Εκπτώσεις-Προσφορές.

το συγκεκριμενο ειναι για να βαζεις φορτιστες, κανα πορτατιφ κλπ και ειναι χρησιμο λογω ντιζαην σε ενα γραφειο ή μια κρεβατοκαμαρα αλλά μεχρι εκει
κωστη κακως το εχεις για να δινει σε πολυμπριζο κλπ
το κεντρικο πολυπριζο πρεπει να ερχεται με 2.5 και συνηθως πολυπριζο χωρις καλωδιο καλης κατασεκυης στο οποιο θα προσαρμοσεις το δυομισαρι.
εχω δει οτι οι ηλεκτρολογοι συνηθως χρησιμοποιουν σε τετοιο ρολο πολυπριζα χωρις καλωδιο του χαραλαμπιδη
και στη συνεχεια χωνεις τα κλασικα των 1.5

ενταξει ειναι θεμα το τι συσκευες θα του χωσεις, αλλά εγω για παραδειγμα στο μικρο εργαστηρι-αποθηκη το χειμωνα παντα εχω καρφωμενο ενα καλοριφερακι ή αεροθερμο που στην σκαλα 1 τραβαει 1500βατ τουλαχιστον. δεν ειναι μονο οτι τραβαει το ρευμα αυτο ειναι οτι το τραβαει για πολυ ωρα και τα καλωδια+ βυσματα ζεστενονται.
αν του χωσεις και ενα πιστολι θερμου αερα συν φωτα εισαι στα 3500+ βαττ με ηδη ζεστο καλωδιο
επικινδυνο ακομα και για 1.5 ποσο μαλλον για καλωδιο 1
Αυτό ακριβώς έχω κάνει..
Έχω βάλει ένα πολυμπριζο με ξεχωριστους διακοπτες και πανω του είναι 6 φορτιστες...όπου τα φορτία είναι λίγα..
Μέχρι και 2-3 σύγχρονος να φορτίζουμε δεν έχω δει θέμα..
Από την άλλη πλευρά φεύγει ένα άλλο 1.5 καλωδιο όπου έχουν μπει ένα δραπανο σε κολωνατο και ο δίδυμος τροχος...

20230702_140538.jpg

20230702_140853.jpg

Η πριζα/παροχή όπου μπαίνει ο κύβος ερχεται με 2.5 καλωδιο κατευθείαν από πίνακα με 16Α ασφάλεια ακριβως για αυτο τον λογω....και οχι απλως με 2.5αρη πολυπριζο μονο..οπότε το θεωρώ λίγο δύσκολο να έχει θέμα..
Επεισης ειναι δυσκολο να τύχουν,τουλαχιστον σε εμενα,να δουλεψουν ταυτόχρονα 2 η 3 εργονομικές συσκευές..

Last edited:
  • Love
Reactions: ΝΤΙΝΟΣ
ενταξει, τα φορτια σου ειναι μικρα και περιστασιακα
απλα αν ειναι να βαλεις κατι βαρυ επανω ή καμια θερμανση , τοτε θελει μια προσοχη

υγ
εχεις φτιαξει ωραια κατασταση στο εργαστηρι σου ;)

• Like
Reactions: KOSSTV
Παιδιά το πολύμπριζο είναι για απλή χρήση γραφείου, κανένα φορτιστή κινητού, ταμπλετ, ένα laptop κλπ.
Αναγράφεται και στην περιγραφή.

Δεν είναι για επαγγελματική χρήση, για "βαριά" εργαλεία και ενεργοβόρες συσκευές.

Σχετικά με το πολύμπριζο, το αγόρασα κι εγώ την προηγούμενη εβδομάδα.
Έχω συνδέσει πάνω του σε μόνιμη βάση: ενα deco m5, mini ups lamtech για το router και ένα ασύρματο τηλέφωνο του σπιτιού.
Με όσα διαβάζω εδώ από εσάς, και δεδομένου ότι δεν έχω ασχοληθεί με το τι φορτία μπορεί να υποστηρίξει, είμαι οκ λέτε;

Sent from my iPhone 14 pro max using Tapatalk Pro

Σχετικά με το πολύμπριζο, το αγόρασα κι εγώ την προηγούμενη εβδομάδα.
Έχω συνδέσει πάνω του σε μόνιμη βάση: ενα deco m5, mini ups lamtech για το router και ένα ασύρματο τηλέφωνο του σπιτιού.
Με όσα διαβάζω εδώ από εσάς, και δεδομένου ότι δεν έχω ασχοληθεί με το τι φορτία μπορεί να υποστηρίξει, είμαι οκ λέτε;

Sent from my iPhone 14 pro max using Tapatalk Pro
Ανετα μπορεις...
Δες το μελος Kosh ποσα εχει βαλει πανω και τι....
Αυτο για να καταλαβουν οτι σηκωνει φορτιο...

Σε προσφορα ο γωνιακος τροχος μπαταριας της Total στα 114.97 με δωρεαν μεταφορικα μεσω σκρουτζ. Οποιος δεν εχει εξαργυρωσει και το κουπουνι βγαινει στα 110.
Εγω τον πηρα καπου στα 140 εδω και εναν μηνα + περιπου και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.

1688379517536.png

to banggood εχει το γνωστό φακό κεφαλής τα 2 κομμάτια στα €12. έχω μπερδευτεί με τόσες διαφορετικές προσφορές και μοντέλλα, οπότε δεν είμαι σίγουρος αν πραγματικά αξίζει.

Αυτό εδώ είναι πολύ καλή περίπτωση για κάποιον ο οποίος σε μια αποθήκη η εξοχικό και δεν έχει ρεύμα.
Με αθόρυβη λειτουργία 2KVA απόδοσης δεν παίζεται.
@giannisx4 ειδικά για εσένα στην Ικαρία θα είναι τέλειο.

Μια από τις καλύτερες αγορές μου όλα αυτά τα χρόνια.. Το δουλεύω σχεδόν καθημερινά ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και τιμή ΧΩΜΑ!! Στα 20,24€ από αποθήκη Κίνας | XIAOMI Mijia 3.6V 2000mAh Rechargeable Electric Screwdriver Lithium Ion 5N.m with 12 Pieces S2 Screwdriver Bits for Home DIY

Κουπονι BGd92057

Και ακόμα μια δυνατή προσφορά για όσους πήραν engraver απο το ξεστοκαρισμα του Banggood

‌ Όσοι πήρατε η έχετε engraver θετε και αυτό σε τιμή χώμα 4.59€ χαμηλότερη τιμή ως σήμερα από αποθήκη Κίνας | Geekcreit Automatic Roller Engraving Module For Laser Engraver Engraving Cylindrical Objects Cans Models Rotary Roller Adjustable Width Laser Engraving Machine

Κουπόνι BGeb5cd8

Πολυ καλο, δυνατο και ποιοτικο -οπως αλλωστε ολα τα προιοντα που υπογραφει η xiaomi- το κατσαβιδακι. Και σε τιμη σουπερ.

Για το ρολερ των laser.. δεν υπαρχει αυτη η τιμη στα 4.5 ευρω!!!!
Πηρα ακομα ενα μιας και το αλλο το διαμορφωσα αποκλειστικα για στυλο διαμετρου κατω απο 2εκ. :)

Πολυ καλο, δυνατο και ποιοτικο -οπως αλλωστε ολα τα προιοντα που υπογραφει η xiaomi- το κατσαβιδακι. Και σε τιμη σουπερ.

Για το ρολερ των laser.. δεν υπαρχει αυτη η τιμη στα 4.5 ευρω!!!!
Πηρα ακομα ενα μιας και το αλλο το διαμορφωσα αποκλειστικα για στυλο διαμετρου κατω απο 2εκ. :)
To πιστολακι το εχω ουτε θυμαμαι ποσα χρονια.. πραγματικα το εχω ξεχασμενο που λενε και παντα εχει μπαταρια το ατιμο.. ζητημα να το φορτισα 5 φορες ολα αυτα τα χρονια... και η τιμη του ειναι τσαμπα και για την ποιοτητα των υλικων ξεκαθαρα Xiaomi

Xiaomi. Εγγυημένα και ποιοτικά.
Εγώ χτύπησα ακόμα ένα ρόλερ.
Εδω εγω σκεφτομαι να χτυπησω το ρολερ που δεν εχω ακομα το laser :p
Εξαντληθηκε το κουπονι παντως

Mην το πολυσκεφτεσαι γιατι θα εξαντληθει η προσφορα, οπως εγινε και την αλλη φορα με τους εκτυπωτες και τα διαφορα παρελκομενα τους.

Το μονο μειον του παραπανω προιοντος ειναι η ελαχιστη διαμετρος που μπορεις να γραψεις πανω σε κυλινδρο που ειναι τα 2 εκατοστα.
Δηλαδη αν θελεις πχ να γραψεις κατι πανω σε στυλο με διαμετρο κατω απο 2 εκατοστα δεν θα μπορεσεις.

• Like
Reactions: Coupondealer.gr
Μια πολύ καλή προσφορά μου έδωσε το Tomtop για engraver και επειδή είναι πολύ καλή η τιμή είπα να σας ενημερώσω.

Καθημερινά για 1 τμχ από 10/7 εως 10/8 ο ποιο γρήγορος κερδίζει.. μετά θα πάει στην αρχική τιμή στα 535€ από αποθήκη Γερμανίας

Two Trees TTS-20 PRO 20W Laser Engraver with 400x400mm Honeycomb Working Table and Air Pump

Νέα προωθητική ενέργεια από την Comsote και το Payzy και πάρε 20€ δώρο!!

Καθέναν που προσκαλείς και κάνει εγγραφή απο το λινκ σου παίρνεις και εσύ ενα 20αρικο ανα άτομο και Δεν υπάρχει όριο στο πόσα άτομα θα καλέσεις ούτε χρειάζεται να κάνουν κάποια αγορά η κατάθεση παρα μόνο εγγραφή

Αν δεν έχει κανείς και θέλει να κάνει payzy δίνω το λινκ μου

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: enduras1
Καλά που δεν ζητάνε κανένα νεφρό για να γραφτείς..
Εντωμεταξύ τι άλλο θα κάνουν για να μαζέψουν κόσμο..

Μεγάλο άκυρο από μένα..

Καλά που δεν ζητάνε κανένα νεφρό για να γραφτείς..
Εντωμεταξύ τι άλλο θα κάνουν για να μαζέψουν κόσμο..

Μεγάλο άκυρο από μένα..
Κοιτα επειδη εχω καιρο payzy,, σου βγαζει καρτα κανονικα και κανεις πληρωμες.. Σου δινουν σε ολες τις συναλλαγες 1% επιστροφη.. απο το τιποτα κατι ειναι :)

• Like
Reactions: Χιωτης
Νέα προωθητική ενέργεια από την Comsote και το Payzy και πάρε 20€ δώρο!!

Καθέναν που προσκαλείς και κάνει εγγραφή ΜΟΝΟ από το λινκ σου παίρνεις εσυ 20€ και μετά δίνεις το δικό σου λινκ και όποιον γράψεις απο το λινκ σου τσιμπάς και εσύ ενα 20αρικο

Επειδή η περιγραφή μπερδεύει,
με το παραπάνω λινκ παίρνεις ΕΣΥ €20 και κανείς άλλος.

Για να πάρει κάποιος €20 πρέπει αυτός να στείλει σε άλλον το δικό του λινκ.