--- Εκτός Θέματος ---

Καλημέρα σας κύριοι -bye-
Καλά βρε σεις, αντί να μιλάμε για μπικινάκια, παραλίες, ουζοκαταστάσεις,... εσείς μιλάτε για τα σκάνδαλα του πολιτικού χώρου? Είστε απίστευτοι!!!!

Bikini.jpg

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο μοντέλο είναι η συγκεκριμένη τηλεόραση, αλλά εμένα μου φαίνεται ότι είναι τέλεια καλιμπραρισμένη!!! :D
καλό το καλιμπράρισμα αλλά το μαύρο σαν να καφετίζει λίγο!!

Καλα το λεω εγω............ο κοσμος ολος χωραει σε μισο γουοντεμπρα:flipout::flipout:

Το χαντνάκωσε πάλι τον Κιμι η Φερράρι!!!
Και βέβαια εξακολουθώ να αναρωτιέμαι γιατί είναι ακόμα ο Μάσα σ' αυτή την (κορυφαία ακόμα!) ομάδα.

Φιλε μπανικο σχετικα με το "αλλο " θεμα εχεις πολυ μεγαλο λαθος οσον αφορα τον Μασσα:afro:
Ουτε ξεχασε να οδηγαει ουτε πεφτει λιγος στην Σκεντερω , απλα καποιος-οι μηχανικος πρεπει να φαει σφαλιαρες .
Και να θες τοσες μ@λ@κιες μαζεμενες δεν γινοντε ,καπου δεν μπορεις αλλο αδειαζεις βρε αδερφε. :flipout:
Με την φερραρι δεν ειμαι αλλα μη λεμε κι οτι θεμε επειδη ετσι τα βλεπουμε.
Στο Μονακο ο Μασσινιο εδωσε ρεσιταλ στην βροχη και εδω αποκλειετε να φταιει μονο αυτος.
Οσο για τον Κιμωνα ας ειναι καλα οι Μπατον κουμπιτσα και Χεικι που του κανανε δωρακι την 4η θεση οπως εξελιχθηκε ο αγωνας και μην ξεχναμε οτι και απο προιστορια και μονο στην γκαντεμια του επρεπε να ειχε μεινη και στον προηγουμενο αγωνα ..........εκει που ηταν καλη η Σκεντερω και τον κρατησε μεσα:afro:

Το Μονακο δεν το είδα οπότε επιφυλάσομαι και δεν θεωρώ πλέον υπεύθυνο τον Μάσα, αλλά ότι την μεγάλη ευθυνη έχει όποιος έστησε το μονοθέσιο, όπου πλέον υποθέτουμε ότι ο Μάσα είναι αμέτοχος (πολύ κακώς κατ' εμέ).
Κατα τα άλλα δε λέω, το "παιδί" έχει οδηγήσει καλά αρκετές φορές, αλλά και άλλες τοσες και περισσότερες σε εμένα φαίνεται κάπως λίγος.

Ο Κίμι είναι σε άλλη κλάση. Έχει βέβαια αυτό το παγωμένο στιλ, αλλά...

Τις καλύτερες ευχές και από μένα....με υγεία ...και προσεχώς ένα κουτσούβελο....-bye-..και παραπάνω δεν θα είναι άσχημα ...:party:

Αφου γιορταζει η Πανος να πω και γω :
οτι ποθεις να το παθεις :Banane0:

Ασχετο......Γιαννη εχεις παθει κριση ταυτοτητας ? (ολο νεα avatar προβαρεις)

Απάντηση: Re: --- Εκτός Θέματος ---

Χρονια πολλα Πανο.

Smooth εχω τωρα ελευθερο χρονο και δεν εχω τιποτα καλυτερο να κανω.

Σε κανα διωρο θα παω για κανα μπανακι...-bye-

Παιδιά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ :ernaehrung004:
Να δούμε πότε θα κανονίσουμε καμιά συγκέντρωση εμείς οι της τηλεόρασης να γνωριστούμε κι από κοντά... είναι οπωσδήποτε στα άμεσα σχέδια του φθινοπώρου :2thumb22sup:
Και πάλι σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και ένα μεγάλο ευχαριστώ όλους σας για την τεράστια συμβολή σας στην κατηγορία. :worshippy:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Πάνο

Την LX-6090D θα στην φέρουν αύριο οπότε φρόντισε να είναι κάποιος εκεί να παραλάβει...

Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και πάλι :beerglass:

Psixakias, αυτήν την συλλεκτική με τα διαμάντια γύρω γύρω που είπαμε, μην το ξεχάσεις!!! :D