Originally Posted by
petasis
Ούτε στα καλώδια, ούτε στα πολύμπριζα, ούτε στους εξωγήινους, ούτε στα φαντάσματα, ούτε στους αστρολόγους, ούτε στις καφετζούδες.
Ενταξει δε πιστευεις σε καλωδια! το δεχομαι
Σε ασφαλιες που βρισκονται μεσα στα μηχαμηματα πρεπει να πιστευεις ειμαι σιγουρος.
HiFi Tuning Silver Fuses, πηρα 16 τεμαχια με 400ευρω.
Και τις αλλαξα μεσα στα μηχανιματα μου.
Εκει να δεις διαφορες!
Κρίμα που δεν μπορείς να αλλάξεις ασφάλειες στην κούρο δηλαδή.
Σε πολύ καλή τιμή τις πήρες...
ΜΑ τα γράφεις στα σοβαρά αυτά;
Που να δεις οταν εβαλα καινουριο καλωδιο απο το υπογειο μεχρι τον 3οροφο και εξωτερικη γειωση με δικιες μου βεργες χαλκου μεσα στη γη και εριξα και απο πανω ενα κουβα με ενισχυτικο γειωσης που προστατευει το ηλεκτροδιο της γειωσης απο τη διαθρωση.
Μου βελτιωσε τη αγωγιμοτητα του εδαφους μειωνοντας την αντισταση γειωσης ως και 14 φορες φιλε μου!
Φαντάζομαι εννοείς διάβρωση. Νερό να ρίχνεις που και που στην γείωση, εκτός και αν η τρύπα είναι εκτεθειμένη στην βροχή.
Και φαντάζομαι θα είδες σημαντική βελτίωση με την νέα γείωση, ε;
Να υποθέσω ότι με το καλώδιο ρεύματος, και την νέα γείωση, τέλος το πάνελ noise της κούρο, σωστά;
Αμα δεν εχεις δοκιμασει κατι, σε παρακαλω μην αναφερεσε γιατι εκτιθεσε λογο τις αμαθειας σου σε καποια θεματα που δε γνωριζεις.
Εδω σε βγαζω Φαουλ σε θεματα που νομιζεις οτι ξερεις, μη σχολιαζει θεματα που δεν εχεις καμια βασικη ιδεα.
Εδω δε βλεπεις διαφορα στην εικονα που ειναι πιο ευκολο, φανταζομαι στον ηχο πως θα τα πας!
Κοίτα, με αυτά που διαβάζω, με ευχαριστεί που με βγάζεις φάουλ σε θέματα εικόνας. Εγώ δεν θέλω την παραμικρή συσχέτιση με ανθρώπους που δεν μοιράζονται ή χρεώνουν την "γνώση" τους, που βάζουν τις μετρήσεις σε δεύτερη μοίρα, που βαφτίζουν ότι συσκευή έχουν "αναφορά", που ισχυρίζονται βελτιώσεις με καλώδια ρεύματος σε τηλεοράσεις, που είναι τόσο σίγουροι για αυτά που γράφουν ώστε να ζητάνε επιβεβαίωση, που επικαλούνται λινκς που ίσως να μην τα δούμε ποτέ, που λένε σε κάποιον ότι έκανε photoshop εικόνες χωρίς καν ενδείξεις, που αλλάζουν διαρκώς θέμα μήπως ξεφύγουν του σχολιασμού, και άλλα πολλά. (Αυτά τα λέω γενικά, δεν απευθύνομαι σε εσένα).
Για δικούς μου λόγους (επειδή είμαι τρελός), εγώ την δική σου δυσαρέσκεια θα την εκλάβω ως κοπλιμέντο.
Οπότε, ευχαριστώ πολύ!!!!!! :2thumb22sup: