Εκπτώσεις-Προσφορές.

Θα το καταλαβενα αν με το 0.50€ σταματούσαν να χρεώνουν πχ το boxnow. Δεν μπορεί εγω να στελνω με 0.80 λεπτα κσι το eshop με 1€! Και εκει να βγαλουν;!

προκειμενου λοιπον να μας αναγκασει να κανουμε μια και οχι 3 παραγγελιες καθε φορα, σου βαζει αυτο το ππέναλτι
Αν αυτό ισχυριστεί το eshop,θα είναι απλά αστείο. Η καρτέλα πελάτη έχει τηλέφωνο κ mail.Αν εγώ κάνω 3 διαφορετικές παραγγελίες,πανεύκολα μπορούν να να τις κάνουν μια στην αποστολή,αφού είναι σε κοινό τηλεφωνο,mail κ ημερομηνία παραγγελιας.Για όποιον έχει αμφιβολία ποσο ευκολο ειναι αυτο:
Παραγγέλνω πάρα πολύ συχνά στο eshop.Παντα με παραλαβή από το κατάστημα.Πριν 1 χρόνο κάνω παραγγελία με παραλαβή από το κατάστημα κ σε 2 ώρες με παίρνουν τηλ κ μου λένε, ότι συνήθως παραλαμβάνω από το κατάστημα Ελληνικού ενώ σε αυτήν την παραγγελία είχα βάλει παραλαβη Γαλατσι(το Γαλάτσι ήταν ακριβώς από κάτω στις επιλογές κ το έβαλα κατά λαθος).Λέω στην κοπέλα να βάλει Ελληνικό,την ευχαρίστησα κ λέω μπράβο που έχουν τέτοια οργάνωση.
Είναι λοιπόν εντελώς απλό να ενώνουν σε μια αποστολή, παραγγελίες για διαθεσιμα προιοντα που γίνονται στην ίδια καρτέλα σε ίδια ημερομηνία.
Από μένα εφαγαν Χ μέχρι να βγάλουν το "χαρατσι".Αν κ θεωρώ πιο πιθανό να ακολουθήσουν κ άλλες εταιριες το παράδειγμα.....

Η ουσια κατα την γνωμη μου ειναι εαν πουλαει φτηνοτερα, το τελικο κοστος του προιοντος δηλαδη και φυσικα η αξιοπιστια ενος καταστηματος.
Το αν αναπροσαρμοζεται η τιμολογιακη πολιτικη μιας εταιρειας μεσω αυξησης τιμης στα προιοντα ειτε με καποια αλλη αμεση προμηθεια, δεν κανει διαφορα.

Πάντως εγώ σε παραγγελία που είχα κάνει έγραφε συν 50 λεπτά αλλά τώρα μπαίνω και το αφαίρεσαν. Μάλλον το άλλαξαν και δεν θα το χρεώνουν μετά από όλα τα παράπονα.

Αν αυτό ισχυριστεί το eshop,θα είναι απλά αστείο. Η καρτέλα πελάτη έχει τηλέφωνο κ mail.Αν εγώ κάνω 3 διαφορετικές παραγγελίες,πανεύκολα μπορούν να να τις κάνουν μια στην αποστολή,αφού είναι σε κοινό τηλεφωνο,mail κ ημερομηνία παραγγελιας.Για όποιον έχει αμφιβολία ποσο ευκολο ειναι αυτο:
Παραγγέλνω πάρα πολύ συχνά στο eshop.Παντα με παραλαβή από το κατάστημα.Πριν 1 χρόνο κάνω παραγγελία με παραλαβή από το κατάστημα κ σε 2 ώρες με παίρνουν τηλ κ μου λένε, ότι συνήθως παραλαμβάνω από το κατάστημα Ελληνικού ενώ σε αυτήν την παραγγελία είχα βάλει παραλαβη Γαλατσι(το Γαλάτσι ήταν ακριβώς από κάτω στις επιλογές κ το έβαλα κατά λαθος).Λέω στην κοπέλα να βάλει Ελληνικό,την ευχαρίστησα κ λέω μπράβο που έχουν τέτοια οργάνωση.
Είναι λοιπόν εντελώς απλό να ενώνουν σε μια αποστολή, παραγγελίες για διαθεσιμα προιοντα που γίνονται στην ίδια καρτέλα σε ίδια ημερομηνία.
Από μένα εφαγαν Χ μέχρι να βγάλουν το "χαρατσι".Αν κ θεωρώ πιο πιθανό να ακολουθήσουν κ άλλες εταιριες το παράδειγμα.....

ναι αν τα παραγγελνεις μαζι.
εμενα μου εχει τυχει να δωσει την παραγγελια τεταρτη την αλλη παρασκευη και την αλλη δευτερα και στο τελος να δωσω και τεταρτη και να τους παρω τηλεφωνο να μου τα κρατησουν μεχρι να ερθει και μια τεταρτη :) . ψιλολογια βεβαια οχι κατι ακριβα.
αυτα βεβαια προ του box-now αλλά φανταζομαιοτι πολλοι πελατες το εκαναν αυτο

Πάντως εγώ σε παραγγελία που είχα κάνει έγραφε συν 50 λεπτά αλλά τώρα μπαίνω και το αφαίρεσαν. Μάλλον το άλλαξαν και δεν θα το χρεώνουν μετά από όλα τα παράπονα.
μόλις τώρα....

1700053469647.png

Η ουσια κατα την γνωμη μου ειναι εαν πουλαει φτηνοτερα, το τελικο κοστος του προιοντος δηλαδη και φυσικα η αξιοπιστια ενος καταστηματος.
Το αν αναπροσαρμοζεται η τιμολογιακη πολιτικη μιας εταιρειας μεσω αυξησης τιμης στα προιοντα ειτε με καποια αλλη αμεση προμηθεια, δεν κανει διαφορα.
Συμφωνώ μαζί σου το τελικό κόστος είναι αυτό που μετράει...
Νομίζω οι περισσότεροι δεν συζητούν αυτό.. αλλά το τρόπο που ζητάει αυτά τα 50 λεπτα...νομίζω ότι είναι λίγο τραβηγμένο για την εποχή..

Στο eshop εχω κανει τις περισσότερες ηλεκτρονικές παραγγελίες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την ποιότητα,τον χρόνο παράδοσης και παραλλαβης...νομίζω ότι παραμένει από τα πιο αξιόπιστα μαγαζια και θα συνεχίσω να περνώ..

• Like
Reactions: pt2937 and nikfor
Εμένα πάντως στην παραγγελία μέσα δεν το χρεώνει. Ενώ το έγραφε τις πρώτες μέρες.

Attachments

• Screenshot_20231115_202624_E-shopgr.jpg
    Screenshot_20231115_202624_E-shopgr.jpg
    135.6 KB · Views: 44
  • Screenshot_20231115_202549_E-shopgr.jpg
    Screenshot_20231115_202549_E-shopgr.jpg
    521.2 KB · Views: 44
Εχει πολλα διαθσιμα με κουπονια απο banggood φιλε μου.. αν θες πες να σου στειλω
Ειχε δώσει ένα παλικάρι πριν λίγες μέρες ένα στα 42 ευρώ αλλά τώρα πήγε πάνω από 50 οπότε το αφησα.
Κάτι γύρω στα 45 αν αξίζει στείλτε!

• Like
Reactions: Coupondealer.gr
Αν πέσει στην αντίληψη σας κανένα κουπονάκι για εκκινητή μπαταρίας αυτοκινήτου, σφυράτε!

Για δες αυτο!

Αν ισχύουν (έστω και κατά 70%) τα χαρακτηριστικά που αναφέρουν οι Κινέζοι τότε είναι σούπερ μηχανάκι σε καλή τιμή
Επειδή συνεργάζομαι μαζί τους όντως ισχύουν και είναι δοκιμασμένα και από εμένα και από αρκετούς γνωστούς που τους το έφερα :)

• Like
Reactions: anastasg
Στο παρακάτω σετ 50% στο Praktiker...καλή τιμή για σετ...

Αναμένω σοβαρότατες εκπτώσεις σε σοβαρότερα εργαλεία...για να δούμε...!!!