Το πειραμα με το δακτυλο το εκανες?
Δε μας ειπες βλεπεις ουρες στη κινηση?
Δε χανετε η λεπτομερια οπως το εχεις τεντομενο την ωρα που το κουνας αν εστιασεις πανω του?
Πες μας!
Και αυτο ηταν κατι ευκολο που σου ειπα για το ματι σου!
Αν θες να δοκιμασεις κατι πιο δυσκολο για τα τεσταρεις το ματι σου, τεντωσε και τα πεντε σου δακτυλα και κουνα παλι το χερι σου με τον ιδιο τροπο. (αριστερα-δεξια, μπροστα σου περιπου 50cm απο το ματι σου.
Τωρα δεν ειναι ακομα ποιο θολα τα πραγματα?
Δε αφηνουν περισσοτερες ουρες?
Αν εχεις χρονο κανε και κατι αλλο.
Στησε μια Camera καπου σταθερα και κανε Recording το ιδιο τεστ που εκανες πριν.
Δες μετα το Video που τραβηξες!
Δες το και στη Camera & στη ΤV σου!
Ειναι ομαλη η κινηση ? Ουρες δε βλεπεις? Πες μας?
Δεν εχω καμερα για να κανω το τεστ αυτο εγω για να δεις τα αποτελεσματα.
Δες το και στη Τηλεοραση σου με IFC!
Ειναι ποιο ομαλο? Ναι ε? Ειναι ποιο ομαλο ε? Πωωω!
Συγνώμη, εγώ δεν καταλαβαίνω καν τι θέλεις να κάνω, και τι περιμένεις να βγει από αυτό. Θα κουνήσω το δάχτυλο μπροστά στην τηλεόραση, και θα δω ουρές;
Ωραία, κούνησα το δάχτυλο (για να σου κάνω την χάρη). Τι ουρές είδα;
Μα τα λες σοβαρά αυτά;
Τι ουρές περιμένεις να δω; LCD trailing;
[Τώρα αν σου πω ότι αισθάνομαι σαν να μιλάω με παιδάκι, που νομίζει ότι μου κάνει πλάκα; :chinscratch:
Ποιο είναι το φυσικό φαινόμενο που περιμένεις να δω κουνώντας το δάχτυλο μπροστά από μια τηλεόραση; ]
Βλεπεις κατι που δεν εκανες εγγραφη ομως!
Αυτο σημαινει οτι εχει δημιουργιθει μια νεα εικονα που η τηλεοραση σου εχει δημιουργησει που δεν υπαρχει στο Original Recorded Video.!
Οπως ειπα και παραπανο, Αν ο προγραμματιστης ειναι καλος που εγραψε τη φορμουλα που βλεπεις τωρα τοτε εχεις τελεια FAKE κινηση.
Εγώ δεν κατάλαβα λέξη από αυτά που γράφεις. Αν κατάλαβε άλλο μέλος του φόρουμ, και έχει διάθεση ας εξηγήσει...
Και για την ιστορια, η KURO ΕΧΕΙ IFC!!!!!!! Μπορεις να το ενεργοποιησεις σε σηματα Μη προοδευτικα μονο! 480i, 576i, 720i, 1080i
Μονο εκει!
Μπράβο της! Άλλες τηλεοράσεις το έχουν και σε προοδευτικά σήματα...
Γιατι σε καθε επεξεργασια του πρωτοτυπου υλικου παντα εχει αλειωση λεπτομεριας, αυτο υσχυει και σε εικονα και ηχο!
Τα παραδειγματα στα κανω τοσο απλα και οχι με επιστημονικους ορους για να το καταλαβαινουν ολοι.
Για επιστημονικα πειραματα εχουμε εσενα.
Αμα καταλαβεις τα απλα πραγματα πρωτα, μετα προχωραμε σε ποιο πολυπλοκα!
Ακομα διαφωνεις σε ολα οσα εχω αναφερθει.
Βασικά όσα έχεις αναφερθεί είναι ένα μείγμα από μερικά που έχουν βάση, και από άλλα που δεν έχουν. Έχεις αναφερθεί σε δεκάδες θέματα, και τα έχεις βάλει όλα μαζί. Αυτό δεν βοηθά την εστίαση και εμβάνθυνση σε συγκεκριμένα θέματα.
Για παράδειγμα: γράφτηκαν τόσα για όργανα αναφοράς. Και ρώτησα αν ξέρεις τις διαφορές κολορίμετρου/σπεκτρο-φωτόμετρου. Η απάντηση που θυμάμαι είναι ότι τα στέλνεις για καλιμπράρισμα κάθε 6μηνο. Έχεις σκευτεί ότι το C5 μπορεί να το χρειάζεται το συχνό καλιμπράρισμα, το ι1 pro όχι και τόσο (και θα μπορούσες να το στέλνεις σπανιότερα; )
Δεν διαφωνώ με όλα, αλλά διαφωνώ με αρκετά. Σε μερικά δε, μιλάμε για μια εντελώς διαφορετική θεώρηση του πραγματικού κόσμου.
Αν μπορει να παρει και καποιο αλλο μελος θεση να δουμε ποιος τα λεει τα πραγματα με το ονομα τους.
Γιατι αμα θες μετρησεις εχω και εγω απειρες!
Μην αμφισβητείς τον εαυτό σου. Δεν είσαι σίγουρος για αυτά που γράφεις;
Δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να σου πει ότι είσαι σωστός ή λάθος, να πιστοποιήσει γνώμες. Κάνουμε διαγωνισμό, για να βγάλουμε την καλύτερη γνώμη;
Σχετικα με το grayscale που μας δειχνεις οτι ειναι σχεδον τελειο, εσυ οταν το βλεπεις στην οθονη σου το βλεπεις ενταξει?
Αν εχει η τηλεοραση σου Black/White Mode πατα το την ωρα που βλεπεις το δικο σου! Βλεπεις το ιδιο?
Μη μου ποσταρεις καρτελες και μετρησεις, δε με ενδιαφερουν καθολου τι εχεις κανει.
Φυσικά και το βλέπω εντάξει. Τι περίμενες να δω, πράσινο κόκκινο και μπλε γκρι; Εσύ στην 9705 που λες ότι είδες, τι είδες;
Αμα δει καποιος το Gamma που εχεις, ειναι σα να εγινε σεισμος οταν μετραγες!
Ε, και; Έτσι μου αρέσει, να υπάρχει ενδιαφέρον...
Ξέρω ότι θα σε εκνευρίζει που ακόμα και με αυτό το γάμμα το ΔΕ καταλήγει σε μη αντιληπτές διαφορές, αλλά από την άλλη ξέρω ότι εσύ θα τις βλέπεις, και ότι τα ΔΕ δεν σου λένε και πολλά. Σάμπως επιστήμονες τα φτιάξανε;
Εκτιθεσε και εσυ με τετιες μετρησεις, φαντασου να μας εστελνες και στο χρωμα, ολα ομως τα dE, οχι κατι Delta L μονο που δειχνουν στο Calman Default.
Και τελειος να εισαι και εκει παλι δε με ενδιαφερει.
Μου αρέσει να εκτίθεμαι. Δεν έχω να κρύψω τίποτα, οπότε εκθέτω ότι μέτρησα. Και για τα χρώματα, δεν περίμενα να το ζητήσει κάποιος:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1350793#post1350793
Εσύ, θες να μας δείξεις τα δικά σου CalMan διαγράμματα, από την δική σου κούρο, χωρίς τον εξωτερικό επεξεργαστή/διορθωτή;
Οτι και να κανεις μια μετρια εικονα θα εχεις, ακομα και Minolta να ειχες, πολυ απλα γιατι δε μπορεις να πειραξεις κατι σε CMS, Full CMS. Ουτε το Gamma!
Tι Calibration εκανες δηλαδη? Δεν ειναι μονο το grayscale!
Τι να το κανω το grayscale αμα βλεπω τις επιδερμιδες στα προσωπα σα να ειναι ηλιοκαμμενοι, η να βλεπω το γρασιδι απο τα γηπεδα να φωσφοριζε ή μα βλεπω τα συννεφα και να κιτρινιζουν?
Καλά κάνω και βλέπω μέτρια εικόνα. Δεν έχω το δικαίωμα;
Δεν το ήξερα ότι πρέπει να λάβω έγκριση στο πώς θα βλέπω...
Εχεις παει ποτε σε γηπεδο να δεις πως ειναι το γρασιδι χρωματικα? Ποσο μουντο ειναι?
Πηγαινε σε δασος ρε μεγαλε? ειναι πρασινο εντονο οσο το βλεπεις και νομιζεις οτι ειναι πραγματικα?
Στη καλιπβρασισμενη TV ειναι εκει λιγο αχρωμο, αν το δει καποιος που δε ξερει απο εικονα, θα σου πει οτι δεν εχει χρωμα η τηλεοραση σου, οτι εχει προβλημα.
Εγώ δεν ζητώ κάποιον να μου επιβεβαιώσει το οτιδήποτε. Εγώ είμαι ευχαριστημένος με αυτό που έχω, δεν το ψάχνω παραπάνω. Φαντάζομαι και εσύ είσαι με αυτό που βλέπεις...
Αμα το δεις σε Full Καλιμπραρισμενη TV ειναι τοσο αχρωμο, καταλαβαινεις ποσο παλιο ειναι το γηπεδο.
Εσυ βλεπεις τωρα το γρασιδι και ειναι σα πλαστικο χορτο οχι αυτα που πουλανε, κατι νεο που εχει και φωτεινοτητα για να βλεπουν οι παιχτες τη μπαλα!
Ναι, εγώ βλέπω αγώνες μόνο από γήπεδα που έχουν αποκλειστικά συνθετικό χλοοτάπητα. Πάντως χαίρομαι που έχεις πετύχει τέτοια ακρίβεια στην απεικόνιση ακόμα και του τηλεοπτικού.