--- Εκτός Θέματος ---

Καλά μπάνια παίδες...και υπομονή οι παραμένοντες....-bye-

Αν βρεθεί κανείς κατά Πάργα μεριά μέχρι της 23 του μήνα και θέλει να πιούμε καμιά παγωμένη παρέα, ας στείλει pm....:ernaehrung004:

Μη μου πεις.......????....:ears:

attachment.php

Edit: Μαζί γράφαμε George.

Attachments

• Parga_Xartis.jpg
    Parga_Xartis.jpg
    23.4 KB · Views: 49
Oups :earmuffs:

Τώρα έμαθα και πρέπει να είναι πολύ ωραία, αν κρίνω από το γεωγραφικό σημείο της περιοχής. Thanks και sorry που δεν γνώριζα :damnyou: :grinning-smiley-043

Πρώτη φορά πηγαίνω ...αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Η περιοχή σου δίνει αρκετές επιλογές για εκδρομές...οπωσδήποτε προβλέπεται μία βόλτα Παξούς και μια Αχέρωντα...όσο για το νεκρομαντείο που λέει ο Γιώργος, ήταν μια από τις μεγαλύτερες απάτες της αρχαιότητας, όπου οι 'ιερείς' εκμεταλλευόντουσαν την αφέλεια των ανθρώπων, για να την κάνουν 'ταράτσα' με τα πεσκέσια...ένα καλοστημένο σκηνικό, όπου το πρώτο που κάνανε ήταν να μαστουρώνουν τους ανθρώπους στην είσοδο....μετά τα υπόλοιπα ήταν εύκολα, ίσως να ήταν το πρώτο στούντιο UNIVERSAL που κατασκευάστηκε...:flipout:

Όπου και να πάω Γιώργη για πορτραίτα θα μου τα κόψει η λογοκρισία....:slapface:

Κι εδώ η απαραίτητη μουσική υπόκρουση ...

Τρομερό τραγούδι για οδήγηση/ταξίδι με το αμάξι!!! :music-smiley-006::music-smiley-006:

Απάντηση: Re: --- Εκτός Θέματος ---

Ακόμα καλύτερο για βαρκάδα στον Αχέρωντα :D

Πρέπει να πάρουν φωτιά τα χέρια σου στο κουπί για να πιάσεις το ρυθμό αυτό!!! :flipout::flipout::flipout:-bye-