--- Εκτός Θέματος ---

Τι γνώμη έχετε για την εικόνα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που μεταδίδονται από το ΣΠΟΡ+???...

Newsflash: LCD TV sales figures see 50-percent increase in 2009

Market research company DisplaySearch has published a round-up of the TV market for the fourth quarter of 2009. The report’s figures show a two-percent year-on-year increase in overall TV sales; the LCD TV sector saw the largest sales growth, notching up an incredible 50-percent year-on-year rise. Plasma TVs saw their sales grow just six percent, while sales of OLED TVs, a fledgling TV technology, fell by a third. These figures show just how strongly LCD is dominating the display market: Sales of LCD TVs grew more than eight times faster than sales of plasmas between 2008 and 2009. OLED TVs fared even worse than plasmas on a year-on-year basis, but saw 193-percent growth between the third and fourth quarters of 2009. Plasma, and especially OLED, will have to work hard to overcome the challenge posed by LCD; Panasonic, for example, is said to be attempting to bolster plasma’s slumping sales by pushing it as the display technology of choice for 3D TVs.

http://www.televisions.com/tv-news/...s-figures-see-50-percent-increase-in-2009.php

Xρειάστηκε να κάνουν oλόκληρη μελέτη για να συμπεράνουν το αυτονόητο, ότι δηλαδή οι πωλήσεις των μικρών-φτηνών CRT αντικαταστάθηκαν από πωλήσεις μικρών-φτηνών LCD; Όταν το 85% των πωλήσεων αντιστοιχεί σε ιντσάζ από 32 και κάτω, τί περίμεναν να ανακαλύψουν; Την Αμερική; :flipout: :flipout:

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις αγγελια να την πουλησεις αλλα μην περιμενεις να πιασει πανω απο 200-300 ευρω...

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις αγγελια να την πουλησεις αλλα μην περιμενεις να πιασει πανω απο 200-300 ευρω...

Σ'ευχαριστω φιλε μου...
ο κοτσοβολος δεν εκανε κατι τετοια κολπα?

Καλυτερα πουλα την σε κανα φιλο σου , ο Κωτσοβολος εδινε ψιχουλα ,πχ. μεχρι 1000 ευρω αν εχει η καινουργια ηταν 150 ευρω η επιδότηση αν θυμαμαι καλα...

Προσπαθησα σημερα να ανοιξω ενα νεο νημα στις τηλεορασεις LCD και μου εβγαζε μηνυμα σφαλματος...το ιδιο και στις πλασμα...αντιθετα στην αγορα τηλεορασης που εκανα μια δοκιμη μπορουσα...

Εχω στειλει ενα μυνημα στους admin να το κοιταξουν...

Είναι το νέο μέτρο για να βοηθήσουμε την κίνηση στην αγορά !!!!!!! :D

Eτσι και αλλιως δεν υπαρχουν και πολλα να γραψουμε τελευταια , Samsung και LG δεν λενε να φερουν τα καινουργια μοντελα...

Yperion θέλω να σου πω κάτι πολύ σοβαρό.

Η μελαχρινή που είχες είναι κλάσεις ανώτερη:grinning-smiley-043