--- Εκτός Θέματος ---

Απάντηση: Re: --- Εκτός Θέματος ---

H Σου Λι έκανε λάθος στην παραγγελία.

μαλλον μια απο τις δυο ομαδες πρεπει να το παρει καθε μερα, γιατι αν παρουν και δυο,δεν βλεπω να τελειωνει ο αγωνας:flipout:

Άνετα οι Ισπανοί...έστω και με το φτωχό 1-0...εγώ πάντως το ευχαριστήθηκα, όχι επειδή το πήρε η Ισπανία...αλλά επειδή το έχασε η Γερμανία..!!!

Δεν θέλω να σας απογοητεύσω όλους εσάς που ασχολείστε με το υπέροχο αυτό χόμπι της τηλοψίας,
αλλά για διαβάστε και σχολιάστε αυτό.
Πρώτη από το τέλος παραμένει η χώρα μας, όσον αφορά τις νέες τεχνολογίες εκπομπής και μετάδοσης του τηλεοπτικού σήματος, όπως προκύπτει από στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα την Παρασκευή 27.06.2008, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις 27 χώρες μέλη της Ε.Ε.

Re: Απάντηση: --- Εκτός Θέματος ---

Δεν θέλω να σας απογοητεύσω όλους εσάς που ασχολείστε με το υπέροχο αυτό χόμπι της τηλοψίας,
αλλά για διαβάστε και σχολιάστε αυτό.
Πρώτη από το τέλος παραμένει η χώρα μας, όσον αφορά τις νέες τεχνολογίες εκπομπής και μετάδοσης του τηλεοπτικού σήματος, όπως προκύπτει από στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα την Παρασκευή 27.06.2008, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις 27 χώρες μέλη της Ε.Ε.

οντως εντυπωσιακο...στην Ελλαδα του σημερα που βρωμαει μιζες και μιζερια περιμενα κατι διαφορετικο στον τομεα της τεχνολογιας...

Τι λε ρε Μπιλυ ?
Τα παιρνουν "αορατα" ........λιγο το χεις ?:flipout::flipout:
Ασε δε που η γ@μημενη η Δικαιοσυνη ,εκτος απο τυφλη ειναι και κουφη με αποτελεσμα ολοι να ειναι Αθωοι που απλως κονομησαν απ την πολυ δουλεια .

δικαιοσυνη?
α αυτη η υπηρεσια που για τις ερευνες της siemens ορισε εναν εισαγγελεα την ιδια στιγμη που ο ανθρωπος αυτος ασχολειται με την εξυβριση της κυριας κουλας,τις εντελως ελαφρες σωματικες βλαβες που προκαλεσε ο κ. Δημητρης στον κ. Νικο, την κλοπη του εδω και 5 μερες νηστικου αλβανου και μερικες ακομη(καπου 2000) τετοιου ειδους υποθεσεις

Αυτη ακριβως .
Ο εισαγγελεας ειναι μεν ΕΝΑΣ .........αλλα λυκος:flipout::flipout:
Την εκβαση την ξερει απλα για την σκηνοθεσια τον θελουν ,δεν ειναι δα και τιποτα τρομερο.
Ασε που αμα ητανε 2-3 θα μπερδευες τα κινητα ,ενω τωρα μονο που κανει ντριν "ξερει" ο αλλος που, ποιος, ποσο, ποιο.

http://www.ana.gr/anaweb/user/showplain?maindoc=6593936&maindocimg=6106385&service=93

Από τον Άννα στον Καϊάφα...και σιγά - σιγά περνάει ο καιρός...

...θα αρχίσουν οι Ολυμπιακοί...το Πρωτάθλημα...το Champions League...θα γ@μ!σ ! κανένας γραμματέας καμιά υπάλληλο ....θα δραπετεύσει κανένας 'κατά λάθος' και θα τον ψάχνουν στα βουνά και τα λαγκάδια...θα κάνει αλλαγή φύλλου κανένας επώνυμος σκ@τ0π0()στ@ς....ώπα πέρασε το οκτάμηνο.....να 'σου οι Ευρωεκλογές...και δώστου τα σημαιάκια.... Γκόντζος, Γκόντζος...ώπα καλά είμαστε τώρα ξεχάστηκε το θέμα...δεν βαριέσαι ρε αδερφέ για περσινά ξινά σταφύλια θα λέμε τώρα...????....να 'σου και οι Εκλογές (οι κανονικές...οι δικές μας... και καλά)...χαρούμενοι όλοι λοιπόν...ξανά δώστου τα σημαιάκια.... Γκόντζος, Γκόντζος...

...ας προσέχαμε να μη ξεχνάγαμε..

czoun;548822 ...ας προσέχαμε να μη ξεχνάγαμε..[/quote said:
Eγω παντος εχω απιστευτο θυμο μεσα μου και δεν μπορω να ξεχασω με τιποτα.
Στην τελικη χαλιεμε μονος μου αλλα που θα παει ?
Καποτε θα γινω ολοκληρωτικα φυτο και θα ησυχασω:flipout::flipout:

δεν πολυδιαφωνώ, αλλά αυτός ο καημένος ο "σκ@τ0π0()στ@ς" τι σου φταίει;
Βασικα αν δεν ασχολουμασταν συνεχεια μαζι του και δεν τον βλεπαμε καθε μερα στις LCD μας (:flipout: κζουνοκαρφο) να εχει τις πιο καιριες θεσεις και να περναει και τις διεφθαρμενες αποψεις του σαν ανθρωπινα δικαιωματα και αλλες παπαριες ..............δεν θα μας πειραζε καθολου .

Φίλε baniko...μη μου λες τέτοια τώρα.....και σε έχω και σε εκτίμηση...-bye-
και πολύ καλά κάνεις!

αλλά από την άλλη,
το να ήταν η πλειοψηφία τους ομοφυλόφιλοι δεν θα ήταν και τραγικό, το ότι όμως τα παίρνουν στην πλειοψηφία τους και ανεξαρτήτως χρώματος (παίζει ρόλο μονό η δυνατότητα εξουσίας που έχουν την συγκεκριμένη στιγμή) είναι και τραγικό και εξοργιστικό και σε γεμίζει θυμό που δεν ξέρεις τι να τον κάνεις.

Κι εγώ φίλe smoothbore, θυμωμένος είμαι και ευτυχώς ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ,..... όλα τα παιχνίδια που έχουν παιχτεί στη καμπούρα, αυτού του κακομοίρη του Έλληνα......αλλά δεν χαλιέμαι γιατί...ξέρω ότι εμένα δεν θα με κοροϊδέψουν.......τώρα θα μου πεις...

'σιγά ρε μεγάλε, πάρε τώρα τη τσαντούλα σου.... και τράβα στο γραφειάκι σου...από το πεζοδρόμια μη σε πατήσει κανένα πατίνι'

..δεν θα έχεις άδικο...αλλά και πάλι ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΝΑΩ...και θα θυμώνω ακόμα περισσότερο...

Υ.Γ.: Μέχρι που ένα πρωί από το πολύ θυμό, θα με πατήσει κανένα πατίνι...κι αντί να μη ξεχνάω εγώ ....θα με ξεχάσουν αυτοί...:goodnight:

Απάντηση: Re: Απάντηση: --- Εκτός Θέματος ---

Βασικα αν δεν ασχολουμασταν συνεχεια μαζι του και δεν τον βλεπαμε καθε μερα στις LCD μας (:flipout: κζουνοκαρφο) να εχει τις πιο καιριες θεσεις και να περναει και τις διεφθαρμενες αποψεις του σαν ανθρωπινα δικαιωματα και αλλες παπαριες ..............δεν θα μας πειραζε καθολου .
ΟΚ!
εγώ έτσι κι' αλλιώς λόγω χρόνου δεν ασχολούμαι και δεν τον βλέπω!!

czoun, εσύ, εγώ, ο smooth και αρκετοί από εδώ μέσα, σίγουρα δεν ξεχνάμε. Αλλά αυτός ο "κακομοίρης ο Έλληνας", πολύ ξεχνάει μα πάρα πολύ! και όταν είναι να ψηφίσει (και είναι και πολύ εύπιστος!), αλλά και όταν πάρει εξουσία.