--- Εκτός Θέματος ---

Απάντηση: Re: --- Εκτός Θέματος ---

Πολλά πάρε δώσε με Τσεχία έχεις τώρα τελευταία Κώστα -bye- ....

να το προσέξεις αυτό :grandpa:

οχι εγω:grandpa:
οι διοργανωτες του euro 2008 αλλα δεν καταλαβαινω γιατι βγηκε η photo?

που?:flipout::flipout:

δεν πειραζει βρε,εχουμε τους γειτονους!!!

Στη Βόρεια Αμερική...να βρει τον Ερμή..... που παίζει μουσική!!!!

Ωχ...Παναγιά μου.....κάνε να μη τους φυλάει.... ο Αλλάχ...

Παει κι αυτη η μπιζνα που λεγετε γιουροελλας ,τωρα οι μονοι που κλαινε ειναι οι χορηγοι που πρεπει να γυρισουν καινουργιες διαφημησεις και αυτοι που δεν ειχαν κλειση ακομα ομπρελα στην Ψαρου:flipout::flipout::flipout:

παντως χθες ειχαμε παει στην Παντανασα,λιγο εξω απο το Ηρακλειο για ουζακι και κατα τυχη ειχε Πλωμαριου ουζο,τωρα μην εφταιγε το Πλωμαρι,μην εφταιγε το προβολι,μην το αερακι που δροσερα φυσουσε....δεν ξερω,μπορει και ολα μαζι αλλα ευχαριστηθηκα την ανατροπη του αγωνα απο τους γειτονες μας.

Απάντηση: Re: --- Εκτός Θέματος ---

Βρε που να μη στεριωσει ..................LCD στο σπιτι σου:flipout::flipout:

c00781825.jpg

αλλαξα την 17αρα nokia για να παρω κατι σε πιο ελαφρυ και λεπτο(κατι σαν αυτο που πηρε ο Χρηστος για την θαλασσα) και αυτην που πηρα ζυγιζει εννεα και κατι κιλα.
πως τα καταφερα παλι δεν ξερω αλλα εχει στεριωσει για τα καλα.
αντε παλι στην διαιτα θα μπω.
:flipout::flipout:

1) Αν είναι εύκολο, κάποιος Αγγλομαθής να μου μεταφράσει τον ιδιωματισμό..'It smells fishy anyway.'..(εγώ υποθέτω ότι είναι αντίστοιχο του δικού μας...'Βρωμάει η υπόθεση')

2) Και ένας Γερμανομαθής...πως θα πούμε ....'Ένα παιδί μετράει τ' άστρα'....(του Λουντέμη)....στα Γερμανικά..???

Ευχαριστώ ...-bye-

Υ.Γ.: Μιας και βρισκόμαστε 'Εκτός Θέματος', ..να αναφέρω ένα παλιό άρθρο (προ αμνημονεύτων ετών και βάλε...:flipout:)......του National Geographic..

http://www.nationalgeographic.com/adventure/0502/excerpt1.html

'How to Sail Across the Atlantic (or the World) in 25 Easy Lessons'..για τους λάτρεις της περιπέτειας...

....είναι βέβαια στα Αγγλικά...αλλά τι να κάνω...'Εκτός Θέματος' είμαστε...μπορούμε να κάνουμε χαβαλέ....:dancing:

Λοιπόν, για πείτε παιδιά, απολαμβάνετε τις τηλεοράσεις σας τώρα με τους αγώνες του EURO? (φυσικά δεν συζητάμε για την απόδοση της εθνικής...)
Από ποιο κανάλι βλέπετε τους αγώνες?

Καλή η μετάδοση...αλλά όχι στα επίπεδα των περισσότερων αγώνων Champions League....IMO

Υ.Γ. : Έχω την εντύπωση ότι ο Πάνος...έχει κινητή πιατέλα...οπότε οι επιλογές του είναι περισσότερες και καλύτερες...

Υ.Γ. : Έχω την εντύπωση ότι ο Πάνος...έχει κινητή πιατέλα...οπότε οι επιλογές του είναι περισσότερες και καλύτερες...

Να έρθετε μια μέρα να σας κάνω το τραπέζι :grinning-smiley-043 -bye-

Εεεμ....Βρετανοί ερευνητές το ανακάλυψαν...

..είδες ???...

...άμα είσαι σκυμμένος συνέχεια....με το κεφάλι ανάμεσα στα γόνατα...

...όλο και καμιά ιδέα θα 'κατεβάσει' η γκλάβα...

.....:flipout::flipout::flipout:

Το δούλεμα σε όλο του το μεγαλείο...:flipout:

Με 1,5 μ καλώδιο.... τράβάς αυτοκίνητα που έχουν κολλήσει στη λάσπη.... μοιράζεσαι τη σύνδεση ΙΝΤΕΡΝΕΤ μέχρι και με διαστημικούς σταθμούς.....σου δίνει υπερφυσικές δυνάμεις......αλλά το βασικότερο είναι ότι αυξάνει τη σεξουαλικότητα..μόλις ένα λεπτό μετά την αγορά του...

'There's a lot of negative reviews of this cable. I say, why? It's clearly worth the money.

I sense you're skeptical.

Here's proof: Just 1 minute after pressing the button to order this, I had 7 phone calls from insanely hot women, and got 7 dates out of it. Coincidence? I think not.

I have a hot date for the next week, every night, and you don't. Why aren't you buying this cable?!
'