ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.
Μέλος Σωματείου
Έγραψα ότι θα το φέρει η ξαδέλφη στις 14 Σεπτεμβρίου.Δεν υπάρχει θέμα τελωνείου.Makita από εγχώρια αγορά..
Ειναι δέλεαρ η τιμή από Αμερική δεν λέω, αλλά υπάρχει το ρίσκο του τελωνείου και θα βγει διπλάσιο
Έγραψα ότι θα το φέρει η ξαδέλφη στις 14 Σεπτεμβρίου.Δεν υπάρχει θέμα τελωνείου.Makita από εγχώρια αγορά..
Ειναι δέλεαρ η τιμή από Αμερική δεν λέω, αλλά υπάρχει το ρίσκο του τελωνείου και θα βγει διπλάσιο
Περνεις στα σοβαρά μια και μόνο αξιολόγηση που δεν αναφέρει από που και σε τι κατασταση ηταν αγορασμένες...;Στο skroutz.
Με το δεύτερο παράπονο να με προβληματίζει περισσότερο.
"Αγόρασα δύο μπαταρίες 07/01/2021 , αλλά η ημερομηνία κατασκευής τους ήταν το 2019. Κρατώ μια επιφύλαξη για τον χρόνο αντοχής τους. Μάλλον για αυτό και η πτώση της τιμής τους. Θα φανεί στην πορεία το ποσό θα κρατήσουν.
Ενημέρωση αξιολόγησης 06/07/2023.
Η επιφύλαξη που είχα για την ημερομηνία κατασκευής των μπαταριών (2019) και αγορά το 2021 , επαληθεύτηκαν.
2023 σήμερα και μετά από δυόμισι χρόνια περιστασιακής και ερασιτεχνικής χρήσης, η μια εκ των δύο παρέδωσε πνεύμα και η δεύτερη με ένα λεπτό χρήσης σε τροχό DeWalt 125άρη ξεφορτίζει. Πραγματικά πεταμένα λεφτά. Μακριά από τις προσφορές παιδιά, ειδικά σε μπαταρίες. Παίζει πολύ κοροϊδία. Κρίμα!"
"Σε σχέση με τους άλλους κατασκευαστές δεν έχουν βάλει να κόβει η μπαταρία όταν βρίσκεται σε χαμηλή τάση οπότε θέλει προσοχή. Όταν το εργαλείο που χρησιμοποιήτε αρχίζει να κοπιάζει αλλάξτε άμεσα μπαταρία για να αποφύγετε να κάνετε ζημιά στα κελιά."
"Στα 4 χρόνια σταμάτησε να φορτίζει και να δουλεύει. Απογοητευτικά λίγος καιρός."
Ναι διάβασα τι έγραψες...Έγραψα ότι θα το φέρει η ξαδέλφη στις 14 Σεπτεμβρίου.Δεν υπάρχει θέμα τελωνείου.
έξω από το κουτί,περνάνε μια χαρά όλα.Ναι διάβασα τι έγραψες...
Από το αεροδρόμιο δεν θα περάσει;
Είναι σίγουρο αυτό; ή πρέπει να είσαι και λίγο τυχερός με τον υπάλληλο;έξω από το κουτί,περνάνε μια χαρά όλα.
Σιγουρότατο.Είναι σίγουρο αυτό; ή πρέπει να είσαι και λίγο τυχερός με τον υπάλληλο;
Εαν ειναι αυτο το σετ ειναι να παθεις εγκεφαλικο με την τιμη....!!!!!Kάθε εμπόδιο για καλό.Είχα πρόβλημα με τον server τους και δεν μπορούσα να πληρώσω.Μίλησα με το chat τους και μου έδωσαν ένα 15% έκπτωση και έτσι τα 159$ έγιναν τελικά 143$.
Εαν ειναι αυτο το σετ ειναι να παθεις εγκεφαλικο με την τιμη....!!!!!
Δεν το αγορασες στο χαρισαν....!!!
![]()
Aυτό είναι.Η Revolut χρεώθηκε με 132,58€.Εαν ειναι αυτο το σετ ειναι να παθεις εγκεφαλικο με την τιμη....!!!!!
Δεν το αγορασες στο χαρισαν....!!!
![]()
Ακριβά τα πλήρωσε ο φίλος σουαυτο το σετ σαν του σωκρατη , εφερε φιλος που ερχεται απο αμερικη καθε χρονο και καθεται ανοιξη-καλοκαιρι , καπου στα 180$ ολα!! με 2 μπαταριες. θα το βγαλω καμια μερα φωτο να σας το δειξω.
ειναι ο φιλος που μου ειχε στειλει το tap-magic
στην αρχη νομιζα οτι με δουλευε βλεποντας τα σημερινα ομως ελεγε αληθεια!
του χρονου , το θεμα ειναι να τον ψησω να αγγαρευτει, ελπιζω να μου φερει κι εμενα
το ωραιο. με ρωτησε: ειναι καλα αυτα? τα ειχαν προσφορα και τα πηρα για να τα φερω ελλαδα γιατι δεν εχω εργαλεια![]()
Εκτος απο το θεμα με το ρευμα ειναι και το βυσμα του φορτιστη με το Αμερικανικο/Αγγλικο βισμα φορτησης...και οχι του Ευρωπαικου....Aυτό είναι.Έχω βέβαια ένα άγχος για το αν ο φορτιστής υποστηρίζει 220v αλλά αν όχι,θα υποστώ την αγορά μετασχηματιστή με κανένα 20άρι ευρώ.![]()
πρεπει να υποστηριζει γιατι ο φιλος που ειναι ασχετος απο αυτα , δεν μου ειπε τιποτα για μετασχηματιστη
όχι βρε συ.Εννοώ αν ο φορτιστής υποστηρίζει και φόρτιση με ρεύμα 220 και όχι 110v που είναι στην Αμερική.Εννοεις του φορτιστη με το Αμερικανικο/Αγγλικο βισμα φορτησης...και οχι του Ευρωπαικου....
View attachment 218935
Υπαρχει ανταπτορας φτηνος....
Για τσεκαρε...όχι βρε συ.Εννοώ αν ο φορτιστής υποστηρίζει και φόρτιση με ρεύμα 220 και όχι 110v που είναι στην Αμερική.
Την πατήσαμε ρε γμτ.Δεν έχει 220.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.