Αργύρης Λογοθέτης
Senior Member
- 18 June 2006
- 523
Όχι δυστυχώς δεν τα μετρούν θεματικές. Το Φυσικό είναι 12 Θεματικες + 6 εργαστήρια. Πάντως γιά να λέμε και του στραβού το δίκιο, τα εργαστήρια είναι άκρως απαραίτητα γιά να προχωρήσεις.
@Asteris Σε ποιό τμήμα ήσουν και τι μεταπτυχιακό πήρες?
Δεδομένου ότι έχει χιλιάδες εγγεγραμένους φοιτητές, σίγουρα θα είμαστε αρκετοί και εδώ μέσα.
Μιας και έρχεται εξεταστική, ας δώσουμε κουράγιο ο ένας στον άλλο...
Εγώ είμαι στην πληροφορική και έχω φέτος 3 θεματικές.
Εσείς?
Κανένας άλλος φίλος υπάρχει στο Φυσικό του ΕΑΠ? "Σιγά" θα μου πείτε "τρελοί σαν και εσένα είμαστε?"
:lehrer::blink:
Έλα βρε συ ναι και βέβαια το ξέρω το ρημάδι!!!! Πότε είσουν εκεί? Στην ΦΥΕ22 ήμουν και εγώ. Τάσος Ραγκούσης έτσι?? Ρε Στελάρα που είσαι ρε χαθήκαμεεεεεεεεε!!! :ernaehrung004:
Από την ώρα που ποστάρω (σχεδόν 2:00) να καταλάβετε τι γίνεται!! :frusty: Την Κυριακή δίνωωωωω!
Θα ηθελα να ρωτησω το εξης:
Ενας τελειοφοιτος απο το ΑΕΠ και μη κατοχος οποιαδηποτε αλλου πτυχιου [ΑΕΙ/+ΤΕΙ] μπορει να δωσει εισαγωγικες για να μπει σε καποιο ΑΕΙ/ΤΕΙ?
Θα ηθελα να ρωτησω το εξης:
Ενας τελειοφοιτος απο το ΑΕΠ και μη κατοχος οποιαδηποτε αλλου πτυχιου [ΑΕΙ/+ΤΕΙ] μπορει να δωσει εισαγωγικες για να μπει σε καποιο ΑΕΙ/ΤΕΙ?
To ΕΑΠ είναι ΑΕΙ. Συνεπώς αν καταφέρεις και το τελειώσεις πάς όπου θές (άλλο ΑΕΙ, ΑΣΕΠ, Μεταπτυχιακό κτλ).
Αν και φοβάμε ότι όποιος τελειώσει το ΕΑΠ (ειδικά αν μιλάμε γιά Φυσικό) δεν θα του έχουν μείνει αντοχές γιά παραπάνω !!![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.