Γιώργος Κυριακαράκος
Administration Team
- 17 June 2006
- 11,297
Πάντως το internet είναι γεμάτο με φωτογραφίες είτε ασφαλιτών με κουκούλες, είτε "ενεργών πολιτών" με τις πλάτες τις αστυνομίας να πετάνε διάφορα στους διαδηλωτές.
ας ολοκληρωσει τον συλλογισμο του ο beavis μπορει να ηθελε να πει κατι διαφορετικο.
ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ -1980- ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΣΟΥ ΟΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΑΛΗΤΡΟΝΙ 12 ΔΙΑΡΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΕΥΑΝ ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ 35 ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΜΕΓΑΣ ΧΑΠΑΚΙΑΣ. ΜΕΤΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 12 ΔΙΑΡΗΞΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΡΩΤΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΓΙ ΑΥΤΕΣ. ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ -ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙΣ ΠΗΡΑ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΧΑΡΗ Ο ΕΝΩΜΑΤΑΡΧΗΣ (ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟΥ) ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΧΕ " ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ"....ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΣΥΧΓΩΝΕΥΣΗ 12 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ. Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΩΣ ΑΓΡΑΦΟΣ ΝΟΜΟΣ...
Το ότι γίνεται ΕΔΕ είναι ένα βήμα μπροστά.... αλλά το θέμα είναι να δούμε και που θα οδηγήσει...
Βρε τι να την κάνουμε την ΕΔΕ... Εισαγγελέας και προφυλάκιση όπως γίνεται κανονικά στους κακούργους. Τα άλλα είναι για το φαίνεσθαι.
ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΑ "ΕΥΡΗΜΑΤΑ"? ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ....Άλλο το να φορτωθούν σε έναν συνήθη ύποπτο, έναν "καμμένο" και άλλο σε κάποιον που δεν έχει κάνει τίποτα, τα παρόν περιστατικό μου παραφαίνεται χοντρό... τι άγραφος νόμος. Εδώ δεν είχαν "αδιάθετα" ανεξιχνίαστα εγκλήματα, εδώ δημιούργησαν κακούργημα εκ του μηδενός.
ας ολοκληρωσει τον συλλογισμο του ο beavis μπορει να ηθελε να πει κατι διαφορετικο.
Μωρέ και η ΕΔΕ αν δούλευε όπως πρέπει μια χαρά ζημιά θα τους έκανε... Αλλά ΕΔΕ στην Ελλάδα σημαίνει απλά μια απολογία, και μετά οι συνδικάλες "καθαρίζουν" για τους συναδέλφους κι όλα καλά... :rifle:
Εσύ Δεν Ευθύνεσαι, Εδώ Δικάζουμε Επιεικώς, Εμείς Δεν Εμπλεκόμαστε
ή βάλε εσύ ό,τι θέλεις...![]()
Από το βίντεο δεν πολυκατάλαβα πολλά ούτε κι εγώ (βέβαια εάν προσέξεις κάτι μπορεί να βγει), ωστόσο από τις καταθέσεις του αστυνομικού και την κωλοτούμπα του, κατάλαβα πολλά. Πάρα πολλά.
Δηλαδή υπήρξε περίπτωση που "κάμερα" όπως οι σταθερές που εννοείς να έσωσε κάποιον σε αντίστοιχες περιπτώσεις? Για απόδειξη ενοχής έχουν χρησιμοποιηθεί, για το αντίθετο δεν το νομίζω... και δεν πιστεύω πως πρόκειται. Η αστυνομία δεν τις ελέγχει;
"Τι κρίμα η συγκεκριμένη κάμερα ήταν εκτός λειτουργίας για έλεγχο του συστήματος"
Δηλαδή υπήρξε περίπτωση που "κάμερα" όπως οι σταθερές που εννοείς να έσωσε κάποιον σε αντίστοιχες περιπτώσεις? Για απόδειξη ενοχής έχουν χρησιμοποιηθεί, για το αντίθετο δεν το νομίζω... και δεν πιστεύω πως πρόκειται. Η αστυνομία δεν τις ελέγχει;
Θεωρώ απίθανο να δώσει βίντεο που ενοχοποιεί τον εαυτό της.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.