Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Έτσι έλεγα και εγώ Αργύρη, αλλά, φέτος που τελειώνω (και πέρασε το αγγούρακι) σκέφτομαι σιγά-σιγά και το παραπάνω.

Σωστός! Καλή συνέχεια! Αν αγαπάς αυτό που κάνεις πάντα βρίσκεις δυνάμεις :BDGBDGB53:

Εμενα ακομα με ζοριζει το... αγγουρακι (Φυσικες Επιστημες rulez :grinning-smiley-043) αλλα ηδη σκεφτομαι οτεν τελειωσω (σε 3-4 χρονια...:BDGBGDB55:) για ενα μεταπτυχιακο...

Μαλλον με τρωει ο κ@λ@ς μου... :flipout:

Απάντηση: Re: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Εμενα ακομα με ζοριζει το... αγγουρακι (Φυσικες Επιστημες rulez :grinning-smiley-043) αλλα ηδη σκεφτομαι οτεν τελειωσω (σε 3-4 χρονια...:BDGBGDB55:) για ενα μεταπτυχιακο...

Μαλλον με τρωει ο κ@λ@ς μου... :flipout:

Πάμε μαζί! Σε τόσο βλέπω να τελειώνω το Φυσικό και εγώ :grandpa:

Οργανική Χημεία, Εργαστήρια Χημείας Α (γιά το καλοκαίρι στην Πάτρα) και Κβαντομηχανική (Σύγχρονή Φυσική) έχω κάτι ...χρωστούμενα από πέρυσι.

Καλά παμεεεε...

Και εγω Οργανικη πηρα φετος...
Και Βιολογια... ( τι κ@λομαθημα ειναι αυτο...)
Και Φυσικη Ι εργαστηριο για το Σεπτεμβρη.
Φιλε το εργαστηριο της Χημειας Ι ειναι παραλια... χεχεχε ηπια τοσο τσιπουρο εκεινες τις μερες στην Πατρα οσο δεν ειχα πιει τον τελευταιο χρονο...
Σαν να ημουν παλι πενταημερη...

Το εργαστήριο της Φυσικής Ι, είναι φοβερό μέν σαν αντικείμενο, αλλά ΠΟΛΥ πίεση! Οι ασκήσεις είναι αρκετά δύσκολες και έχουν ΤΡΕΛΗ δουλειά σε υπολογισμούς. Επισης θέλει πολύ διάβασμα στο ...ξενοδοχείο όταν γυρίζεις το βράδυ. Αλλά κατά την γνώμη μου αξίζει πολύ...

Αν δεν κανω λαθος, δεν εχουν ολοι οι κλαδοι εργαστηρια. Λογικα Πληροφορικη & Φυσικη εχουν.

Αφου τα εργαστηρια γινονται Πατρα, γιατι στο site διατυμπανιζουν περι κτιριων στην Αθηνα?

Και οι εξετασεις δινονται εκει?

ΥΓ: Ναι υπαρχει επισημο site για το ΕΑΠ αλλα δεν ειναι το πλεον κατατοπιστικο γι'αυτο ρωταω κ εδω.

Απάντηση: Re: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Θα ηθελα να ρωτησω το εξης:

Ενας τελειοφοιτος απο το ΑΕΠ και μη κατοχος οποιαδηποτε αλλου πτυχιου [ΑΕΙ/+ΤΕΙ] μπορει να δωσει εισαγωγικες για να μπει σε καποιο ΑΕΙ/ΤΕΙ?

Σαν εργαζόμενη στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, σε ενημερώνω ότι δεν υπάρχει νομολογία μέχρι τώρα, που να επιτρέπει την εισαγωγή τελειόφοιτου ΕΑΠ, σε ΑΕΙ/ΤΕΙ .

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

To ΕΑΠ είναι ΑΕΙ. Συνεπώς αν καταφέρεις και το τελειώσεις πάς όπου θές (άλλο ΑΕΙ, ΑΣΕΠ, Μεταπτυχιακό κτλ).

Αν και φοβάμε ότι όποιος τελειώσει το ΕΑΠ (ειδικά αν μιλάμε γιά Φυσικό) δεν θα του έχουν μείνει αντοχές γιά παραπάνω !! :-) :-)

Σαν εργαζόμενη στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, σε ενημερώνω ότι δεν υπάρχει νομολογία μέχρι τώρα, που να επιτρέπει την εισαγωγή τελειόφοιτου ΕΑΠ, σε ΑΕΙ/ΤΕΙ .

Δεν το γλυτωνω το τηλ στην γραμματεια.

Πώς μπορει καποιος να δει την σειρα καταταξης του χωρις να εισαγει τον αριθμο ταυτοποιησης? [ δεν τον ειχα σημειωσει :slapface: ]

Τον αριθμο πρωτοκολλου κρατησα...

Πώς μπορει καποιος να δει την σειρα καταταξης του χωρις να εισαγει τον αριθμο ταυτοποιησης? [ δεν τον ειχα σημειωσει :slapface: ]

Την ταυτότητα σου εννοεί.

Καλή επιτυχία φίλε μου!:a0210:

Τελικά?

Η Κα jim... μπήκε στον ελληνικό πολιτισμό, και προσπαθώ να την πείσω να παρακολουθήσει.:flowers:

Α μαλιστα, μαλιστα αυτο ηθελε! Ευχ jim...! Well, τζιφος στην περιπτωση μου. -bye-

Συγχαρητηρια στην κυρια jim...! Εμεις.. ακομα να μπουμε στον ελληνικο πολιτισμο.. Ισως σαν τουριστες :flipout: