Τώρα την πήρα.. οι πρώτες εντυπώσεις θετικές...θα δείξει στο προσεχές μέλλον τι λέει.
Το παρέλαβα σήμερα και είπα να το δοκιμάσω.Λέω να το τσιμπήσω για να το έχω μόνιμα μέσα στο Vito για αλλαγή ελαστικού.
ή με +10€ με 2 μπαταρίες.![]()
Παλμικό Κατσαβίδι Μπαταρίας Topshak TS-PW1 με 1 μπαταρία 23,92 - Lagonika.gr
Παλμικό Κατσαβίδι Μπαταρίας Topshak TS-PW1 380N με 1 μπαταρία. Το κουπόνι για τις 2 μπαταρίες έληξε και πλέον με 1 μπαταρία είναι πολύ καλύτερη η τιμή.Το έχω;www.lagonika.gr
Τι λέτε?![]()
[ΕΕ Απευθείας] Ηλεκτρικό Πνευματικό Κλειδί Topshak TS-PW1A 380N.M Ασύρματο με Δύο Μπαταρίες Εργασίας LED Επαναφορτιζόμενο Εργαλείο Συντήρησης για Εργασίες Ξυλείας W/ Μπαταρία Επίσης Για Mak
Μόνο US$41.99, αγοράστε το καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης [ΕΕ Απευθείας] Ηλεκτρικό Πνευματικό Κλειδί Topshak TS-PW1A 380N.M Ασύρματο με Δύο Μπαταρίες Εργασίας LED Επαναφορτιζόμενο Εργαλείο Συντήρησης για Εργασίες Ξυλείας W/ Μπαταρία Επίσης Για Mak σε χονδρική τιμή.gr.banggood.com

Έχω τα ίδια καρυδακια της Total..Το παρέλαβα σήμερα και είπα να το δοκιμάσω.
Εχω ενα σετ καρυδάκια της Total.Δοκίμασα να βάλω επάνω στο μπουλονόκλειδο το καρυδάκι που ταιριάζει στα μπουλόνια μου,αλλά δεν έμπαινε με τίποτα!!!
Είμαι βλάκας που νόμιζα ότι όλα τα καρυδάκια μπαίνουν ταμάμ στα μπουλονόκλειδα;
Mετά έβαλα στο καρυδάκι έναν αντάπτορα της Milwaukee και το έβαλα στο μπουλονόκλειδο.
Ταίριαξε,αλλά βάζοντάς το πάνω στο μπουλόνι,δεν κατάφερε να το ξεβιδώσει.
View attachment 264705
Σ'ευχαριστώ πολύ.Έχω τα ίδια καρυδακια της Total..
Eχουν πολύ σκληρό κούμπωμα..Θέλει "δουλεμα"..για να μπει..
Δοκίμασε να βάλεις γρασσο σε παστα η σπρει πάνω στο καρέ του μπουλονοκλειδου και ξαναδοκίμασε να βάλεις το καρυδακι..
Με τον ανταπτορα 1/4 σε 1/2 μην προσπαθείς να κάνεις τέτοιες δουλειές.. θα το πάρεις στο χερι κάποια στιγμή...
Τέλος υπάρχει ένα ενδεχόμενο το Topshak να μην έχει την δύναμη να το ξεδιδωσει...
Η οποία χρειάζεται και γνήσιο φορτιστή;Μια χαρα δύναμη εχει αρκει να του παρεις μια σωστη μπαταρια.
Το δικο μου με μια 3αρα ΜΑΚΙΤΑ γνησια μεταμορφωθηκε.
Δεν.συνφερει να πάρει ιμιτασιον οταν τρέχει αυτή η προσφορά..Οχι, κυκλοφορει και ενας πολυ καλος ημιτατιον γυρω στο 20αρικο.

katrakishome.gr
Πραγματι η τιμές είναι τσάμπα...σοβαρα τωρα? 10 κ 9 ευρω? τοσα εδωσα για μια temu κασετινα που να χωρα μια μπαταρια 7ΑΗ στο πλατος
επισης στο σχημα αριστερα...φαινεται οτι η μικρη κουμπωνει και πανω στην μεγαλη?
Δεν νομίζω να βγουν εσωτερικά ένθετα η χωρίσματα...Θα βγουν άραγε χωρίσματα για το εσωτερικό; Γιατί το κόστος του αφρού για να μπουν μικρότερα εργαλεία, θα είναι μεγαλύτερο από ολόκληρη την βαλίτσα.
Όσο κόστιζε το 1 L-boxx βγαίνει σχεδόν ολόκληρο το σετ.
Το Temu το.ξεχασα..!!!Κάντε και καμιά αναζήτηση για tool case foam, σαν αυτό που προορίζεται γιαυτήν ακριβώς την χρήση. Έχει πολλά και σε διάφορες τιμές.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.