Εκπτώσεις-Προσφορές.

Τη γνώμη σας για το σετάκι?
Νομίζω είναι πολύ καλή τιμή.
€209

Στο σετ περιλαμβάνονται:
1 x Ξυλοκοπτικό STIHL GTA 26
2 x Μπαταρίες ιόντων λιθίου AS 2, 28 Wh, 10,8 V
1 x Φορτιστής AL 1
1 x Αλυσίδα 1/4''-PM3, 10 cm
1 x Multioil Bio, 50ml
1 x Τσάντα μεταφοράς μαύρο πορτοκαλί, με κρίκους για ανάρτηση στον τοίχο για το GTA 26
1 x Σκουπάκι χειρός STIHL SEA 20
1 x Τσάντα μεταφοράς για το σκουπάκι STIHL SEA 20

Ακομα και χωρις το σκουπακι, η τιμη ειναι καλη μονο και μονο για το πληρεστατο σετ του αλυσοπριονου (2 μπαταριες, φορτιστης, εξτρα αλυσιδα, λαδι και τσαντα μεταφορας)!!

Αν χρειαζεται κανεις και το σκουπακι, η τιμη της προσφορας ειναι αριστη, VFM!

• Like
Reactions: teodor_ch
Η τιμή είναι σίγουρα καλή, το θέμα είναι με 10 εκ. λάμα τι πρακτικές δυνατότητες κοπής και σε τι χρήσεις θα ήταν χρήσιμο αυτό το ξυλοκοπτικό (ρωτώ ως αδαής).

Έχω μεγαλύτερο ένα του λιντλ με μπαταρία που έχει βγεί καλό. Με μικρή λάμα και εκείνο (30-35άρα?).

Αυτό το μικρούλι είναι για κλαδέματα περισσότερο.
Για κλαδιά >1εκ που με την ψαλίδα αρχίζουν τα δύσκολα με αυτό συνεχίζεις ακούραστα.

Υπάρχει και η ηλεκτρική ψαλίδα που δεν έχω και αυτά τα δύο αλληλοκαλύπτονται νομίζω.
Ανάλογα τί κλαδιά κόβει κάποιος συχνότερα.
Στη ζώνη μου έβαζα μία ψαλίδα και ένα σάρακα χειρός.

Είχα ανέβει πριν 2 μήνες σε ένα σχίνο του Μαϊάμι (έτσι λένε την ποικιλία αυτή) και τον καθάρισα όλο με το σάρακα/ψαλίδα.
Ήμουν επάνω σε σκάλα οπότε το αλυσοπρίονο θα ήταν κουραστικό γιατί άλλαζα εργαλεία συχνά.
Αυτό το μικρούλι θα βόλευε και να μήν κουραστώ και να τελειώσω πολύ πιο γρήγορα.

Η ηλεκτρική ψαλίδα δεν θα έκανε δουλειά γιατί είχα και μέχρι 5εκ κλαδιά.

• Like
Reactions: KOSSTV
Η τιμή είναι σίγουρα καλή, το θέμα είναι με 10 εκ. λάμα τι πρακτικές δυνατότητες κοπής και σε τι χρήσεις θα ήταν χρήσιμο αυτό το ξυλοκοπτικό (ρωτώ ως αδαής).

Εγώ το έχω και μετά από σχεδόν 2 χρόνια μπορώ να σου πω οτι το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα.
Αν έχεις τη μανία των εργαλείων το παίρνεις και θες να τα έχεις καλά και με τη συνείδηση σου, θα του βρείς μια χρήση.
Διαφορετικά, με μια Κινέζικη ηλεκτρική ψαλίδα για τα ψιλά και μια χειροκίνητη του LIDL, απ’αυτές που προεκτείνονται οι λαβές, για τα πιο χοντρά κάνεις τη δουλειά σου πολύ καλύτερα και πολύ πιο γρήγορα.
Αν τώρα νομίζεις οτι για κλαδιά 5-8 cm που δεν τα κόβει η χειροκίνητη ή η ηλεκτρική ψαλίδα σου πέφτει βαρύ το κανονικό αλυσοπρίονο αυτά τα 200€ θα προτιμούσα να τα δώσω, και να τσοντάρω ίσως και λίγο ακόμα, για κλαδευτικό αλυσοπριονάκι, όπως το STIHL MS 194 T πχ που είναι απείρως πιο χρήσιμο.

Απο ότι έχω καταλάβει ναί.
Σήμερα το μεσημέρι θα περάσω να το πάρω μάλλον και θα μάθω σίγουρα.
Στη φώτο της προσφοράς πάντως, το δείχνει "γυμνό"...

Εγώ το έχω και μετά από σχεδόν 2 χρόνια μπορώ να σου πω οτι το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα.
Αν έχεις τη μανία των εργαλείων το παίρνεις και θες να τα έχεις καλά και με τη συνείδηση σου, θα του βρείς μια χρήση.
Διαφορετικά, με μια Κινέζικη ηλεκτρική ψαλίδα για τα ψιλά και μια χειροκίνητη του LIDL, απ’αυτές που προεκτείνονται οι λαβές, για τα πιο χοντρά κάνεις τη δουλειά σου πολύ καλύτερα και πολύ πιο γρήγορα.
Αν τώρα νομίζεις οτι για κλαδιά 5-8 cm που δεν τα κόβει η χειροκίνητη ή η ηλεκτρική ψαλίδα σου πέφτει βαρύ το κανονικό αλυσοπρίονο αυτά τα 200€ θα προτιμούσα να τα δώσω, και να τσοντάρω ίσως και λίγο ακόμα, για κλαδευτικό αλυσοπριονάκι, όπως το STIHL MS 194 T πχ που είναι απείρως πιο χρήσιμο.

Έχεις ηλεκτρική ψαλίδα?
Πάντως το MS δεν συγκρίνεται με το μικρό που λέμε τώρα.
Καμία σχέση το ένα με το άλλο.

• Like
Reactions: KOSSTV

Α να γεια σου.
Με γλυτωσες απο το να γραφω.
Και αν οχι το Stihl εχει απειρα καλα μικρα κλαδευτικα που μπορουν ακομα και να ριξουν δεντρο.
Οπως αυτο το μικρο.

• Like
Reactions: lazarefa
Θα διαφωνήσω ειδικά όταν μου βάζετε μέσα βενζινοκίνητα αλυσοπρίονα.

Είμαι επάνω στην σκάλα, έχω να κόψω 30 κλαδιά απο 2χλστ έως 5-6εκ. και εσείς το κάνετε με το βενζινοκίνητο?
Να μου πείτε την ηλεκτρική ψαλίδα οκ (μέχρι ένα σημείο). Το γράφω ότι αλληλοκαλύπτονται.

Στο κλάδεμα που αναφέρω είχα στη μία θήκη την χειροκίνητη ψαλίδα και στην άλλη θήκη σάρακα.
Αντί για τον σάρακα θα έχω το GTA 26.

Δεν τα γράφω για να πείσω κανέναν. Προσπαθώ να καταλάβω αν αξίζει η αγορά του ή όχι.

• Like
Reactions: tom152
Έχεις ηλεκτρική ψαλίδα?
Πάντως το MS δεν συγκρίνεται με το μικρό που λέμε τώρα.
Καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Ναι, έχω ένα Κινέζικο με δύο μπαταριπες τύπου Makita και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Θα διαφωνήσω ειδικά όταν μου βάζετε μέσα βενζινοκίνητα αλυσοπρίονα.

Είμαι επάνω στην σκάλα, έχω να κόψω 30 κλαδιά απο 2χλστ έως 5-6εκ. και εσείς το κάνετε με το βενζινοκίνητο?
Ξεκαθαρα ενα μικρο κλαδευτικο βενζινοκινητο με λαμα 20 εκ υα κανει την ζωη σου ευκολη με ασφαλεια.

Τι δεντρα κλαδευεις?

Αναφορικα με ψαλιδα μπαταριας ειναι must have.

Για το σκοπο που το θες, ειναι το καλυτερο και ποιοτικοτερο αλυσοπριονακι.

Μην το σκεφτεσαι πολυ, μια χαρα κοινη λογικη και κριση εχεις, η προσφορα ειναι πολυ καλη,

• Like
Ναι, έχω ένα Κινέζικο με δύο μπαταριπες τύπου Makita και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Λογικό τότε να μήν το χρησιμοποιείς.
Ότι δεν κόβεις με το ψαλίδι βάζεις το αλυσοπρίονο που θα κόψεις και τα πιο χοντρά.

Ξεκαθαρα ενα μικρο κλαδευτικο βενζινοκινητο με λαμα 20 εκ υα κανει την ζωη σου ευκολη με ασφαλεια.

Τι δεντρα κλαδευεις?

Αναφορικα με ψαλιδα μπαταριας ειναι must have.
Βουκαμβίλια, σχινο μαιάμι, ελιά, χαρουπιά, μουριά, φίκο, αμπέλι, εσπεριδοειδή κλπ
Απο όλα. 10+ ετών

Δεν έχω ψαλίδι. Αν είχα δεν θα το έπαιρνα αφού μέχρι ένα σημείο θα μου έκανε αυτό τη δουλειά.

• Like
Reactions: enduras1
Α να γεια σου.
Με γλυτωσες απο το να γραφω.
Και αν οχι το Stihl εχει απειρα καλα μικρα κλαδευτικα που μπορουν ακομα και να ριξουν δεντρο.
Οπως αυτο το μικρο.
Αν ψάχνει κάποιος αντίστοιχο, συστήνεται ανεπιφύλακτα.. Υπάρχουν κι άλλα 2 με μεγαλύτερες λάμες (40 και 45), αλλά ένα τέτοιο πραγματικά έχει κόψει 10αδες τόνους ξύλα, ακόμα και δέντρα ολόκληρα. Με σωστό λάδι μίξης κι ένα φύσημα στο τέλος κάθε εργασίας, είναι πρακτικά αθάνατο.

Αν ψάχνει κάποιος αντίστοιχο, συστήνεται ανεπιφύλακτα.. Υπάρχουν κι άλλα 2 με μεγαλύτερες λάμες (40 και 45), αλλά ένα τέτοιο πραγματικά έχει κόψει 10αδες τόνους ξύλα, ακόμα και δέντρα ολόκληρα. Με σωστό λάδι μίξης κι ένα φύσημα στο τέλος κάθε εργασίας, είναι πρακτικά αθάνατο.
Ετσι ακριβώς.

Δεν έχω ψαλίδι. Αν είχα δεν θα το έπαιρνα αφού μέχρι ένα σημείο θα μου έκανε αυτό τη δουλειά.

Σωστά τότε, νόμισα οτι έχεις ήδη ψαλίδι.
Αν πάρεις τελικά το Stihl το κοντάρι ειπναι must.
Εγώ θα το πάρω.

• Like
Βλέπω κατά καιρούς κάποια power station όπως αυτό.

Σηκώνουν λέβητα για όταν πέσει το ρεύμα; Αν ναι για πόση ώρα;
Δυστυχώς δεν μπορεί να μπει γεννήτρια εκεί. Δεν υπάρχει έξοδος για τα καυσαέρια χωρίς να γίνει εργασία.

Αυτά μπορείς να τα έχεις στο ρεύμα σαν ups?

Πήγα να πάρω την παραπάνω προσφορά και αφού τον ενημέρωσα εγώ, βρήκε άλλη μία...

Το μικρό αλυσοπρίονο μαζί με την ψαλίδα.
Το όφελος και στις δύο περιπτώσεις είναι €61 ευρώ περίπου.
Η γυναίκα μου, ζήτησε την ψαλίδα οπότε θα πάω στην υπερβολή και θα μάθω απο 1ο χέρι ποιό θα έχει συχνότερη χρήση!