werty21
Senior Member
- 6 February 2009
- 554
Φιλε μου για αυτο χαιρετισα και ειπα αποχωρω
δεν σκοπευω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν ,ουτε να συμβαλλω σε εναν ακομα σκυλοκαυγα,οπως δυστυχως πολλες φορες εχει γινει
Ειπα την αποψη μου και σταματαω,χωρις παρεξηγηση
ετσι και αλλιως αυτος που δεν θελει να καταλαβει την αποψη μου(πχ nikosmelt) δεν θα καταλαβει οτι και να πω
ΥΓ1:ο δικηγορος αυτος ειναι νομ.συμβουλος στο παρατηρητηριο πληροφοριακα
ΥΓ2:καποιος αναρωτηθηκε γιατι δεν εχω μπαναριστει,τον ενημερωνω λοιπον οτι αυτομπαναριστικα περυσι τον δεκεμβριο για τα γεγονοτα με τον Αλεξ,και επαψα να συμμετεχω σε τετοιες συζητησεις
Αυτα
το ξερω και γω που ειναι δικηγορος.η απορια μου ειναι γιατι χρειαζεται να το αναφερεις αυτο?δεν μ αρεσουν οι ιντερνετικοι σκυλοκαυαδες και εχω την υπομονη να ακους την αντιθετη αποψη αρκει να ειναι πειστικη και τεκμηριωμενη.εσυ εκανες μια σκεψη και μετα αρνηθηκες να την συνεχισεις.το συμπερασμα που εξαγω ειναι του στυλ "πιασανε εναν νεαρο ,του φορτωσανε πραματα,απεδειξε την αθωοτητα του,πηρε δικηγορο ψαγμενο σε θεματα διακιωματων κτλπ ΑΡΑ Ο νεαρος δεν ητανε οποιοσδηποτε τυχαιος ,αφου γνωριζε πολυ καλα τον κυριο ταδε αρα ψαχνετε γενικοτερα ,ειναι του χωρου"
φυσικα αυτο ειναι ενα απο τα σεναρια που μπορει να υπαρχουν.οπως ειπαν και συνφορμιτες μπορει ο ταδε να ρθε μονος του.
το παραπανω ειναι δικια μου αποψη και δεν εχει αναφερει κατι τετοιο ο beavis