεκριμενη φαινεται και γκλαμουρατη και ευκαρια! με το μηνιαιο κουπονακι μου βγηκε 15 ευρω, τιποτα σε σχεση με τις ντοπιες που θελουν απο 35 και παλι χαλανε

• Like
Reactions: nikfor
Επιτρεψτε μου κατι ακομα.
Αυτα που αγοράζονται απο banggood/amazon, απέξω.... στην περίπτωση ζημιάς, τα ξεχνάμε?
π.χ. μάρκες όπως topshak.

μεχρι τωρα εχω ψωνισει παρα πολλα πραγματα, δεν χρειαστηκε η εγγυηση ενος χρονου.
αν κατι ειναι καλο, ειναι καλο (πχ drillpro, topshak) . τωρα αν ο αλλος το παρει και το δουλευει επαγγελματικα με τις ωρες καθε μερα,φυσικα θα το βγαλει οφ , ακομα και αν ειναι μιλγουοκι!
οπότε εκει τι να πεις?
ομως αν τυχει και σου ερθει κατι σπασμενο, ή χαλασμενο ή γενικα δεν δουλευει, κανεις ρηφαουντ και σου στελνουν τα λεφτα πισω

εγω συνηθως πονηρεμενος απο τα παιδια εδω, τραβαω βιντεακι στο ξεπακεταρισμα. μηπως και χρειαστει καποτε
γενικα εχω ψωνισει μεχρι τωρα δεκαδες πραγματα απο μπανγκουντ κατα κυριο λογο αλλά και αλιεξπρες μερικες φορες (που δεν μου αρεσει τοσο οσο το μπανγκουντ και ας εχει χαμηλοτερες τιμες) και δεν ειχα κανενα προβλημα. μαλιστα τελευταια σε ενα δευτερο φυσητηρα που ειχα παραγγειλει για μια θεια μου απο το αλι, 2 μηνες μετα δεν ειχε ερθει και ζητησα τα λεφτα μου πισω. σε δυο μερες ησαν στην καρτα

Last edited:
  • Like

Ευχαριστώ,

κανονικα δεν κανει, οπως λεει και ο κωστης. στην αναγκη κανει...
για σιδερα και τοιχους κλπ υπαρχουν οι γωνιακοι τροχοι που ειτε με δισκους λειανσης ειτε με πελμα βελκρο καισμυριδοχαρτο, ειτε με συρματοβουτσες, ειτε με δισκους λειανσης μπετου ειναι πολυ καλυτερα.
το συγκεκριμενο κανει 2 κινησεις και περιστροφικη και δονουμενη μαζι, ετσι που κανει την επιφανεια "γυαλι" χωρις να χαραζει οπως θα συνεβαινε ας πουμε με γωνιακο τροχο , για αυτο κανει για ξυλα κατι ομως που δεν χρειαζεται στους τοιχους για παραδειγμα. εγω παντως το εχω χρησιμοποιησει δοκιμαστικα και για να βγαλω παλιο χρωμα απο καγκελα. εκανε δουλιτσα. με γωνιακο τροχο με παντ βελκρο και γυαλοχαρτο ομως , ηταν πολυ καλυτερα και συντομοτερα

Last edited:
  • Like