Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Όχι δυστυχώς δεν τα μετρούν θεματικές. Το Φυσικό είναι 12 Θεματικες + 6 εργαστήρια. Πάντως γιά να λέμε και του στραβού το δίκιο, τα εργαστήρια είναι άκρως απαραίτητα γιά να προχωρήσεις.

ρε παιδιά, στο master της τραπεζικής κληρώνεται 1 / 34 !!! 7-8 κληρώσεις έχω στην πλάτη με πλήρη αποτυχία...
αν όμως μου κάτσει...

Εγώ μιά μέρα πριν 4 χρόνια, βλέπω έναν συνάδελφο να χτυπάει το πληκτρολόγιο με μανία, κάνοντας αίτηση στο ΕΑΠ. Για να τον βοηθήσω, με έβαλε και έκανα αίτηση και γω, για να του λέω τι να γράφει στα κουτάκια. Αυτός έβαζε για 4η φορά, εγώ πρώτη και χωρίς να το πολυθέλω. Κληρώθηκα 11ος και φέτος πέρνω και το μεταπτυχιακό...

Άμα σε θέλει η κουφάλα η τύχη καμιά φορά...

@Jopar Κάνε υπομονή. Έχω ακούσει πως είναι πολύ "δυνατο" και αξίζει!

@Asteris Σε ποιό τμήμα ήσουν και τι μεταπτυχιακό πήρες?

κι εγώ σε όσους το είπα και βάλανε υποψηφιότητα την τελευταία στιγμή κληρώθηκαν!! εγώ που το χρειάζομαι επαγγελματικά το άτιμο...αργεί!

Μιας και ξεκίνησε και επίσημα η εξεταστική περίοδος, να ευχηθώ σε όλους καλή επιτυχία (και καλά ξενύχτια)...-bye-

Δεδομένου ότι έχει χιλιάδες εγγεγραμένους φοιτητές, σίγουρα θα είμαστε αρκετοί και εδώ μέσα.

Μιας και έρχεται εξεταστική, ας δώσουμε κουράγιο ο ένας στον άλλο...

Εγώ είμαι στην πληροφορική και έχω φέτος 3 θεματικές.

Εσείς?

Ψυχραιμία, δεν είναι και καταδίκη, αλλά να σου πω δεν ζηλεύω...:frusty:

Για τους ξεχασιάρηδες (μέσα σε αυτούς και εγώ), στις 25/07 είναι η τελευταία ημέρα δηλώσεων νέων ΘΕ για τους ήδη φοιτητές.
Όσοι έδωσαν έστω και μια επαναληπτική τότε μπορούν έως 12/08

Οι νέοι φοιτητές το Νοέμβρη...

Re: Απάντηση: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Κανένας άλλος φίλος υπάρχει στο Φυσικό του ΕΑΠ? "Σιγά" θα μου πείτε "τρελοί σαν και εσένα είμαστε?"
:lehrer::blink:

Φιλε Αργυρη δεν εισαι μονος... υπαρχουμε κι αλλοι...
Εγω φετος τελειωσα της ενοτητες του δευτερου ετους και το Σεπτεμβρη παω στην Πατρα για Χημεια 1 (εργαστηριο)
Και απο Οκτωβρη ΦΥΕ 30 και ΦΥΕ 32... και Φυσικη 1 (εργαστηριο)

Να σε ρωτησω και κατι αλλο?
Μηπως ξερεις και εκεινο το "ακατανομαστο" φροντιστηριο κοντα στο Πολυτεχνειο?
Γιατι νομιζω οτι μαλλον γνωριζομαστε απο 'κει... ΦΥΕ 22 rings a bell?

Έλα βρε συ ναι και βέβαια το ξέρω το ρημάδι!!!! Πότε είσουν εκεί? Στην ΦΥΕ22 ήμουν και εγώ. Τάσος Ραγκούσης έτσι?? Ρε Στελάρα που είσαι ρε χαθήκαμεεεεεεεεε!!! :ernaehrung004:

Έλα βρε συ ναι και βέβαια το ξέρω το ρημάδι!!!! Πότε είσουν εκεί? Στην ΦΥΕ22 ήμουν και εγώ. Τάσος Ραγκούσης έτσι?? Ρε Στελάρα που είσαι ρε χαθήκαμεεεεεεεεε!!! :ernaehrung004:

AVClub...
...φέρνει τον κόσμο πιο κοντά...:award:

Αργύρη καλή επιτυχία!

Από την ώρα που ποστάρω (σχεδόν 2:00) να καταλάβετε τι γίνεται!! :frusty: Την Κυριακή δίνωωωωω!

Εβλεπε το ονομα σου και ελεγα κατι μου θυμιζει, αλλα λεω μπα...
Τον βλεπω τον Τασο σχετικα συχνα, και θα κανονισουμε και για κανενα ουζακι, μαζι με τον Παυλο και το Σταυρο.

Μη μου πεις οτι δινεις την 34?
Καλο κουραγιο αδερφε!!!

Ναι 34. Το καλό είναι ότι πέρασα τις εξετάσεις στο "Πεδία και κύματα" που είναι μακράν το πιό τεράστιο και δύσκολο μάθημα ίσως όλου του Φυσικού.
Τώρα μένει Σχετικότητα και Κβαντικη. Πιό εύκολα σαφώς από την Κυματική.

Θα ηθελα να ρωτησω το εξης:

Ενας τελειοφοιτος απο το ΑΕΠ και μη κατοχος οποιαδηποτε αλλου πτυχιου [ΑΕΙ/+ΤΕΙ] μπορει να δωσει εισαγωγικες για να μπει σε καποιο ΑΕΙ/ΤΕΙ?

Ενας τελειοφοιτος απο το ΑΕΠ και μη κατοχος οποιαδηποτε αλλου πτυχιου [ΑΕΙ/+ΤΕΙ] μπορει να δωσει εισαγωγικες για να μπει σε καποιο ΑΕΙ/ΤΕΙ?

Νομίζω πως ναι. Ρώτα και τη γραμματεία της σχολής.

Απάντηση: Re: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

To ΕΑΠ είναι ΑΕΙ. Συνεπώς αν καταφέρεις και το τελειώσεις πάς όπου θές (άλλο ΑΕΙ, ΑΣΕΠ, Μεταπτυχιακό κτλ).

Αν και φοβάμε ότι όποιος τελειώσει το ΕΑΠ (ειδικά αν μιλάμε γιά Φυσικό) δεν θα του έχουν μείνει αντοχές γιά παραπάνω !! :-) :-)

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

To ΕΑΠ είναι ΑΕΙ. Συνεπώς αν καταφέρεις και το τελειώσεις πάς όπου θές (άλλο ΑΕΙ, ΑΣΕΠ, Μεταπτυχιακό κτλ).

Αν και φοβάμε ότι όποιος τελειώσει το ΕΑΠ (ειδικά αν μιλάμε γιά Φυσικό) δεν θα του έχουν μείνει αντοχές γιά παραπάνω !! :-) :-)

Έτσι έλεγα και εγώ Αργύρη, αλλά, φέτος που τελειώνω (και πέρασε το αγγούρακι) σκέφτομαι σιγά-σιγά και το παραπάνω.