Εκπτώσεις-Προσφορές.

το δραπανοκατσαβιδο για τη τιμη του ειναι εξαιρετικο. και με μεταλικο τσοκ
αν και βαρυ και λιγο δυσχρηστο, παραμενει αντοχικο κατι χρονια τωρα.
αν δεν το ειχα , θα το αγοραζα τωρα με την προσφορα μπαταριας και φορτιστη

θα αγορασω ομως μαλλον τον εκκινητη. περισσοτερο για τα 3 χρονια εγγυηση

Παιδες για οποιους εχουν ποντους στη καρτα της Shell, το allsmart εχει
black friday 50% εκπτωση στους ποντους, συν 10% εκπτωση στα λαγωνικα.
Οποιος προλαβει. Μολις τσιμπησα μονο με 4500 χιλιαδες ποντους ενα πoλυμετρο uni-t με bluetooth .

Πολυ χρησιμοι οι εκκινητες μπαταριων αυτοκινητων, εχει πεσει και η τιμη των κινεζικων κατω απο τα 20 ευρω!!
Βεβαια δεν εχει την 3ετη εγγυση του Lidl αλλα δυο κινεζικα που εχω παρει εδω και χρονια, δουλευουν τελεια.

Οποιος προλαβει. Μολις τσιμπησα μονο με 4500 χιλιαδες ποντους ενα πoλυμετρο uni-t με bluetooth .
Ευχαριστώ για το εξτρα 10%!!!
Είχα δει πως είχε μία ο 50% σε πόντους που από μόνο του ήτανε πολύ καλή προσφορά και έλεγα χθες να βάλω την παραγγελία μέχρι που σήμερα είδα το μήνυμά σου οπότε αποφελήθηκα ακόμα περισσότερο!
8.500 ποντοι προς 80 περιπου ευρω αξια αγορων είναι μία πολύ συμφέρουσα επιλογή.
Screenshot_2025-11-29-11-58-00-25_56514063904998099a7290fdb861fa95.jpg

• Like
Reactions: skysound
Ευχαριστώ για το εξτρα 10%!!!
Είχα δει πως είχε μία ο 50% σε πόντους που από μόνο του ήτανε πολύ καλή προσφορά και έλεγα χθες να βάλω την παραγγελία μέχρι που σήμερα είδα το μήνυμά σου οπότε αποφελήθηκα ακόμα περισσότερο!
8.500 ποντοι προς 80 περιπου ευρω αξια αγορων είναι μία πολύ συμφέρουσα επιλογή.
Μονο να μην μας τα παραργησουνε γιατι η προηγουμενη παραγγελια εφτασε τις 15 μερες για την παραλαβη.

Πως βγαίνει το +10% από τα Λαγωνικά;
EDIT.
Βρήκα το κουπόνι αλλά δεν το δέχεται πλέον.

Last edited:
Εφτασε επιτελους και το εργαλειο μετα απο σχεδον 2 μηνες,
οπως φαινεται και στην φωτο, περναει κανονικα στην 3ετη εγγυηση της bosch.
Δεν το δοκιμασα σε τοιχο αλλα 3 sds που εβαλα και τα δοκιμασα στον αερα, μου φανηκαν σαν να ειναι ακεντρα και να χανει το τσοκ (οπως και με ολα τα parkside που εχω), αλλα θα κανω δοκιμες σε τοιχο και θα σας πω επισημως τα αποτελεσματα.
Επισης απο οτι καταλαβα οι κινεζοι παιρνουν με καποιο τροπο τα εργαλεια απο την bosch με τις βαλιτσες και ολα τα παρελκομενα και τα πουλανε ξεχωριστα.. Το λεω αυτο γιατι μου ηρθε το εργαλειο σε σακουλακι με τα 2 manual (εργαλειου και φοριστη), ενοειται χωρις τον φορτιστη.
unnamed (1).jpg

Attachments

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    1.3 MB · Views: 24
  • Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    60.1 KB · Views: 28
Mια χαρα original ειναι τα Βοsch απο τα Banggood.

Προσφατα παραλαβαμε τον ανιχνευτη ρευματος ο οποιος ειναι ακριβως ο ιδιος με αυτον που παρελαβα απο το Amazon, αλλα 25 ευρω φτηνοτερα....
Η μονη διαφορα ηταν οτι η συσκευασια πο το Amazon περιελαμβανε 2χΑΑΑ μπαταριες, ενω το Bosch του Banggood δεν ειχε τις αλκαλικες μπαταριες.

Mια χαρα original ειναι τα Βοsch απο τα Banggood.

Προσφατα παραλαβαμε τον ανιχνευτη ρευματος ο οποιος ειναι ακριβως ο ιδιος με αυτον που παρελαβα απο το Amazon, αλλα 25 ευρω φτηνοτερα....
Η μονη διαφορα ηταν οτι η συσκευασια πο το Amazon περιελαμβανε 2χΑΑΑ μπαταριες, ενω το Bosch του Banggood δεν ειχε τις αλκαλικες μπαταριες.
Ετσι ακριβως...
Να προσθέσω ότι είχαν διαφορετικούς κωδικούς,ενδεχομενος επειδή απευθύνεται σε άλλη αγορά,αλλά στο Bosch 360 της εγγυησης υπήρχε κανονικά...οπότε μιλαμε για original ανιχνευτη...όλα οκ..

20251125_175220.jpg

Δωρεάν κοπή ξυλείας στα PRAKTIKER μέχρι 31/12. Παίρνεις την διάσταση που θέλεις και πληρώνεις με βάση την τιμή του m2.

Πρόσφατα ήθελα μερικά μικρά κομάτια μελαμίνης 8mm. Σε όλες τις μελαμίνες στο site αναφέρει "Μη διαθέσιμο". Μου φάνηκε παράξενο και επικοινώνησα με το customer service για επιβεβαίωση.
Τι μου απάντησαν; Στην ξυλεία δεν αναφέρουν απόθεμα ούτε στο site, αλλά και ούτε και τηλεφωνικά. Πρεπει να πας στο κατάστημα για να μάθεις!!!!!!!!!!!
Κάτι δεν πάει καλά. Ίσως έχει σχέση με την πρόσφατη πώληση του PRAKTIKER.