Εκπτώσεις-Προσφορές.

Και μια ομπρέλα Campus σε τιμή χάρισμα στα 1.80 μέτρα και με δωρεάν παράδοση σε πρατήρια Shell.
πφφφφφ...

Δεν προλαβα :(
1689595790444.png

• Like
Reactions: Karanir
Κρίμα ήταν καλή προσφορά.

Εδώ μια επίσης πολύ καλή συνδυαστική με κλαδευτηρι και αλυσοπρίονο με 2 μπαταρίες στην τιμή του ενός εργαλείου.

Έχει κανείς άποψη για την ηλεκτρική τρόμπα Portable Car Air Pump C 1399;

Αξίζει ή θα δουλέψει μια φορά και μετά θα πάει για πέταμα;

Edit, λάθος νήμα, εκ παραδρομής το έβαλα εδώ. Αν μπορεί κάποιος ας το μεταφέρει στο Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Όχι δεν πήγαινε προς κανέναν προσωπικά.
Μια γενική διαπίστωση ήταν του ότι στην εποχή που ζούμε κυνηγάμε όλοι τις προσφορές και δεν έχουμε και άδικο.
Το payzy το έχω κάνα μήνα προεπιλογή στο google pay και πληρώνω τα πάντα με αυτό.
Δίνει πίσω 1 λεπτό ανά ευρώ.
Συμφέρει.

Ειναι σαν το paypal?
Καταχωρεις δηλαδη μια καρτα στο payzy και απο κει και περα οταν ψωνιζεις δινεις μονο ενα email και κωδικο?

Ειναι σαν το paypal?
Καταχωρεις δηλαδη μια καρτα στο payzy και απο κει και περα οταν ψωνιζεις δινεις μονο ενα email και κωδικο?
Οχι.. Είναι virtual καρτα μπορεις να βγάλεις και κανονική πλαστική με χρέωση 9€ για μια φορά αν δεν κάνω λάθος η χρέωση.
Μετά την φορτίζεις ( προσωπικά δωρεαν απο εθνική δεν ξέρω αν χρεώνουν άλλες τράπεζες ) και την βάζεις κανονικά στο πορτοφόλι google και πληρώνεις και για όλες τις πληρωμές που κάνεις σου δίνει 1% πίσω σε πόντους που τους μετατρέπεις σε € και για λογαριασμούς RF διπλούς πόντους!!

Εγω την έχω απο την μέρα που βγήκε

• Like
Reactions: Χιωτης
Βασικά ειναι πορτοφόλι. Φορτίζει απο χρεωστική αλλης τράπεζας δωρεάν.
Εχει και IBAN αλλα εκει εχει χρέωση μεταφοράς απο την τράπεζα.

• Like
Reactions: Χιωτης
απ'ότι καταλαβαίνω είναι σα τη revolut αλλά χωρίς δωρεάν συνάλλαγμα

Αν δεν τον ενοχλεί κάποιον το refurbished η sculpfun δίνει ανακατασκευασμενα , ελεγμένα και ξανά συσκευασμένα laser . Το s9 και s10 . Σε χαμηλή τιμή και με επιπλέον έκπτωση με τον κωδικό RE4251

Αν είστε και στην ομάδα FB στέλνετε ένα pm στον wi will οτι κάνατε την παραγγελία μέσα στον Ιούλιο και σας στέλνει δώρο και ένα honeycomb 400x400 επίσης refurbished.

Αυτές είναι οι τελικές τιμές με δωρεάν μεταφορικά από ευρωπαϊκή αποθήκη.
0abf5db3081f819757215ca91b712cbc.jpg

Ποσο πιο κατω θα πανε τα κομπρεσσερακια φουσκωματος!!

c22d4ce2317161989088b339061e6d9f.jpg

Εδω στα 21.90 ευρω απο το Banggood με το κουπονακι BGRJPSI150
μπαίνω στο φόρουμ να δω τι γίνεται και τσουπ -20€ για το τρομπάκι... Κακή επιρροή είστε...

Thanks (y)

Το δοκίμασα, δουλεύει. :D
Έκανα αγορές μέσω της εφαρμογής του κινητού διαφόρων προϊόντων λίγο πάνω από 80€ (εκτός των ταχυδρομικών που ήταν 3€) και αφού ολοκλήρωσα την παραγγελία μου και πλήρωσα, πιστώθηκαν στον λογαριασμό μου τα 5000 coins
Ισχύει - αν κατάλαβα καλά - για όλους εμάς που κάναμε χρήση της πρόσφατης προσφοράς Skroutz Plus με δωρεάν συνδρομή.

Image5004443311201102262.jpg

To mail ήρθε στο νέο που δηλώσαμε, και προφανώς πρέπει να μπείτε με αυτό το νέο mail στην εφαρμογή για να ισχύσει η προσφορά.

Μόνο προσοχή, η προσφορά λήγει αύριο Κυριακή (23/7) το βράδυ, τα μεσάνυχτα.

Όχι Κυριάκο, δεν μου το έλεγε αρχικά και με ανησυχούσε λίγο.

Όταν όμως ολοκληρώθηκε η παραγγελία μπήκαν αυτόματα. :)

80+ χωρίς ταχυδρομικά ε; (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά για να είσαι σίγουρος)

• Like
Reactions: enduras1
είναι αντίγραφο του makita και δέχεται μπαταρίες makita. αν ψαξεις πιο πισω στο νημα θα δεις διάφορα ποστ για αυτο. με τη μαιμου μπαταρια μακιτα από τον μαιμου γωνιακό εμενα μου ξεβιδώνει άνετα τα μπουλώνια του yaris Και τα σφίγγει περιπου στα 100Nm. η 2η μαιμου μπαταρια που έχω κάνει κάτι κολληματα και σβήνει που κ που.