Εκπτώσεις-Προσφορές.

Makita από εγχώρια αγορά..
Ειναι δέλεαρ η τιμή από Αμερική δεν λέω, αλλά υπάρχει το ρίσκο του τελωνείου και θα βγει διπλάσιο
Έγραψα ότι θα το φέρει η ξαδέλφη στις 14 Σεπτεμβρίου.Δεν υπάρχει θέμα τελωνείου.

Στο skroutz.
Με το δεύτερο παράπονο να με προβληματίζει περισσότερο.

"Αγόρασα δύο μπαταρίες 07/01/2021 , αλλά η ημερομηνία κατασκευής τους ήταν το 2019. Κρατώ μια επιφύλαξη για τον χρόνο αντοχής τους. Μάλλον για αυτό και η πτώση της τιμής τους. Θα φανεί στην πορεία το ποσό θα κρατήσουν.
Ενημέρωση αξιολόγησης 06/07/2023.
Η επιφύλαξη που είχα για την ημερομηνία κατασκευής των μπαταριών (2019) και αγορά το 2021 , επαληθεύτηκαν.
2023 σήμερα και μετά από δυόμισι χρόνια περιστασιακής και ερασιτεχνικής χρήσης, η μια εκ των δύο παρέδωσε πνεύμα και η δεύτερη με ένα λεπτό χρήσης σε τροχό DeWalt 125άρη ξεφορτίζει. Πραγματικά πεταμένα λεφτά. Μακριά από τις προσφορές παιδιά, ειδικά σε μπαταρίες. Παίζει πολύ κοροϊδία. Κρίμα!"

"Σε σχέση με τους άλλους κατασκευαστές δεν έχουν βάλει να κόβει η μπαταρία όταν βρίσκεται σε χαμηλή τάση οπότε θέλει προσοχή. Όταν το εργαλείο που χρησιμοποιήτε αρχίζει να κοπιάζει αλλάξτε άμεσα μπαταρία για να αποφύγετε να κάνετε ζημιά στα κελιά."

"Στα 4 χρόνια σταμάτησε να φορτίζει και να δουλεύει. Απογοητευτικά λίγος καιρός."
Περνεις στα σοβαρά μια και μόνο αξιολόγηση που δεν αναφέρει από που και σε τι κατασταση ηταν αγορασμένες...;
Εγώ εάν έβλεπα έτος κατασκευής 2 χρόνια πίσω δεν θα τις κρατουσα...

Θα σου έλεγα να αφησεις στην άκρη τέτοιες αξιολογήσεις και να κρατας τις πληροφορίες του μέσου όρου...
Εκτός αυτού παίζει και συμαντικκ ρόλο που ήταν και πως αποθηκευμενες όπως αναφέρει και Μιχάλης..

Εγώ έχω αγοράσει Bosch procore...εάν επηρεάζουν από τις αξιολογήσεις θα έπρεπε να είχα σαλτάρει..

• Like
Reactions: MAN0S and enduras1
τελικά το ξανάψαξα πριν από λίγο και έπεσα σε ημερήσια προσφορά όπου με 10 δολλάρια παραπάνω (159 αντι 149) παίρνει μαζί με το παλμικό κατσαβίδι,τις 2 μπαταρίες των 2Ah,τον φορτιστή ΚΑΙ ένα τρυπάνι και το παρήγγειλα γιατί μιλώντας ξανά μαζί του,ήταν ενθουσιασμένος με τα κόκκινα.
FireShot Capture 005 - Milwaukee M18 18V Lithium-Ion Brushless Cordless Compact Drill_Impact_ ...png

Kάθε εμπόδιο για καλό.Είχα πρόβλημα με τον server τους και δεν μπορούσα να πληρώσω.Μίλησα με το chat τους και μου έδωσαν ένα 15% έκπτωση και έτσι τα 159$ έγιναν τελικά 143$.
Εαν ειναι αυτο το σετ ειναι να παθεις εγκεφαλικο με την τιμη....!!!!!:oops:

Δεν το αγορασες στο χαρισαν....!!!

20210216130958_milwaukee_m18_cblpp2c_202v_3901000.jpeg

αυτο το σετ σαν του σωκρατη , εφερε φιλος που ερχεται απο αμερικη καθε χρονο και καθεται ανοιξη-καλοκαιρι , καπου στα 180$ ολα!! με 2 μπαταριες. θα το βγαλω καμια μερα φωτο να σας το δειξω.
ειναι ο φιλος που μου ειχε στειλει το tap-magic

στην αρχη νομιζα οτι με δουλευε βλεποντας τα σημερινα ομως ελεγε αληθεια!
του χρονου , το θεμα ειναι να τον ψησω να αγγαρευτει, ελπιζω να μου φερει κι εμενα

το ωραιο. με ρωτησε: ειναι καλα αυτα? τα ειχαν προσφορα και τα πηρα για να τα φερω ελλαδα γιατι δεν εχω εργαλεια :)

Aυτό είναι.Η Revolut χρεώθηκε με 132,58€.
Έχω βέβαια ένα άγχος για το αν ο φορτιστής υποστηρίζει 220v αλλά αν όχι,θα υποστώ την αγορά μετασχηματιστή με κανένα 20άρι ευρώ.:D :cool:

Last edited:
  • Like
Reactions: madblack
πρεπει να υποστηριζει γιατι ο φιλος που ειναι ασχετος απο αυτα , δεν μου ειπε τιποτα για μετασχηματιστη

αυτο το σετ σαν του σωκρατη , εφερε φιλος που ερχεται απο αμερικη καθε χρονο και καθεται ανοιξη-καλοκαιρι , καπου στα 180$ ολα!! με 2 μπαταριες. θα το βγαλω καμια μερα φωτο να σας το δειξω.
ειναι ο φιλος που μου ειχε στειλει το tap-magic

στην αρχη νομιζα οτι με δουλευε βλεποντας τα σημερινα ομως ελεγε αληθεια!
του χρονου , το θεμα ειναι να τον ψησω να αγγαρευτει, ελπιζω να μου φερει κι εμενα

το ωραιο. με ρωτησε: ειναι καλα αυτα? τα ειχαν προσφορα και τα πηρα για να τα φερω ελλαδα γιατι δεν εχω εργαλεια :)
Ακριβά τα πλήρωσε ο φίλος σου :D:D:D
Δεν σου είπε τίποτα για μετασχηματιστή γιατί συνήθως οι Ελληνοαμερικάνοι έχουν καμιά δεκαριά στα σπίτια τους στην Ελλάδα.

• Like
Reactions: nickolas
Aυτό είναι.Έχω βέβαια ένα άγχος για το αν ο φορτιστής υποστηρίζει 220v αλλά αν όχι,θα υποστώ την αγορά μετασχηματιστή με κανένα 20άρι ευρώ. :cool:
Εκτος απο το θεμα με το ρευμα ειναι και το βυσμα του φορτιστη με το Αμερικανικο/Αγγλικο βισμα φορτησης...και οχι του Ευρωπαικου....
FireShot Capture 005 - Milwaukee M18 18V Lithium-Ion Brushless Cordless Compact Drill_Impact_ ...png

Υπαρχει ανταπτορας φτηνος....

πρεπει να υποστηριζει γιατι ο φιλος που ειναι ασχετος απο αυτα , δεν μου ειπε τιποτα για μετασχηματιστη

όχι βρε συ.Εννοώ αν ο φορτιστής υποστηρίζει και φόρτιση με ρεύμα 220 και όχι 110v που είναι στην Αμερική.

• Like
Reactions: cyclades and KOSSTV
Κατα πάσα περίπτωση, οι μετασχηματιστες τους ειναι 110-220, δηλ ειναι συμβατοι καιψστα 2 δικτυα. Απλα το φις θα θελει αλλαγη, με ανταπτορα.

Καλου-κακου ομως, τσεκαρε το αν γραφει 110ν-220ν επανω...... Μήπως και....

• Like
Reactions: MAN0S and KOSSTV
Την πατήσαμε ρε γμτ.Δεν έχει 220.(y)
Γι΄αυτό έγραψα του Νικόλα ότι ο φίλος του δεν έκανε κουβέντα για μετασχηματιστή γιατί έχουν όλοι στα σπίτια τους στην Ελλάδα.
Δεν πειράζει.Μικρό το κακό ε;
edit.
42€ με τα μεταφορικά από Amazon.de έρχεται ο φορτιστής για 220V.

Last edited: