Αυτό ακριβώς έχω κάνει..το συγκεκριμενο ειναι για να βαζεις φορτιστες, κανα πορτατιφ κλπ και ειναι χρησιμο λογω ντιζαην σε ενα γραφειο ή μια κρεβατοκαμαρα αλλά μεχρι εκει
κωστη κακως το εχεις για να δινει σε πολυμπριζο κλπ
το κεντρικο πολυπριζο πρεπει να ερχεται με 2.5 και συνηθως πολυπριζο χωρις καλωδιο καλης κατασεκυης στο οποιο θα προσαρμοσεις το δυομισαρι.
εχω δει οτι οι ηλεκτρολογοι συνηθως χρησιμοποιουν σε τετοιο ρολο πολυπριζα χωρις καλωδιο του χαραλαμπιδη
και στη συνεχεια χωνεις τα κλασικα των 1.5
ενταξει ειναι θεμα το τι συσκευες θα του χωσεις, αλλά εγω για παραδειγμα στο μικρο εργαστηρι-αποθηκη το χειμωνα παντα εχω καρφωμενο ενα καλοριφερακι ή αεροθερμο που στην σκαλα 1 τραβαει 1500βατ τουλαχιστον. δεν ειναι μονο οτι τραβαει το ρευμα αυτο ειναι οτι το τραβαει για πολυ ωρα και τα καλωδια+ βυσματα ζεστενονται.
αν του χωσεις και ενα πιστολι θερμου αερα συν φωτα εισαι στα 3500+ βαττ με ηδη ζεστο καλωδιο
επικινδυνο ακομα και για 1.5 ποσο μαλλον για καλωδιο 1
Έχω βάλει ένα πολυμπριζο με ξεχωριστους διακοπτες και πανω του είναι 6 φορτιστες...όπου τα φορτία είναι λίγα..
Μέχρι και 2-3 σύγχρονος να φορτίζουμε δεν έχω δει θέμα..
Από την άλλη πλευρά φεύγει ένα άλλο 1.5 καλωδιο όπου έχουν μπει ένα δραπανο σε κολωνατο και ο δίδυμος τροχος...

Η πριζα/παροχή όπου μπαίνει ο κύβος ερχεται με 2.5 καλωδιο κατευθείαν από πίνακα με 16Α ασφάλεια ακριβως για αυτο τον λογω....και οχι απλως με 2.5αρη πολυπριζο μονο..οπότε το θεωρώ λίγο δύσκολο να έχει θέμα..
Επεισης ειναι δυσκολο να τύχουν,τουλαχιστον σε εμενα,να δουλεψουν ταυτόχρονα 2 η 3 εργονομικές συσκευές..
Last edited: