--- Εκτός Θέματος ---

Απάντηση: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Χρόνια πολλά σε όλους.
Το θεμα και εδω αλλά και στο άλλο thread καλά κρατεί.
Θα σας έλεγα στην συζήτηση πέρα από το σωστό ή όχι gamma, την υψηλότερη ή χαμηλότερη φωτεινότητα, βάλτε στο παιχνίδι αυτό που λέγεται οξύτητα.
Από μόνο του το sharpening δημιουργεί περιμετρική φωτεινότητα των Pixels άρα .....

Γιώργο Χρόνια Πολλά

Απάντηση: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απο φωτογραφίες δεν βγάζουμε ποτέ συμπεράσματα.
Είναι πολύ δύσκολο να μετρήσει σωστα ο αισθητηρας το συνολο της εικόνας αλλά θα προσαρμόσει - περιοριστεί στο ποιο φωτεινό και αναλογα τις προρυθμισεις του χρήστη.

Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πεταση μου αρεσει που δεν το βαζεις κατω.Εδω στο φορουμ αν παρεις led lcd εχεις στιγματιστει.Η συζητηση σας εχει φτασει παλι στο lcd vs plasma

Να σου πω την αλήθεια είναι αρκετά χρονοβόρο και κουραστικό να απαντώ σε εκθέσεις, αλλά δεν μπορώ να αφήνω ασχολίαστα κάποια πράγματα.

Επειδή δηλαδή στο προηγούμενο συγκριτικό η Τοσίμπα έχανε μερικά σε σχέση με την πανασόνικ:

IMG_4522.JPG

Πρέπει σώνει και καλά να τα χάνει και η φίλιπς ή η πανασόνικ. Να τα χάνει η κούρο δεν είναι αποδεκτό... :o

Oλες οι led lcd δεν αποδιδουν εικονα και χανουν λεπτομερια.Αφου οι φωτο δεν δειχνουν τιποτα πριν απο λιγο καιρο γιατι κοιτουσαμε την 8000 συγκρινομενη με πλασμα.Αλλα ξεχασα εκει εχανε η lcd.Ηταν σωστες εκεινες οι φωτογραφιες.Εδω δεν γινεται μια παλιο lcd να δειξει τα ιδια αστερια.Αστω τουλαχιστον να μας πει ο Μανωλης αν πανασινικ και philips ειναι λαθος.Αλλα και η πανασονικ πλασμα ειναι να δειξει ιδια εικονα με την philips.Δεν το επιτρεπει ο νομος εδω.

Re: Απάντηση: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Είναι πολύ δύσκολο να μετρήσει σωστα ο αισθητηρας το συνολο της εικόνας αλλά θα προσαρμόσει - περιοριστεί στο ποιο φωτεινό και αναλογα τις προρυθμισεις του χρήστη.

Το θέμα είναι, θα δείξει άστρα εκεί που δεν υπάρχουν;
(Που θα τα βρει; )

Χριστός Ανέστη, και ευχαριστώ για τις ευχές...

Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι εχει να κανει με την διαχειρηση της φωτεινοτητας.Η 9705 εχει περισσοτερες ζωνες και διαχειριζεται πολυ καλυτερα απο την τοσιμπα την φωτινοτητα.Για το ποια πλασμα εκανε λαθος που εχει σημειακο ελεγχο δεν μπορω να καταλαβω.Απο την αλλη η υπερβολικη οξυτητα της 9705 πο αναφερε ο Μανωλης οφειλεται καθαρα στην δυνατη μηχανη επεξεργασιας που εχει.Δεν μπορω να κολλησω αυτα ολα μεταξυ τους.
Υ.Γ. Χρονια σου πολλα.

1) Γιατί σε ενοχλεί που εγώ έχω όργανα;
2) Γιατί σε ενοχλεί που έχω όργανα της πλάκας;
3) Γιατί πρέπει να τα πουλήσω;
4) Γιατί σε ενοχλεί τόσο πολύ που η φίλιπς δεν έχει ρυθμιστικά;

Από περιέργεια, τις διαφορές κολιρίμετρου και σπεκτρο-φωτόμετρου τις ξέρεις;

1) Με ενοχλει που εχεις κανει ολα τα οργανα αχρηστα χωρις να τα εχεις δοκιμασει και θεωρεις μονο το Minilta αναφορας. Μη το πεις πουθενα αυτο για το Klein, αστο μονο εδω στο δικο μας forum. Αν σου βρω ενα minolta πιστευεις οτι θα καταφερεις καλυτερη εικονα απο αυτη που βλεπεις τωρα?

2) αν μιλαμε για τετoια ζητηματα εικονας, μικροδιαφορες στην εικονα, τεχνολογιας μοντελων κτλ. και μας ενδιαφερει τοσο αυστηρα η οσο ποιο δυνατο κοντινoτερη ρυθμιση στα χρωματικα συστηματα , μικροτερα dE και αλλες παραμετρους για την παρακολουθηση ταινιων, πρεπει να εχουμε ρυθμιστικα για τα κανουμε τις απαραιτητες αλλαγες.

Και πρεπει να εχουν ολλες οι συχρονες τηλεορασεις Colour Management.

Τουλαχιστον Grayscale! Μα ειναι δυνατον να αγοραζεις κατι τοσο ακριβο και να το παντρευσαι, να μη μπορεις να πειραιξεις μια παραμετρο CMS?

Τα καλα νεα ειναι οτι οι νεες Philips θα εχουν ISF Controls οποτε μια χαρα.

3) Κανε το calibration οπως σου εγραψα, χωρις οργανα

4) Τα πηρα επεδη τα ειχε σε προσφορα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το θέμα είναι, θα δείξει άστρα εκεί που δεν υπάρχουν;
(Που θα τα βρει; )

Χριστός Ανέστη, και ευχαριστώ για τις ευχές...

Πραγματικά η απλούστερη απάντηση είναι "ΟΧΙ"

Last edited:
Ωραία όλα αυτα αλλά δεν σταματάτε κάπου εδώ.
Πάντως οι δικές μου απόψεις κλείνουν προις τον Θοδωρή (εαν φυσικά σας ενδιαφέρει η άποψή μου).

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι εχει να κανει με την διαχειρηση της φωτεινοτητας.Η 9705 εχει περισσοτερες ζωνες και διαχειριζεται πολυ καλυτερα απο την τοσιμπα την φωτινοτητα.Για το ποια πλασμα εκανε λαθος που εχει σημειακο ελεγχο δεν μπορω να καταλαβω.Απο την αλλη η υπερβολικη οξυτητα της 9705 πο αναφερε ο Μανωλης οφειλεται καθαρα στην δυνατη μηχανη επεξεργασιας που εχει.Δεν μπορω να κολλησω αυτα ολα μεταξυ τους.
Υ.Γ. Χρονια σου πολλα.

Η οξύτητα έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις και όχι με την δύναμη της όποιας μηχανής.

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Να σου πω την αλήθεια είναι αρκετά χρονοβόρο και κουραστικό να απαντώ σε εκθέσεις, αλλά δεν μπορώ να αφήνω ασχολίαστα κάποια πράγματα.

Επειδή δηλαδή στο προηγούμενο συγκριτικό η Τοσίμπα έχανε μερικά σε σχέση με την πανασόνικ:

IMG_4522.JPG

Πρέπει σώνει και καλά να τα χάνει και η φίλιπς ή η πανασόνικ. Να τα χάνει η κούρο δεν είναι αποδεκτό... :o

Επίσης εαν δειτε με προσοχή την δεξια εικόνα έχει overscan τουλάχιστον 2,5%.
Αρα δεν μιλάμε για ίδιο πράγμα.
Επίσης όταν "πιάνεις" την στιγμή δεν είναι σίγουρο ότι έχεις πιάσει και στις δυο το ίδιο frame λόγω διαφορετικού χρόνου επεξεργασίας της εικόνας.

Εγώ θα ήμουν δυστυχής αν είχα αγοράσει κάτι τύπου κούρο, χωρίς IFC.

Petasis, οπως καθεσε τωρα στην οθονη σου, τεντωσε το δακτιλο σου και κουνα το μπροστα σου, αριστερα δεξια, προσπαθησε να το παρατηρησεις, να ετσιασεις τι κινηση!

Εχει ομαλη κινηση?

Αφηνει ουρες ετσι δεν ειναι?

ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΟΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ PIONEER KURO ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!

Πηγαινε σε ενα γιατρο να δου βαλει συστημα IFC στα ματια σου, να εχεις ομαλη κινηση!

Και κάτω από το 30% τι κάνεις;
Πάντως γενικά το να μετράς το C5 σε σχέση με το i1 Pro είναι μια διαδικασία που προτείνουν κατά κόρον οι κατασκευαστές του Calman, και μάλιστα την έχουν αυτοματοποιήσει. Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, γιατί δεν έχω i1 pro...

Κατω απο 30%? Δουλεβω το Chroma 5 σε λειτουργια PRO!

Στη Αμερικη Η ChromaPure εχει στο εργαστηριο της την Ιδια Pioneer KURO που εχω και εγω και μου εχουν βαλει στη μνημη Meter Corretion απο Orb Spectro τον 12.000 ευρω.

Αυτοματα συστηματα = μετρια αποτελεσματα. Αυτα ειναι για τους calibrators που πανε σε ενα αγνωστο χωρο και πρεπει σε 5 ωρες να εχουν τελειωσει και το calibration και την επεξηγηση το τι κανεις και γιατι το κανεις κτλ. Οχι οτι δε κανεις δουλεια ετσι αλλα αλλο αν θελεις 0.1dE και αλλο αν εισαι οικανοποιημενος με 1.0dΕ.

Καθε 6 μηνο ολα τα οργανα θελουν re-calibration και ελενχο! Δηλαδη κι'αλλα λεφτα για συντηριση για να εισαι σιγουρος στις μετρησεις σου. Ειναι ακριβο hobby αν ψαχνεις το τελειο!

Θα μπορουσα φυσικα να εχω το Μανωλη, εχουμε κανει 2 πολυ καλα calibrations μαζι του (πριν παρω VideoEQ - οταν την πρωτοαγορασα).

Εχω πολλες απαιτησεις ομως και θα μου εβγαινε μια-η-αλλη.

Θα επρεπε ο Μανωλης να ερχετε εδω 2 φορες την εβδομαδα.

Γιατι τη μια Ηθελα Gamma 2.22 την αλλη 2.30, 2,25, 2.35 τη μια REC709 την αλλη PAL, NTSC. ειχα αναζητησεις συνεχομενες με το θεμα τις εικονας και ηθελα οτι νεο διαβαζα να το δοκιμαζα κιολας. Με πειραμαρισμους καθημερινους, νεα προβληματα που προεκιπταν καθε μερα, διαφορους τροπους, τεχνικες κτλ.

Γενικα δε συμφερει να κανεις αυτο που εκανα εγω, που αγορασα δικα μου οργανα ακριβα. Γιατι σε 6 μηνες πρεπει να τα ξαναστειλο για συστηριση.

Η γνωμη μου ειναι οτι ολες οι τηλεορασεις επειδη μεταβαλονται εσωτερικα λογο της χρησης πρεπει να καλιμπραρονται καθε 6-μηνο.

Στο δικο μου setup το τσεκαρω σχεδον καθε 10 μερες και βρισκω μικρες μεταβολες της ταξης του 1-2%.

Βεβαια αυτα αν εχεις καποια ακριβεια στο control που θελεις να διορθωσεις μπορεις να το διορθωσεις πολυ ανετα.

Δηλαδη αν πχ. Εχω το Red παραπανω φωτεισμενο +0.5% αλλαζω απο το Video EQ τι τιμη του απο 90 για παραδειγμα στο 89.75 και ερχετε, φυσικα αυτο δε μπορεις να το κανεις με το Control της τηλεορασης οποιος μαρκας και να εχεις γιατι εκει αλλαζεις τιμες ολοκληρες μοναδες, δεν εχεις τοσο μεγαλη ακριβρεια στο control.

Παιζει ρολο η χρηση που κανεις με το ποσες ωρες βλεπεις.

Οτι και να κανεις ομως η οθονη θα μεταβαλεται.

Αν φευγει 1% καθε 10 μερες, μπορει σε ενα χρονο να εχει φτασει 20%.

το αλλο θεμα ειναι ομως αν εχει φυγει 10% μπορεις να το καταλαβεις ? ή αν σε ενδιαφερει κατι τετιο, ή αν ειναι ορατο στο ματι.

εκει ειναι καθαρα δικο σου θεμα - στο τι απαιτησεις εχεις και ποσο μπορεις να διακρινεις κατι.

Αυτο το αποκτας απο πειρα!

Αν βλεπεις καθε μερα καρτελες White και πειραζεις +1 Red , +2 Red και βλεπεις τη διαφορα στην οθονη τοτε μπορει μερα απο πολλους μηνες να εχει εκπαιδευτει το ματι σου, κατι που ειναι πολυ δυσκολο και θελει απειρες ωρες δοκιμων.

Πειρα εχει αυτος που καθημερινα καλυμπραρει και ζει τα πραγματα LIVE και καταστασεις. Οχι αυτος που εχει διαβασει ολα τα review ολλων των site.

Εγω που εχω ασχολειθει με τη δικια μου μονο οθονη και εχω περασει πανω απο 500 ωρες προσπαθειας διαφορων δοκιμων, ξερω αποκλειστικα για τη δικια μου, τα κολπα της, τα μειωνεκτηματα της κτλ. δε σημαινει οτι ξερω να καλυμπραρο (επειδη εχω τα οργανα) τοσο καλα ή γρηγορα μια αλλη τηλεοραση.

Οχι οτι δε θα τα καταφερω, αλλα γιατι θα μου παρει αρκετο χρονο για να βρω που υστερει και να βρω το τροπο.

Petasis, δε συμαινει οτι αν εχεις οργανα ξερεις και να καλυμπραρεις κιολας.

Αν ηταν ετσι θα ειχαμε 100 calibrators στην ελλαδα

Ποσους που κανουν επισκευες τηλεορασεων? Χιλιαδες μηπως?

Ποσους Εχουμε ομως?

Μηπως πωλουνται λιγες τηλεορασεις? Οχι! Σε καθε σπιτι εχουμε 2 minimum.

Μηπως γιατι ειναι πολυπλοκο?

Το θεμα δεν ειναι να εισαι οκ σε 20 καρτελες και 20 συντεταγμενες.

Μια τηλεοραση μπορει να παταει πανω σε ολλα ολο-σωστα αλλα να σου δειχνει μια μετρια γιατϊ μπορει :

1) Να την εχεις φερει στο οριο της και να ζωριζεται.

2) Να μη λειτουργει σωστα το CMS της και ενω στα χαρτια να ειναι οκ, να σου βγαζει σφαλμαται στις αποχρωσεις.

3) Αν εχεις βαλει καποια τιμη παραπανω σε καποιο ρυθμιστικο του CMS να σου επηρεαζει καποιο αλλο χρωμα.

Και αλλα πολλα προβληματα....

Αυτο Petasis, δε φαινετε στα review και στις μετρησεις!

Ετσι για την ιστορια, εχω επαφη με τηλεοραρεις ολλων των εταιριων καθημερινα, εχω και το δικο σου μοντελο και εχω βαλει και το Avatar να δω.

Ξερεις πως ειδα? Η εικονα ηταν παρα πολυ αφυσικη, extra λεπτομερια απο το που το πουθενα. Οι ανθρωποι δεν ειχαν επιδερμιδα, ηταν σα πλαστικο Η κινηση full ομαλη, με πολλα τεχνουργιματα, ασταθεια στη ροι της, σα να αλλαζε framerates και ταχυτητες ξαφνικα, σα να παιζεις παιχνιδι στο PC και να σου κολαει γιατι δεν εχεις καλη καρτα γραφικων.

Αυτο συμβαινει σχεδον σε ολλες τις νεες τηλεορασεις, ολλες εχουν φοβερα προβληματα και ενω η τεχνολογια προχωραει και θα μπορουσαν πολυ απλα να διορθωθουν, Αλλα πραγματα ενδιαφερουν τις εταιριες πραγματικα.

Νομιζεις τις εταιριες τις ενδιαφερει τοσο ποσο μεγαλη ακριβεια θα εχει το νεο μοντελο της?

Εμφανιση, Καταναλωση, Design, Ευκολιες, Μικρο Βαρος, Μεγεθος Κουτιου Συσκευασιας, Χαμηλη Τιμη, Ευκολη Μεταφορα, Ευκολη & Γρηγορη Κατασκευη, Γρηγορη Συρναμολογιση και εικονα.

Και με ολλο αυτο το πακετο να εχει και χαμηλη τιμη, να βγαζει πολλα, να μη σου κρατησει και πανω απο 2 χρονια για να την αλλαξεις με καινουρια.

Μη μιλησουμε για τον ηχο των τηλεορασεων που δεν υπαρχει σε κανενα modelo!

Πανε τα μεγαφωνα τα κανονικα γιατι που να χωρεσουν? Τωρα κοιτανε κατω 'η πισω και ειναι και 5 cm me 1cm μεγεθους? Δηλαδη εχουμε μεινει πισω στην εικονα εχουμε και στον ηχο.

Καταναλωση? ΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗ!
Το νεο Κολπο! ενεργιακης κλασης Α που κανουν οικονομια!

Αντι να κανουν οικονομια στις λαμπες και στα τροφοδοτικα των PC που το πιο μικρο σε καθε σπιτι ειναι 400W + Οθονη & Εχουμε και 2 PC σε καθε σπιτι + αλλα 10 στις δουλιες μας! Εκει δεν επρεπε να κανουμε οικονομια?

Η τηλεοραση θα σωσει το Πλανητη?

Και καθε χρονο πιο αυστητρα μετρα! Μηπως H Pioneer το εχει δει το ολο story με τις καταναλωσεις και σταματησε τη παραγωγη και για αυτο το λογο?

Σε ποιον να πεις οτι η Pioneer 60αρα καταναλωνει 580W !!!!

Μηπως για να δεις εικονα πρεπει να εχεις και ρευμα?

Φανταζεσε να εβαζαν οριο στους ενισχυτες Hiend Audio στη καταναλωση?

Δε θα εκλειναν ολλες οι μεγαλες εταιριες ενισχυτων ή θα αναγκαζονταν να βγαλουν μικρα μοντελα με τον αναλογο 'μικρο' ηχο?

Αν γινοταν αυτο, οι λατρεις του hi-end δε θα εψαχναν σα τρελοι του παλιους καλους ενισχυτες?

Πως θα ακουγαμε μουσικες μετα? απο Sony + Yamaha?

Η Panasonic δε πηρε παρα πολλες παντεντες τις Pioneer?

H Pioneer Το ανακοινωσε ι ιδια στο Annual Report της.

Γιατι μετα απο 3 χρονια δεν εχει βγαλει καλυτερο μοντελο απο ΚURO?

Η Panasonic δεν εχει τεχνολογια? Η δε μπορει να βγαλει και ενα μοντελο με 5.000 που να ειναι το αναφορας της.

Γιατι oi LED δεν εχουν φωτεισμο απο πισω και το εχουν περιμετρικα?

Η Sharp ειχε βγαλει ενα μοντελο το 2009 με Full LED απο πισω.... Δε ξαναεβγαλε απο τοτε γιατι δε πηγε καλα ειπαν αυτος ο κωδικος..... Ξερετε γιατι? Γιατι ειχε βαθος 8cm. Δε πουλησε πολυ γιατι δεν ηταν Slim! aahahaha

Δε εχετε αναρωτηθει , κατι δε βρομαει απο ολλα αυτα?

Μας δουλευουν και μας πλασαροτουν τα ιδια καθε χρονο με διαφορετικο τροπο πλασαρισματος νομιζω.

1) Με ενοχλει που εχεις κανει ολα τα οργανα αχρηστα χωρις να τα εχεις δοκιμασει και θεωρεις μονο το Minilta αναφορας. Μη το πεις πουθενα αυτο για το Klein, αστο μονο εδω στο δικο μας forum. Αν σου βρω ενα minolta πιστευεις οτι θα καταφερεις καλυτερη εικονα απο αυτη που βλεπεις τωρα?

Δεν τα έβγαλα άχρηστα, ΑΝΑΦΟΡΑΣ δεν τα θεωρώ.

2) αν μιλαμε για τετoια ζητηματα εικονας, μικροδιαφορες στην εικονα, τεχνολογιας μοντελων κτλ. και μας ενδιαφερει τοσο αυστηρα η οσο ποιο δυνατο κοντινoτερη ρυθμιση στα χρωματικα συστηματα , μικροτερα dE και αλλες παραμετρους για την παρακολουθηση ταινιων, πρεπει να εχουμε ρυθμιστικα για τα κανουμε τις απαραιτητες αλλαγες.

Να έχουμε, είπα εγώ να μην έχουμε; Αλλά να δουλεύουν κιόλας...

Και πρεπει να εχουν ολλες οι συχρονες τηλεορασεις Colour Management.

Τουλαχιστον Grayscale! Μα ειναι δυνατον να αγοραζεις κατι τοσο ακριβο και να το παντρευσαι, να μη μπορεις να πειραιξεις μια παραμετρο CMS?

Σιγά μην παντρεύεσαι κιόλας μια τηλεόραση. 2-3 χρόνια το πολύ να την κρατήσεις στις μέρες μας...

Τα καλα νεα ειναι οτι οι νεες Philips θα εχουν ISF Controls οποτε μια χαρα.

Έχεις κολλήσει με την φίλιπς, ε; Δηλαδή τι περισσότερο νομίζεις ότι θα κερδίσεις με τα ρυθμιστικά; Έχεις δει τις μετρήσεις τόσο τις δικές μου, όσο και του fullhd.gr; Οι 3 χρωματικές συνιστώσες είναι επίπεδες. Τι παραπάνω θα πετύχεις από το ακόλουθο;
CalMAN_v40-2010-09-18_174522.png

Θα φέρεις το γάμμα επίπεδο; Χλωμό.
3) Κανε το calibration οπως σου εγραψα, χωρις οργανα

Ποιος ο λόγος; Μια χαρά είναι το grayscale μου. Και με τις προκαθορισμένες τιμές της φίλιπς. Αλλά και να μην ήταν, με το μάτι ποτέ δεν θα "καλιμπράρα" τηλεόραση.
4) Τα πηρα επεδη τα ειχε σε προσφορα!

Δεν κατάλαβα που αναφέρεσαι. Πάντως, δεν απάντησες καμιά από τις 4 ερωτήσεις μου, ούτε την 5η...

Re: Απάντηση: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επίσης όταν "πιάνεις" την στιγμή δεν είναι σίγουρο ότι έχεις πιάσει και στις δυο το ίδιο frame λόγω διαφορετικού χρόνου επεξεργασίας της εικόνας.

Ακριβώς. Kαι χωρίς να θέλω να θίξω τον Γιώργο, οι φωτογραφίες του απέχουν πολύ απ' την παργματικότητα. Καμία πραγματικά σχέση με αυτό που είδαν τα μάτια μας.

End :offtopic:

Re: Απάντηση: --- Εκτός Θέματος ---

Ωραία όλα αυτα αλλά δεν σταματάτε κάπου εδώ.
Πάντως οι δικές μου απόψεις κλείνουν προις τον Θοδωρή (εαν φυσικά σας ενδιαφέρει η άποψή μου).

Ο Θοδωρής ποιος είναι;
Σεβαστή η άποψη σου, αλλά συμφωνείς με όλα; Αν όχι, με ποια διαφωνείς;

Είναι το i1 pro όργανο αναφοράς;
Καλιμπράρουμε τηλεοράσεις με το μάτι;
Μειώνεται το βράσιμο της κούρο με καλώδιο ρεύματος 1300 ευρώ;
Είναι η κούρο τηλεόραση αναφοράς;
Βάζουμε και ρυθμίζουμε μια τηλεόραση την μισή με ένα όργανο, και την άλλη μισή με ένα άλλο, χωρίς να φροντίσουμε να φέρουμε το λιγότερο ακριβές όργανο πριν την ρύθμιση;

Έχουν αναφερθεί τόσα, που ούτε και θυμάμαι τι να σε πρωτορωτήσω... -bye-

Petasis, οπως καθεσε τωρα στην οθονη σου, τεντωσε το δακτιλο σου και κουνα το μπροστα σου, αριστερα δεξια, προσπαθησε να το παρατηρησεις, να ετσιασεις τι κινηση!

Εχει ομαλη κινηση?

Αφηνει ουρες ετσι δεν ειναι?

ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΟΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ PIONEER KURO ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!

Πηγαινε σε ενα γιατρο να δου βαλει συστημα IFC στα ματια σου, να εχεις ομαλη κινηση!

Μου αρέσουν πολύ τα ποστς με επιχειρήματα, σαν αυτό το ποστ. Τι να κάνουμε, δεν μπορούμε όλοι να έχουμε κίνηση αλά κούρο, ομαλή χωρίς judder.
Όσο για το IFC, έκλεισα ραντεβού σε 2 εβδομάδες. Τι παρεμβολή να βάλω στα μάτια μου; Να προτιμήσω pioneer; Είναι καλή;

Παιδια η συζητηση που εχετε δεν εχει νοημα.Ο ενας εχει μια κουρο και βλεπει μονο ταινιες blue ray kai αλλος εχει μια philips για ολεσ τις χρησεις σε ενα σπιτι οπως θα κανανε ολοι.Οι περισοτεροι κατεβαζουν ταινιες και οπως ειχε αναφερει και ο yperion σε λιγο καιρο τα blue ray δεν θα εχουν και νοημα.Ο αλλος περιμενει ττην ταινια να βγει στην αγορα.Εγω παντως δεν μπορω να καταλαβω την φθορα των λευκων led που ειναι 45000ωρες ζωης αν θεωριται λιγο σε σχεση με την πιο γρηγφορη φθορα των πλασμα.Μιλαω για κατι που αναφερθηκε χθες.

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Επίσης εαν δειτε με προσοχή την δεξια εικόνα έχει overscan τουλάχιστον 2,5%.
Αρα δεν μιλάμε για ίδιο πράγμα.

Πολυ σωστη παρατηρηση που δεν εχει δει κανεις μεχρι τωρα!

Ακομα και ο ποιο ειδικος στις αναλυσεις των φωτογραφιων που εχει ως σημειο αναφορας τις φωτογραφιες δε το ειχε παρατηρησει μεχρι τωρα. ;)

Η Toshiba δεξια δεν ειναι σε λειτουργια Pixel-προς-Pixel!

Παλι καλα που φαινονται και τοσα αστερια να λες, ασε που φαινονται και θολα με μειωμενη ευκρινεια!