Εκπτώσεις-Προσφορές.

Έχει επίσης πολύ καλές προσφορές σε πλυστκά,απλά πρέπει να επιλέξεις κάποιο που να αναφέρει ότι είναι "Διαθέσιμο για Αποστολή" που σημαίνει ότι είναι ετοιμοπαράδοτο.

Λέω να το τσιμπήσω για να το έχω μόνιμα μέσα στο Vito για αλλαγή ελαστικού.
ή με +10€ με 2 μπαταρίες.
Τι λέτε?
Το παρέλαβα σήμερα και είπα να το δοκιμάσω.
Εχω ενα σετ καρυδάκια της Total.Δοκίμασα να βάλω επάνω στο μπουλονόκλειδο το καρυδάκι που ταιριάζει στα μπουλόνια μου,αλλά δεν έμπαινε με τίποτα!!!
Είμαι βλάκας που νόμιζα ότι όλα τα καρυδάκια μπαίνουν ταμάμ στα μπουλονόκλειδα;
Mετά έβαλα στο καρυδάκι έναν αντάπτορα της Milwaukee και το έβαλα στο μπουλονόκλειδο.
Ταίριαξε,αλλά βάζοντάς το πάνω στο μπουλόνι,δεν κατάφερε να το ξεβιδώσει.

20260115_173040.jpg

Το παρέλαβα σήμερα και είπα να το δοκιμάσω.
Εχω ενα σετ καρυδάκια της Total.Δοκίμασα να βάλω επάνω στο μπουλονόκλειδο το καρυδάκι που ταιριάζει στα μπουλόνια μου,αλλά δεν έμπαινε με τίποτα!!!
Είμαι βλάκας που νόμιζα ότι όλα τα καρυδάκια μπαίνουν ταμάμ στα μπουλονόκλειδα;
Mετά έβαλα στο καρυδάκι έναν αντάπτορα της Milwaukee και το έβαλα στο μπουλονόκλειδο.
Ταίριαξε,αλλά βάζοντάς το πάνω στο μπουλόνι,δεν κατάφερε να το ξεβιδώσει.

View attachment 264705
Έχω τα ίδια καρυδακια της Total..
Eχουν πολύ σκληρό κούμπωμα..Θέλει "δουλεμα"..για να μπει..
Δοκίμασε να βάλεις γρασσο σε παστα η σπρει πάνω στο καρέ του μπουλονοκλειδου και ξαναδοκίμασε να βάλεις το καρυδακι..

Με τον ανταπτορα 1/4 σε 1/2 μην προσπαθείς να κάνεις τέτοιες δουλειές.. θα το πάρεις στο χερι κάποια στιγμή...

Τέλος υπάρχει ένα ενδεχόμενο το Topshak να μην έχει την δύναμη να το ξεδιδωσει...

• Like
Reactions: Χιωτης
Έχω τα ίδια καρυδακια της Total..
Eχουν πολύ σκληρό κούμπωμα..Θέλει "δουλεμα"..για να μπει..
Δοκίμασε να βάλεις γρασσο σε παστα η σπρει πάνω στο καρέ του μπουλονοκλειδου και ξαναδοκίμασε να βάλεις το καρυδακι..

Με τον ανταπτορα 1/4 σε 1/2 μην προσπαθείς να κάνεις τέτοιες δουλειές.. θα το πάρεις στο χερι κάποια στιγμή...

Τέλος υπάρχει ένα ενδεχόμενο το Topshak να μην έχει την δύναμη να το ξεδιδωσει...
Σ'ευχαριστώ πολύ.
Θα δοκιμάσω το γρασάρισμα.
Το αστείο ειναι πως με το που ανέβασα το post,μπήκα στο YouTube να βρω δοκιμές του μπουλονόκλειδου και έπεσα σε βίντεο ενός Ιταλού που έχει τα ιδια καρυδακια.

• Like
Reactions: KOSSTV
Οχι, κυκλοφορει και ενας πολυ καλος ημιτατιον γυρω στο 20αρικο.
Δεν.συνφερει να πάρει ιμιτασιον οταν τρέχει αυτή η προσφορά..
Makita Battery Kit Set 18v 3ah Li-ion + Charger Dc18rc - Αναλωσιμα-εξαρτηματα εργαλειων (TLS.080722) https://share.google/6E4BIPXQMmZOdRYOt

Υπόψιν σκέτη η 3αρα έχει 45 ευρώ.

Makita Μπαταρία Εργαλείου Λιθίου 18V με Χωρητικότητα 3Ah BL1830B | Skroutz.gr https://share.google/Nhfzr16VkFPJOZywf

Αλλά όμως κρίμα να.αγοραζεις Topscak τσαμπα και να. θες μετα έξτρα τα 3πλα για μπαταρια και φορτιστη για να δουλέψει σωστά...!!!
Δεν.το.βλεπω και πολυ συμφέρουσα αγορά..

@ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. Έχω το ίδιο μπουλονοκλειδο και αυτο το σετ με τα καρυδακια της total και η αλήθεια είναι ότι μπαίνουν αρκετά δύσκολα και μάλιστα πολλά από το σετ μπαίνουν μόνο από τη μια (από τις τέσσερις) πλευρά εν αντιθέσει με κάποια καρυδακια της Force που έχω και μπαίνουν άνετα. Δοκίμασε να βάλεις λίγο λαδακι και προσπάθησε να γυρίσεις το καρυδακι από όλες τις πλευρές γύρω - γύρω.

Όμως οι μπαταρίες του μπουλονοκλειδου είναι άθλιες, δεν έχουν καθόλου δύναμη. Εγώ το λειτουργώ είτε με κινεζομακιτα μπαταρίες που τους έχω αλλάξει τα στοιχεία ειτε με ανταπτορα και Parkside μπαταρίες. Ειδικά με 4Ah Parkside έχω ξεβιδωσει μπουλόνια από οποιοδήποτε επιβατικό αυτοκίνητο έχω δοκιμάσει (Corolla, Qashqai, Octavia) χωρίς πολύ ζόρι.
Για να καταλάβεις πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η μπαταρία, ένας φίλος που έχει το ίδιο, προσπαθούσε να ξεβιδωσει το βαριατορ από το σκούτερ του και δεν τα κατάφερνε με τίποτα. Με φώναξε αφού πρώτα του είχαν σπάσει τα νεύρα γιατί νόμιζε ότι ήταν ελαττωματικό το εργαλείο, πήγα με τον ανταπτορα και μια μπαταρία Parkside και με το δικό του μπουλονοκλειδο ξεβιδωσε αμέσως, στο πρώτο πάτημα της σκανδάλης. Και μιλάμε για παξιμάδι που έχει σφιχτεί με 70 - 80Nm ροπή, όχι στα μπουλόνια των αυτοκινήτων που απαιτούνται 100-130Nm.

Ετσι ακριβώς Χάρη.

Κωστη οντως το σετακι αυτο ειναι πολυ καλο!

Δυστυχώς τα drilpro Mensela κλπ ειναι πολυ καλα εργαλεια αλλα τα κρεμανε οι κακες μπαταριες τους.

Με αυτο το σετ θα ειναι σουπερ δεδομενου πως εχει το εργαλειο.

H Τοtal βγαζει πλεον και βαλιτσες.. 19"και 16"..

Με 2πλο κουμπωμα 1 μεταλλικο και 1 πλαστικα...

1769106548046.png 1769106617949.png
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Το βαζω εδω γιατι οι τιμες οι αρχικες ειναι εξευτελιστηκες σε σχεση με τον ανταγωνισμο,

Συγουρα θα παρω μια καποια στιγμη και εαν ειναι οκ θα παρω και αλλη και μαλλον θα δωσω τις MAKITA...

Last edited:
σοβαρα τωρα? 10 κ 9 ευρω? τοσα εδωσα για μια temu κασετινα που να χωρα μια μπαταρια 7ΑΗ στο πλατος

επισης στο σχημα αριστερα...φαινεται οτι η μικρη κουμπωνει και πανω στην μεγαλη?

σοβαρα τωρα? 10 κ 9 ευρω? τοσα εδωσα για μια temu κασετινα που να χωρα μια μπαταρια 7ΑΗ στο πλατος

επισης στο σχημα αριστερα...φαινεται οτι η μικρη κουμπωνει και πανω στην μεγαλη?
Πραγματι η τιμές είναι τσάμπα...
Βγαίνει και λίγο πιο μεγάλη στα 15 ευρώ.
TOTAL 19" Stackable Tool Box (TPBXS103) https://share.google/vSQKXxFtQnj5qhmqk
Με ένα πρόχειρο υπολογισμό οι 3 βαλίτσες και βάση με ροδες βγαίνουν κοντά στα 60 ολα μαζί..!!!
Μα τσαμπα εντελώς..!!

Ναι..εάν δεις το βίντεο θα δεις ότι κουμπώνουν και αναμεταξύ τους...

Θα βγουν άραγε χωρίσματα για το εσωτερικό; Γιατί το κόστος του αφρού για να μπουν μικρότερα εργαλεία, θα είναι μεγαλύτερο από ολόκληρη την βαλίτσα.
Όσο κόστιζε το 1 L-boxx βγαίνει σχεδόν ολόκληρο το σετ.

Θα βγουν άραγε χωρίσματα για το εσωτερικό; Γιατί το κόστος του αφρού για να μπουν μικρότερα εργαλεία, θα είναι μεγαλύτερο από ολόκληρη την βαλίτσα.
Όσο κόστιζε το 1 L-boxx βγαίνει σχεδόν ολόκληρο το σετ.
Δεν νομίζω να βγουν εσωτερικά ένθετα η χωρίσματα...

Εάν θες αφρολέξ πάντως είναι αρκετά φτηνο ..

Jgs S.a Φύλλο Αφρολέξ 300 Μέτριας Προς Σκληρής Πυκνότητας 120cm X 220cm X 1cm | Skroutz.gr https://share.google/K9kCUnBRUMOHN1zE1

..και σου φτάνει για πολλές βαλίτσες. .