Αν αυτό ισχυριστεί το eshop,θα είναι απλά αστείο. Η καρτέλα πελάτη έχει τηλέφωνο κ mail.Αν εγώ κάνω 3 διαφορετικές παραγγελίες,πανεύκολα μπορούν να να τις κάνουν μια στην αποστολή,αφού είναι σε κοινό τηλεφωνο,mail κ ημερομηνία παραγγελιας.Για όποιον έχει αμφιβολία ποσο ευκολο ειναι αυτο:προκειμενου λοιπον να μας αναγκασει να κανουμε μια και οχι 3 παραγγελιες καθε φορα, σου βαζει αυτο το ππέναλτι
Αν αυτό ισχυριστεί το eshop,θα είναι απλά αστείο. Η καρτέλα πελάτη έχει τηλέφωνο κ mail.Αν εγώ κάνω 3 διαφορετικές παραγγελίες,πανεύκολα μπορούν να να τις κάνουν μια στην αποστολή,αφού είναι σε κοινό τηλεφωνο,mail κ ημερομηνία παραγγελιας.Για όποιον έχει αμφιβολία ποσο ευκολο ειναι αυτο:
Παραγγέλνω πάρα πολύ συχνά στο eshop.Παντα με παραλαβή από το κατάστημα.Πριν 1 χρόνο κάνω παραγγελία με παραλαβή από το κατάστημα κ σε 2 ώρες με παίρνουν τηλ κ μου λένε, ότι συνήθως παραλαμβάνω από το κατάστημα Ελληνικού ενώ σε αυτήν την παραγγελία είχα βάλει παραλαβη Γαλατσι(το Γαλάτσι ήταν ακριβώς από κάτω στις επιλογές κ το έβαλα κατά λαθος).Λέω στην κοπέλα να βάλει Ελληνικό,την ευχαρίστησα κ λέω μπράβο που έχουν τέτοια οργάνωση.
Είναι λοιπόν εντελώς απλό να ενώνουν σε μια αποστολή, παραγγελίες για διαθεσιμα προιοντα που γίνονται στην ίδια καρτέλα σε ίδια ημερομηνία.
Από μένα εφαγαν Χ μέχρι να βγάλουν το "χαρατσι".Αν κ θεωρώ πιο πιθανό να ακολουθήσουν κ άλλες εταιριες το παράδειγμα.....
Έχεις απόλυτο δίκιο, πριν 2 ημέρες το πρωτοείδα σε μαγαζί με εργαλεία, αλλά δεν το βρίσκω τώρα.Δεν έχει σχέση το νούμερο. Είναι να μην ξεκινήσει ένας και να περάσει. Μετά ανοίξει ο ασκός
Συμφωνώ μαζί σου το τελικό κόστος είναι αυτό που μετράει...Η ουσια κατα την γνωμη μου ειναι εαν πουλαει φτηνοτερα, το τελικο κοστος του προιοντος δηλαδη και φυσικα η αξιοπιστια ενος καταστηματος.
Το αν αναπροσαρμοζεται η τιμολογιακη πολιτικη μιας εταιρειας μεσω αυξησης τιμης στα προιοντα ειτε με καποια αλλη αμεση προμηθεια, δεν κανει διαφορα.
Εχει πολλα διαθσιμα με κουπονια απο banggood φιλε μου.. αν θες πες να σου στειλωΑν πέσει στην αντίληψη σας κανένα κουπονάκι για εκκινητή μπαταρίας αυτοκινήτου, σφυράτε!
Ειχε δώσει ένα παλικάρι πριν λίγες μέρες ένα στα 42 ευρώ αλλά τώρα πήγε πάνω από 50 οπότε το αφησα.Εχει πολλα διαθσιμα με κουπονια απο banggood φιλε μου.. αν θες πες να σου στειλω
εχεις dmΕιχε δώσει ένα παλικάρι πριν λίγες μέρες ένα στα 42 ευρώ αλλά τώρα πήγε πάνω από 50 οπότε το αφησα.
Κάτι γύρω στα 45 αν αξίζει στείλτε!
Αν πέσει στην αντίληψη σας κανένα κουπονάκι για εκκινητή μπαταρίας αυτοκινήτου, σφυράτε!
Επειδή συνεργάζομαι μαζί τους όντως ισχύουν και είναι δοκιμασμένα και από εμένα και από αρκετούς γνωστούς που τους το έφεραΑν ισχύουν (έστω και κατά 70%) τα χαρακτηριστικά που αναφέρουν οι Κινέζοι τότε είναι σούπερ μηχανάκι σε καλή τιμή
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.