Ελληνικο πληκτρολόγιο ...... είμαι θεός!

17 June 2006
1,443
Άλιμος
Λοιπόν, σε μια αναλαμπή μου :idea: , δοκίμασα το εξής: γύρισα το ημερολόγιο στο 2001 που πέφτει 13 Οκτωβρίου Σάββατο όπως και φέτος και τα ελληνικά επέστρεψαν! Είμαι ενθουσιασμένος αλλα μέχρι να δουμε τι θα γίνει καλή φάση και άσε τον ρώσο να κάνει κόλπα. Αν κάποιος σκεφτει κάτι που χαλάει γυρίζοντας στο 2001 το έτος ας το πεί. Χεχε.

ΥΓ: Δεν το διαβασα κάπου, ειμα(ι)στε οι πρώτοι. :award: -bye-

Λοιπόν, σε μια αναλαμπή μου :idea: , δοκίμασα το εξής: γύρισα το ημερολόγιο στο 2001 που πέφτει 13 Οκτωβρίου Σάββατο όπως και φέτος και τα ελληνικά επέστρεψαν! Είμαι ενθουσιασμένος αλλα μέχρι να δουμε τι θα γίνει καλή φάση και άσε τον ρώσο να κάνει κόλπα. Αν κάποιος σκεφτει κάτι που χαλάει γυρίζοντας στο 2001 το έτος ας το πεί. Χεχε.

ΥΓ: Δεν το διαβασα κάπου, ειμα(ι)στε οι πρώτοι. :award: -bye-

Ισως χαλαει ο συγχρονισμος με το Outlook (λεμε τωρα..):BDGBGDB55:

Ναι, αν το έχεις και για τέτοια ειναι βλακεία στην περίπτωση που πρεπει να γυρίσεις και τον υπολογιστη πίσω. Έχεις ενα δίκιο.

Στο itunes, ibrick, iΓιώργη πάντως δεν βγάζει κανενα iΠρόβλημα ........

Επιβεβαιώνω ότι ο συγχρονισμός δουλεύει μια χαρά με τα contacts στο outlook (πολύ σημαντικό για μένα).
Είτε κάνεις αλλαγή στο τηλέφωνο είτε στο pc , αλληλοενημερώνονται κανονικά με το που το συνδέεις.

Ουτε μεταφέρεται η σωστή ημερομηνία από το pc στο τηλέφωνο.

Επίσης όταν στέλνετε email από το τηλέφωνο, ενώ η ημερομηνία στα sent items είναι λάθος, εντούτοις στο outlook έρχεται με κανονική ημερομηνία.

Προφανώς η ημερομηνία στο κινητό είναι κάτι που μένει στο τηλέφωνο μέσα για λόγους ενημέρωσης του χρήστη και δεν χρησιμοποιείται για λειτουργκούς λόγους.

Κάπου διάβασα ότι με αυτόν τον τρόπο χάνεται η αναγνώριση κλήσης. Παραμύθι ή πραγματικότητα? Για τσεκάρετε....

Επίσης στο insomnia βρήκαν μια προσωρινή λύση μέχρι Νοέμβρη.....

απο τον @Stefdar, στο insomnia forum...

Η λύση για όσους το χρειάζονται ακόμα.
Κάντε uninstall το MobileEnhancer.
Πηγαίνετε από το mobile Safari κατευθείαν στο
russianiphone.ru/beta, και εγκαταστήστε το mobile enhancer.
Μετά κάντε reboot, εγκαταστήστε το ρώσικο πληκτρολόγιο 1.04,
(το οποίο επίσης θα λήξει Νοέμβρη).
Κατόπιν με Fugu ή Transmit μπείτε στο τηλέφωνο σας και στη διαδρομή
/Library/MobileEnhancer/Cyrillic-keyboard.men/
αντικαταστείστε χωρίς να σβήσετε τα αρχεία με αυτά που θα βρείτε στο εξής download από Insomnia,
http://www.insomnia.gr/vb3/attachmen...2&d=1191053873

Κάπου διάβασα ότι με αυτόν τον τρόπο χάνεται η αναγνώριση κλήσης. Παραμύθι ή πραγματικότητα? Για τσεκάρετε....

Παραμύθι (ευτυχώς).

Αυτό το Fugu και Transmit είναι κατά κάποιο τρόπο file explorer για να βλέπεις τα folders του κινητού;

Είναι για pc ή για mac;

Παραμύθι (ευτυχώς).

Αυτό το Fugu και Transmit είναι κατά κάποιο τρόπο file explorer για να βλέπεις τα folders του κινητού;

Είναι για pc ή για mac;

Τάσο δεν έχω ιδέα. Όπως το βρήκα στο myphone το έβαλα εδώ για να το ψάξετε. Ακόμα δεν το έχω στα χέρια μου το iphone. Αύριο θα το έχω.

2η παρενέργια: δεν καταγράφονται οι εισερχόμενες κλήσεις.

3η παρενέργια: οταν έρχονται email και πάω να τ ανοίξω μου λέει οτι τπ email δεν έχει περιεχόμενο. Οταν αλλάζω την ημερομηνία και το ανοίγω, μπυ φορτώνει κανονικά το περιεχόμενο.

Άρα δεν είναι Θεός Κυριάκος. Μάλλον για ημίθεο τον κόβω :flipout:

Υπομονή αδέρφια. Το hacking ποτέ δεν πεθαίνει. Σύντομα θα είμαστε κομπλέ ΣΙΓΟΥΡΑ.

Κυριακο απο της πολλες παρενεργειες στο τελος απο Θεος σε βλεπω να τρως και κανα ΒΑΝ

Κυριακο απο της πολλες παρενεργειες στο τελος απο Θεος σε βλεπω να τρως και κανα ΒΑΝ

:flipout::flipout::flipout:

Τελικά μαμακία είναι. Θεός betatester ειναι ο Τάσος πάντως .... :grinning-smiley-043

Θα κάνω το κόλπο του Νέκταρ να δουμε, (με ibrick σε PC)

Ο τρόπος του Νέκταρ που γράφει πιό πίσω είναι οκ. Το πληκτρολόγιο είναι όπως το αγγλικό σε διάταξη και όχι όπως το παλιό με μικρούτσικα γράμματα και δεν έχει τονισμένα φωνήεντα. Πολύ καλύτερο το μεγάλο. Εξακολουθεί να κρεμάει ο ApolloIM (msn) με ελληνικά, sms και youtube OK.

Και τι θα γίνει; θα περιμένουμε να λήξει τον Νοέμβριο; Πάντως εγώ το γύρισα στην πραγματική ημερομηνία και όποτε θέλω να γράψω κάτι στα ελληνικά το αλλάζω. Ενα κλικ είναι.

Νέα έκδοση ελληνικού πληκτρολογίου στην γνωστή διεύθυνση http://greek-iphone.com/grloc οπου πάτε μέσω safari απο το iphone, που θα ''παίζει'' μέχρι τις 13 Νοεμβριου, η οποία έχει στις ρυθμίσεις πληκτρολογίου δυνατότητα για ελληνικά με τόνους ή όχι. Ακόμα, πατώντας το πλήκτρο ''shift'' δύο φορές γρήγορα, γίνεται ''caps lock'' και κλειδώνει το πληκτρολόγιο στα κεφαλαία.