Εκτος στην εκτος θεματος.

Re: Απάντηση: Εκτος στην εκτος θεματος.

Δημήτρη το μπούκοβο πειράζει στις αιμοροϊδες βρε.

Μάλλον αυτό θα φταίει βρε

Έλα μου όμως που είναι από τα καλύτερα μπαχάρια

:BDGBGDB55::BDGBGDB55::flipout::flipout::flipout:

προφανώς, η ΕΚΤΟΣ - δικαιολογημένα, κατά τη γνώμη μου - είναι το χωνευτήρι για οτιδήποτε κινείται εκτός της av θεματολογίας. σαν αποτέλεσμα, είναι η κατηγορία που θα συγκεντρώσει τους ΠΑΝΤΕΣ, καθώς και οι av φίλοι, αλλά κι όσοι έχουν γραφτεί σε τούτο το φόρουμ μόνο και μόνο βλέποντας ότι υπάρχει η συγκεκριμένη κατηγορία, έχουν κι άλλα πολλά ενδιαφέροντα, πέραν του av. θεωρώ ότι το να βάλει κανείς όρια στη θεματολογία της ΕΚΤΟΣ είναι ανέφικτο, εφικτό όμως είναι να ισχύσουν οι κανόνες καλής συμπεριφοράς που - ούτως ή άλλως - ισχύουν και στην real life. αυτό βέβαια είναι θέμα παιδείας, χαρακτήρα και διάθεσης του καθενός.

επίσης, κατά τη γνώμη μου πάντα, θέματα πολιτικής, θρησκείας, κοινωνικά κλπ δύσκολα ως προς την αντιμετώπισή τους, σαφώς και έχουν θέση στην ΕΚΤΟΣ, με μόνη προϋπόθεση τη δυνατότητα των συμμετεχόντων για αυτοέλεγχο και τήρηση των κανόνων του ευπρεπούς διαλόγου. μας πήρε χιλιάδες χρόνια από ζώα να γίνουμε άνω θρώσκοντες, ας αποδείξουμε ότι ισχύει κιόλας.

Το μπούκοβο καίει και είναι γνωστό οτι τα "καυτερά" ενοχλούν αρκετό κόσμο.

Ασε που όταν λείπουν τα πικάντικα μαζεύονται περισσότεροι στο τραπέζι για να δικαιολογήσουν την λαιμαργία τους...:afro:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εκτος στην εκτος θεματος.

:flipout::flipout::flipout:

σωστόοοοος ο Άλεξ !!! :a0210:

Λιγουλάκι μπούκοβο και δεν πειράζει και σου αφήνει τη γεύση.
Χώρια που καθαρίζει και την αναπνοή.

Μέτρο θέλει, μέτρο!

Απάντηση: Re: Εκτος στην εκτος θεματος.

Βρε ναθ,συμφωνώ αλλά τί κουράζεσαι ?

Βλέπεις οτι για πολλούς AVClub=καφενείο.
Ολοι αυτοίθ που κόπτονται για την αυτορρύθμιση και ελευθερία,ζήτημα είναι αν έχουν περάσει κάποιες ώρες σε κατηγορίες που αφορούν στην θεματολογία του φόρουμ μας.
Και εγώ αύριο αν μπώ με γυναικείο ψευδώνυμο και αρχίσω τα "χα χα χα χα..τι πλάκα που έχετε" να δείς πόσες σελίδες θα γεμίσουν από τους "λάτρεις " του AV...
Υπάρχει και άλλη έκφραση βέβαια γι αυτούς που "λιγώνονται" σε ένα γυναικείο(?) ποστ αλλά δεν την αναφέρω για λόγους ευπρέπειας..
Ενας απο αυτους ειμαι και εγω Δημητρη. Δεν πιστευω να εχεις να πεις κατι για τις ωρες που περνω και στις αλλες κατηγοριες. Στο κατω κατω, εχω καθε δικαιωμα να κατανεμω το χρονο μου οπου θελω. Με ποιο δικαιωμα θα βρεθει καποιος να βαθμολογησει το ενδιαφερον μου?

Ειναι τουλαχιστον αστειο να περιμενουν καποιοι στην εκτος να υπαρχει το ποιοτικο επιπεδο τυπου ακαδημιας. Καποτε η εκτος λεγοταν καφε και αυτο ειχε το λογο του, για οσους ξεχνανε.
Εχουμε αρχισει εδω να συζηταμε για την ποιοτητα του εκαστοτε θεματος που γραφεται στην εκτος? Ελεος. Σε λιγο θα κανουμε και μια επιτροπη...θεματολογιας. Οποιος δεν θελει να παρακολουθει τα...γελοια θεματα, ας μην τα παρακολουθει. Κανεις δεν τον υποχρεωνει. Ας παει να ασχοληθει με θεματα....ποιοτητας στις κατηγοριες στις οποιες ισχυριζεται οτι συμμετεχει. Και ας δειξει το υψηλο ακαδημαικο του επιπεδο εκει.

Αυτες οι κορωνες ελιτισμου θα μας φανε. Ημαρτον

Last edited:
Απάντηση: Re: Εκτος στην εκτος θεματος.

Ενας απο αυτους ειμαι και εγω Δημητρη. Δεν πιστευω να εχεις να πεις κατι για τισ ωρες που περνω και στις αλλες κατηγοριες. Στο κατω κατω, εχω καθε δικαιωμα να κατανεμω το χρονο μου οπου θελω. Με ποιο δικαιωμα θα βρεθει καποιος να βαθμολογησει το ενδιαφερον μου?

Ειναι τουλαχιστον αστειο να περιμενουν καποιοι στην εκτος να υπαρχει το ποιοτικο επιπεδο τυπου ακαδημιας. Καποτε η εκτος λεγοταν καφε και αυτο ειχε το λογο του, για οσους ξεχνανε.
Εχουμε αρχισει εδω να συζηταμε για την ποιοτητα του εκαστοτε θεματος που γραφεται στην εκτος? Ελεος. Σε λιγο θα κανουμε και μια επιτροπη...θεματολογιας. Οποιος δεν θελει να παρακολουθει τα...γελοια θεματα, ας μην τα παρακολουθει. Κανεις δεν τον υποχρεωνει. Ας παει να ασχοληθει με θεματα....ποιοτητας στις κατηγοριες στις οποιες ισχυριζεται οτι συμμετεχει. Και ας δειξει το υψηλο ακαδημαικο του επιπεδο εκει.

Αυτες οι κορωνες ελιτισμου θα μας φανε. Ημαρτον

Δεν αναφέρθηκα σε σένα Βασίλη.
Ασε λοιπόν εσύ τις κορώνες.Δεν είπαμε να βάλουμε αστυνομία στη θεματολογία.Αλλά δεν μας αφαιρεί κανείς το διακίωμα να κρίνουμε και να σχολιάζουμε.Εσύ μίλησες για αυτορυθμιση και επίπεδο.Συμφωνώ μαζί σου.
Και φυσικά τις "γελοιότητες¨μπορεί κανείς να τιος αποφύγει όπως λες ,αλλά δεν παύουν να είναι στη μούρη,φάτσα κάρτα.Ασε που μερικά έχουν παραπλανητικό τίτλο.

Τώρα το τί θα διαβάσω και θα σχοληθώ είναι όπως συμφωνείς προσωπική μου επιλογή.Αν λοιπόν το δικαίωμα στην επιλογή ´της αισθητικής θεωρείται ελιτισμός,ε τότε ναί είμαι ελιτιστής !

Υ.Γ. Προσωπικά δεν βρίσκω κάτι μεμπτό στον τίτλο αυτό.

Καμια Κορωνα. Εχω αρχισει απλα να χανω την υπομονη μου για την εμμονη καποιων στην καραμελα της δηθεν......ποιοτητας.

Και... Δημητρη.. Το δικαιωμα της αισθητικης πρεπει να ειναι παθητικο. Οριζουμε την αισθητικη μας ΜΗ συμμετεχοντας σε ορισμενα θεματα, και ΟΧΙ οριζοντας σε αλλους ποια θα ειναι η αισθητικη τους.

Καμια Κορωνα. Εχω αρχισει απλα να χανω την υπομονη μου για την εμμονη καποιων στην καραμελα της δηθεν......ποιοτητας.

Και... Δημητρη.. Το δικαιωμα της αισθητικης πρεπει να ειναι παθητικο. Οριζουμε την αισθητικη μας ΜΗ συμμετεχοντας σε ορισμενα θεματα, και ΟΧΙ οριζοντας σε αλλους ποια θα ειναι η αισθητικη τους.

Δεν νομίζω να διαφωνούμε.Αλλωστε εγώ για τον εαυτό μου μίλησα.Αν όμως η διαχείριση αποφασίσει οτι κάτι είναι άκομψο,καλό θα ήταν να το υποδείξει..

Αλλά προς το παρόν με ενοχλεί περισσότερο η αδικαιολόγητη "απουσία" ορισμένων που και το μέτρο έχουν και την αντίληψη και την σοβαρότητα και τον χαβαλέ.

Υπομονή,να δούμε τί θα γίνει...

Αναθεωρώ.

Νομίζω καθένας έχει το δικαίωμα να τοποθετηθεί σε ένα ποστ και να κρίνει,είτε θετικά είτε αρνητικά.Απλά αν προσβάλλεται η αισθητική του σταματάει να συμμετάσχει.Αλλά έχει αναφαίρετο δικαίωμα να μιλήσει επ αυτού.

Υπάρχουν παντού όρια τόσο στην έξω ζωή μας όσο και στην "εδώ".Καλό είναι να μην καταπατώνται ασυστόλως.

Και ναι,το να βλέπω άτομα να προσπαθούν να αποκτήσουν υπόσταση μόνο στην εκτός και πουθενά αλλού σε ολόκληρο φόρουμ,με εξοργίζει..

Και ναι,το να βλέπω άτομα να προσπαθούν να αποκτήσουν υπόσταση μόνο στην εκτός και πουθενά αλλού σε ολόκληρο φόρουμ,με εξοργίζει..

Κατανοητό. Σκέψου όμως και το εξής... Υπάρχουν άτομα που κυρίως διαβάζουν στις άλλες κατηγορίες, κι επειδή δεν έχουν κατι να πούν(για οποιοδήποτε λόγο, πχ δεν εχουν ασχοληθεί ιδιαίτερα) δεν γράφουν σε αυτές. Στην Εκτός, οποιοσδήποτε έχει προβληματιστεί σε κοινωνικά θέματα κι έχει λίγο χιούμορ μπορεί να γράψει άνετα. Δηλαδή όλοι. Δεν βλέπω λοιπόν κάτι το μεμπτό στην συμμετοχή μόνο στην Εκτός. Αρκεί, φυσικά, να μην αντιβαίνει στους κανόνες του φόρουμ.

Σε όσα έχουν ειπωθεί περι αισθητικής συμφωνώ. Το φόρουμ οφείλει να έχει κάποιο επίπεδο, δεν μπορούμε να ανοίγουμε thread για ό,τι μας κατέβει. Και δεν βλέπω να μου στερεί αυτό καμιά ελευθερία έκφρασης. Από την άλλη, δεν είναι εφικτό ούτε η θεματολογία να εποπτέυεται ούτε η αισθητική του φόρουμ. Δεν μας τιμά άλλωστε. Ενήλικες είμαστε όλοι με αξιοπρέπεια. Ας φερόμαστε όπως αρμόζει.

κακώς Δημήτρη εξοργίζεσαι, αν θες τη γνώμη μου. αλίμονο αν ο καθένας μας περιμένει ν'αποκτήσει υπόσταση γράφοντας σε μια οποιαδήποτε κατηγορία, ενός οποιουδήποτε φόρουμ. το φόρουμ είναι ένα μικρό κομμάτι της ζωής μας κι όχι αυτοσκοπός ή το μέρος που θα συνειδητοποιηθούμε. όσο πιο απλά βλέπουμε τα πράγματα, τόσο πιο διασκεδαστικά - αλλά και χρήσιμα - γίνονται ...

κακώς Δημήτρη εξοργίζεσαι, αν θες τη γνώμη μου. αλίμονο αν ο καθένας μας περιμένει ν'αποκτήσει υπόσταση γράφοντας σε μια οποιαδήποτε κατηγορία, ενός οποιουδήποτε φόρουμ. το φόρουμ είναι ένα μικρό κομμάτι της ζωής μας κι όχι αυτοσκοπός ή το μέρος που θα συνειδητοποιηθούμε. όσο πιο απλά βλέπουμε τα πράγματα, τόσο πιο διασκεδαστικά - αλλά και χρήσιμα - γίνονται ...

Βρε Βαγγέλη συμφωνώ.Και κακώς εξοργίζομαι αλλά υπάρχουν μερικοί -όσο παράλογο και αν σου φαίνεται-που όντως προσπαθούν να αποκτήσουν μια κάποια υπόσταση,συμμετέχοντας μόνο στην εκτός.Εκεί με πιάνουν τα διαόλια μου,σόρρυ..
Δεν μπορεί να μην υπάρχει κάτι σε τόσες κατηγορίες να τους κινήσει το ενδιαφέρον.Και αν δεν μπορούν ,τότε κακώς χρησιμοποιούν μόνον την εκτός σε ένα AV Forum.
Ας πάνε στα site του Maxim τoυ Cosmopolitan etc..

Last edited: