--- Εκτός Θέματος ---

I've always felt that an honest business that doesn't manipulate customers, and prides itself on providing a significant and competitive value to the consumer is worth returning to and relying upon. That's why when I needed to attach my little Samantha's heart monitor to our modem so the doctors could keep a closer eye on her during these final months, Denon was the first place I looked! This is a very high quality Ethernet cable! Every bit reaches its destination intact. When it came down to either getting the best in Ethernet technology, or providing Samantha's mother a plane ticket to come see her before she passed (she works in the textile factories in the summer sending the money home while I care for Samantha fulltime) and going with some OTHER cheapo cable which could seriously jeopardize my little Samantha's health with countless occurrences of jitter and ripple - the choice was clear. Sometimes it costs a little more to have the best, but you have to choose your priorities. What is more likely to take my Samantha away from me? Only eating rice and grain and selling our TV/VCR and most of our furniture, or having a cardiac arrest slip by the doctors because of an adverse effect of vibration? Yes it stretched our budget but I highly recommend this life saving cable even to the cancer child family on a tight budget. When Samantha dies in this cold lifeless house, hungry and missing her mother, she'll still think of Denon and how their fluoropolymer insulated wonder added untold minutes to her precious little life. Bless you Denon!

:flipout::flipout::flipout:

Ποιους είχε ψηφίσει Γιώργο...???....(είχα την λανθασμένη εντύπωση ότι ήταν Ρωσία...:stupid:)...

Απαντάω εδώ μην "βρωμίσουμε" το νήμα :D

Ψήφισα την Ελλάδα "για το καλό" :slapface:, αλλά πίστευα πως περισσότερες πιθανότητες είχαν οι Γερμανοί λόγω κλήρωσης. Θέλω τους Ρώσους πάντως αφού έχουν 2-3 "τσογλάνια" που ξέρουν πολλά καντάρια μπάλα και προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο που αρέσει.

Τι λέτε για το παιχνίδι σήμερα? Θα πάρει η Ρωσία το αίμα της πίσω ή θα δούμε το ίδιο έργο της 1ης αγωνιστικής?

Ίδιο έργο με την πρώτη αγωνιστική δεν νομίζω. Υπάρχει ο Αρσάβιν τώρα και ο Χίντινγκ είχε πειραματιστεί με την διάταξη της άμυνας στο πρώτο παιχνίδι και δεν του βγήκε. 50-50 κατά την γνώμη μου.

Πολύ θέλω πάντως να περάσει η Ρωσία και να το σηκώσει κιόλας. Ιδίως η μπαλλα που έπαιξε με την Ολλανδία είχαμε καιρό να δούμε εθνική ομάδα να παίζει τέτοιο ποδόσφαιρο, σε τέτοιο εξωφρενικό ρυθμό και για 120 λεπτά!!
Επίσης νομίζω ότι ο προπονητής το δικαιούται και με το παραπάνω αυτό το κύπελλο, για το όλο στήσιμο και χτίσιμο της ομάδας.

Το δις εξ' αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού...(για τον Χιντινγκ)

..εγώ πάντως αν ήμουν fan του Στοιχήματος..δεν θα είχαν κάνει ακόμα φτερά τα λεφτά μου...

...βλέπετε η πρόβλεψη μου για Πρωταθλήτρια τη Ρωσία...κατατέθηκε μόνο στο forum...και όχι σε πάγκο Πρακτορείου ΟΠΑΠ...

Τέτοια λάθη κάνεις Χρήστο και μετά μένεις με τις κουτσές Panasonic που δεν είναι καν Full HD :ciao::hahaha:

Το ποιο...????...

....τι λες ρε Κώστα...-bye-...και νόμιζα ότι ήμουν σκληρός τζογαδόρος επειδή θα έπαιζα 2 Ευρώ..????...:flipout::flipout:

Προφανως η ντοπα που παιρνουν ειναι στελθ μορφης και μπορουν να τρεχουν για 120 λεπτα ασταματητα.
Οσο αγνο " τυρογαλο " και να εισαι, οσο και να εισαι σε φουλ φορμα , αυτο το τρεξιμο ειναι αφυσικο .
Μπατ γουατ δε φακ τους προτιμω απο τους ταυρομαχους .

Το πρωτάθλημα στην Ρωσία αρχίζει άνοιξη, οπότε οι τύποι είναι σε φουλ φόρμα σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που είναι στο τέλος μιας σεζόν και φορτωμένοι με καμιά 60ρια+ παιχνίδια.

Τελικά οι πιο πολλοί με τη Ρωσία είμαστε απ' ότι βλέπω....άντε πάμε να δούμε τη μπάλα τώρα...-bye-....

Υ.Γ.: Πάγωσαν και οι μπύρες...έτοιμα όλα....;)

Ψιλοκουρασμένες μου φαίνονται οι Σπανιόλες.....τις βλέπω στου Βου ημιχρόνιο να γονατίζουν...κι άμα πάει παράταση το ματσάκιον....τις βλέπω ανάσκελα .....:Banane0:

Φτουουουου..γκαντέμη Χρήστο ...πάω να κάνω κανένα βουντού..μπας και γυρίσει ..:smash:

Ότι βουντού και να έκανα δεν έγινε τίποτα...τελικά καλύτερα που δεν είχα καταθέσει τη πρόβλεψη για τη Ρωσία σε πάγκο πρακτορείου ΟΠΑΠ...ψοφίμια ήταν...και πολύ κατώτεροι του αναμενόμενου για τέτοιο παιχνίδι..:flipout:

Χρήστο τα γλυτώσαμε τα ευρωπουλάκια μας!

Καλά τα παιδιά πρέπει να τα είχαν δώσει όλα το προηγούμενο βράδυ. Πόσες Ρωσίδες πήγαν; Καμιά 2.500; Δια 18....άντε βάλε και Γκους...βγάλε μπάζα....από καμιά 100αριά ο καθείς.

Τιμητικό επομένως το 3-0 για τους ήρωες της Ρωσίας!

Μας απογοήτευσε χθες η Ρωσσία :twoguns:
Εστω για την τιμ'η των όπλων, για το θεσμό και για το θέαμα του ημιτελικού έπρεπε να παίξει πιο παθιασμένα. Ψόφιοι ήταν όλοι τους βρε παιδί μου!!!!
Πανάξια στον τελικό η Ισπανία.

παραξενα πραγματα συμβαινουν παντως σχετικα με την αποδοση ομαδων.
την μια μερα τρεχουν πανω-κατω και την αλλη δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους.

τεραστια διαφορα απο την μια μερα στην αλλη

κλασικο παραδειγμα η Ολανδια και τωρα η Ρωσια.

τι γινεται?