H Σου Λι έκανε λάθος στην παραγγελία.
H Σου Λι έκανε λάθος στην παραγγελία.
Δεν θέλω να σας απογοητεύσω όλους εσάς που ασχολείστε με το υπέροχο αυτό χόμπι της τηλοψίας,
αλλά για διαβάστε και σχολιάστε αυτό.
Πρώτη από το τέλος παραμένει η χώρα μας, όσον αφορά τις νέες τεχνολογίες εκπομπής και μετάδοσης του τηλεοπτικού σήματος, όπως προκύπτει από στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα την Παρασκευή 27.06.2008, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις 27 χώρες μέλη της Ε.Ε.
czoun;548822 ...ας προσέχαμε να μη ξεχνάγαμε..[/quote said:Eγω παντος εχω απιστευτο θυμο μεσα μου και δεν μπορω να ξεχασω με τιποτα.
Στην τελικη χαλιεμε μονος μου αλλα που θα παει ?
Καποτε θα γινω ολοκληρωτικα φυτο και θα ησυχασω![]()
Βασικα αν δεν ασχολουμασταν συνεχεια μαζι του και δεν τον βλεπαμε καθε μερα στις LCD μαςδεν πολυδιαφωνώ, αλλά αυτός ο καημένος ο "σκ@τ0π0()στ@ς" τι σου φταίει;
και πολύ καλά κάνεις!Φίλε baniko...μη μου λες τέτοια τώρα.....και σε έχω και σε εκτίμηση...![]()
ΟΚ!Βασικα αν δεν ασχολουμασταν συνεχεια μαζι του και δεν τον βλεπαμε καθε μερα στις LCD μαςflipout: κζουνοκαρφο) να εχει τις πιο καιριες θεσεις και να περναει και τις διεφθαρμενες αποψεις του σαν ανθρωπινα δικαιωματα και αλλες παπαριες ..............δεν θα μας πειραζε καθολου .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.