--- Εκτός Θέματος ---

και πολύ καλά κάνεις!

αλλά από την άλλη,
το να ήταν η πλειοψηφία τους ομοφυλόφιλοι δεν θα ήταν και τραγικό, το ότι όμως τα παίρνουν στην πλειοψηφία τους και ανεξαρτήτως χρώματος (παίζει ρόλο μονό η δυνατότητα εξουσίας που έχουν την συγκεκριμένη στιγμή) είναι και τραγικό και εξοργιστικό και σε γεμίζει θυμό που δεν ξέρεις τι να τον κάνεις.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...:grinning-smiley-043

...ως προς το κομμάτι των αρπακτικών χρήματος....

...αλλά για τα αρπαχτικά κρέατος...

καλύτερα να μην ανοίξουμε συζήτηση...γιατί από τα καλά λόγια που θα πω για τις αδικίες της φύσης και της παραφύσης...θα φάω κόκκινη (σαν την Κ@λ@τρ1π1δ@ του σκ@τ0π0()στ@) κάρτα, από τη διαχείριση του forum..-bye-.

και μετά απο όλα τα ωραία που είπατε....τελικά εσείς στις επόμενες εκλογές ....ποιον σκ#τ^π&θ@στ(ρ( θα ψηφίσετε ???

όποιος πει κανέναν, να ξέρει πως την αποχή κανείς δεν την μετράει πλέον, αυτοδυναμία αποζητούν όλοι τους!

Φτιάξε εσύ το κόμμα των ψυχάκηδων...να γυρνάν με τις σύριγγες στο χέρι..κι εδώ είμαστε εμείς...

Υ.Γ. 1: Δύο ψήφους θα πάρεις πάντως (έναν τον δικό σου και έναν τον δικό μου)

Υ.Γ. 2: Αλλά τι λέω...δεν πάω καλά....τρελός είσαι να σε ψηφίσεις ????..ένα ψήφο θα πάρεις...

...-bye-

ούτε Κωστάκη,
ούτε Γιωργάκη (αν είναι ακόμα αρχηγός!)

ίσως Αλέξη(-ακη!)

θα δούμε τότε για πιθανό άλλο!

Παίζει... τις καθυστερήσεις

Της ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΑΤΗ

'Ο Θέμος Αναστασιάδης δεν ήταν σε θέση χθες να υποστεί «την βάσανον» της ανάκρισης. Ετσι, ύστερα από ένα τέταρτο παραμονής του στο γραφείο του 2ου ειδικού ανακριτή Αθήνας, Δημ. Οικονόμου, κι αφού είχε ήδη προηγηθεί η υποβολή από τους συνήγορους του αιτήματος για χορήγηση νέας προθεσμίας, ο εκδότης αναχώρησε από τα δικαστήρια.'

http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=50096352

Τι λέγαμε προηγουμένως...????....αναβολή, στην αναβολή.....έτσι για να ασχολούμαστε και με άλλα πράγματα, εκτός από τη MISENS....

....όπου να 'ναι θα αρχίσουν σιγά - σιγά και οι φωτιές.....οπότε με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια...και θέμα για να ασχολούμαστε...και καθαρίζει το τοπίο κατά μήκος του κοινοφελούς Πανευρωπαϊκού Στρατιωτικού δρόμου...

...αλίμονο στα παιδάκια που θα τρέχουν ξυπόλητα στις στάχτες και θα λένε ευχαριστώ κι από πάνω για το ληγμένο κρουασάν που θα τους δώσουν...

...γ@μ0 τ0 μ@>1 τ1ς μ@ν@ς τους...καλά εμένα, αλλά τα παιδάκια??? ...τα παιδάκια δεν τα λυπούνται...????

Υ.Γ.: Πυυυυυρ..... δεν πάει άλλο...

και μετά απο όλα τα ωραία που είπατε....τελικά εσείς στις επόμενες εκλογές ....ποιον σκ#τ^π&θ@στ(ρ( θα ψηφίσετε ???

όποιος πει κανέναν, να ξέρει πως την αποχή κανείς δεν την μετράει πλέον, αυτοδυναμία αποζητούν όλοι τους!

o smooth ηταν , ειναι και θα παραμεινη πρωτοπορος στον τομεα..........ψηφος

psifos.jpg

και σε οποιον αρεσουμε

Δεν ζηταω ουτε πνευματικα ουτε τιποτα ,αλλωστε αυτη μαλλον ειναι και η πιο σημαντικη προσφορα μου στην ανθρωποτητα :flipout::flipout:

Έχεις δίκιο Κώστα......-bye-..... λάθος μου...:slapface:...μακάρι να ήταν και τα υπόλοιπα λάθος...

Καλημέρα

Το ακούσατε το καινούριο...? Ο εισαγγελέας δεν έκανε καμμία προσωποποιημένη κατηγορία σε κανέναν, και μάλιστα ξεκαθάρισε ότι δεν εμπλέκεται υπουργός στο σκάνδαλο siemens!

Ι rest my case....έχουμε πάρει τον δρόμο για την κόλαση! Καλή τύχη σε όλους μας και η παναγιά μαζί μας!

Τελικά, απ' ότι βλέπω, και τα άλλα ήταν λάθος....η έρευνα δεν θα καθυστερήσει, για να ξεχαστεί....έκλεισε..!!!!

Βοήθεια μας...!!
------------------------------------------------------------
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&tag=8452&pubid=1242394

Έκλεισαν άρον άρον την έρευνα

'Με διαδικασίες - εξπρές και υπό τον φόβο νέων αποκαλύψεων για εμπλοκή υπουργού, έκλεισαν την έρευνα για το σκάνδαλο Siemens, με άσκηση δίωξης κατά παντός υπευθύνου για 4 κακουργήματα. Τεράστια ερωτήματα μένουν αναπάντητα'

-----------------------------------------------------------------------
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12333&subid=2&tag=9464&pubid=2441118

'.......βρέθηκε στη Λειψία τον Ιούνιο του 2005 για να παρακολουθήσει τον αγώνα Ελλάδας - Βραζιλίας....'

...και ο Υπουργός είχε πάει να δει μπάλα....

Πάρτε και ένα κερασάκι στη τούρτα....!!!!

Ξανά βοήθεια μας ....!!!...και προσοχή στο κουκούτσι...!!!
----------------------------------------------
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11379&subid=2&tag=8777&pubid=1242492

Χαράτσι στα πάγια έως 30%

Ακριβότερο από χθες κατά 7%-10% το ρεύμα, ενώ από τον Ιανουάριο θα ανατιμηθεί κατά 9,2% λόγω της ρήτρας καυσίμων

Τι ψαχνετε ρε παιδια ? γωνια στο δυευρω ?
Εδω μερικες χιλιαδες κοσμος πηγαν ( για τ αρειανα μιλαω) να κανουν τσαμπουκιες για την μη υπογραφη του Παπαδοπουλου στον Αρη και ακομα περισσοτερες χιλιαδες εχουν κανει αναποσπαστο και καθημερινο κοματι της ζωης τους τα της ομαδας τους :flipout::flipout:

Αυτα βλεπουν οι "απω πανω" και ορθως μας ξηγιουντε :
Ποιος τους Γ@μει αυτους ? παλι εμας θα ψηφισουν:flipout::flipout:

Αντι να μας εχει μαζεψει καποιος να κανουμε αυθαιρετη οικοπεδοπηση στις βιλλες και κατοικιες καποιων υπουργων - βουλευτων και λοιπων ...........ασχολουμαστε με το αν ο χλιμιτζουρας (που παιρνει σε μια χρονια οσα εμεις σε 25 ) θα μεινη η οχι στην ομαδα .
Μιλαμε για ακριβεια και κοιτας την εκθεση για το ποσα ξοδευτηκαν σε κινητα , συσκευες , μου μου ες και σου μου του και τραβας τις κ@λοτριχες σου με το τσιμπιδακι για τα φρυδια .
Δεν θελω ν αναφερθω παραπανω γιατι μπορει να με προφυλακισουν με την κατηγορια για συσταση συμοριας:flipout:

Καλημέρα σας κύριοι -bye-
Καλά βρε σεις, αντί να μιλάμε για μπικινάκια, παραλίες, ουζοκαταστάσεις,... εσείς μιλάτε για τα σκάνδαλα του πολιτικού χώρου? Είστε απίστευτοι!!!!

Bikini.jpg

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο μοντέλο είναι η συγκεκριμένη τηλεόραση, αλλά εμένα μου φαίνεται ότι είναι τέλεια καλιμπραρισμένη!!! :D

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο μοντέλο είναι η συγκεκριμένη τηλεόραση....

Αν είχε κόκκινη τρύπα, θα έλεγα ότι είναι scarlet...αλλά δυστυχώς δεν φαίνεται, έτσι όπως κάθεται....:flipout::flipout:

Καλημέρα....-bye-