Ελληνικός Οδηγός για game sharing στο Playstation Store

Λοιπόν, στο PlayStation Store υπάρχει ένα εξαιρετικό arcade shooter από την Capcom το λεγόμενο Wolf Of The Battlefield : Commando 3.

190570-1-1.jpg

1-3 players
HDTV sreen resolution: 720p, 1080i, 1080p
Network Players 2-3

Το κόστος του παιχνιδιού είναι στα 10 ,όποιος ενδιαφέρεται να μοιραστούμε το παιχνίδι ας δήλωση συμμετοχή.

Μπορείτε να κατεβάσετε το demo του για δοκιμή!

PlayStation®Home Sharing

Θα μοιράσω για τα μέλη του αγαπημένου μας Club,έναν από τους λογαριασμούς μου,για την επίτευξη πρόσβασης στο "Home".

Όσοι ενδιαφέρονται εκφράζουν το ενδιαφέρων τους εδώ! Έπειτα ακολουθεί private message με τις απαραίτητες πληροφορίες και ακολουθείται τα βήματα για τον "παραλήπτη" του Ελληνικού Οδηγού για game sharing στο playstation store.

How to download

After you have signed in with your PlayStation®Network Account:
- Go to the PlayStation®Store on the PLAYSTATION 3 system XMB™ (XrossMediaBar)
- Select "Redeem Codes"
- Enter the code (below)
- Click "Continue"
- The download will be available on the next screen

The PlayStation®Network
Sony Computer Entertainment America

WELCOME TO HOME BETA by AvClub.gr

PlayStation®Home Sharing

Θα μοιράσω για τα μέλη του αγαπημένου μας Club,έναν από τους λογαριασμούς μου,για την επίτευξη πρόσβασης στο "Home".

Όσοι ενδιαφέρονται εκφράζουν το ενδιαφέρων τους εδώ! Έπειτα ακολουθεί private message με τις απαραίτητες πληροφορίες και ακολουθείται τα βήματα για τον "παραλήπτη" του Ελληνικού Οδηγού για game sharing στο playstation store.

How to download

After you have signed in with your PlayStation®Network Account:
- Go to the PlayStation®Store on the PLAYSTATION 3 system XMB™ (XrossMediaBar)
- Select "Redeem Codes"
- Enter the code (below)
- Click "Continue"
- The download will be available on the next screen

The PlayStation®Network
Sony Computer Entertainment America

Εγω ενδιαφερομαι!!!

Κι εγώ ενδιαφέρομαι για το Home φιλε Γιάννη! -bye-
Στειλε μου pm με λεπτομερειες...

(Για να καταλαβω καλυτερα, αυτο δεν θα ειναι καποιος ανεξαρτητος προσωπικος λογαριασμος, αλλα ο δικος σου, που θα τον μοιραζομαστε ολοι για να μπαινουμε στο home απο κοινου ? )

Ευχαριστώ προκαταβολικά! :a0210:

Θα διαπιστώσεις ότι θα μπορείς να εισέρχεσαι και με τον προσωπικό σου λογαριασμό. Προσοχή μην διαγράψετε αργότερα τον sharing λογαριασμό.

Re: Απάντηση: Ελληνικός Οδηγός για game sharing στο Playstation Store

Θα διαπιστώσεις ότι θα μπορείς να εισέρχεσαι και με τον προσωπικό σου λογαριασμό. Προσοχή μην διαγράψετε αργότερα τον sharing λογαριασμό.
Οπότε μπαινω με αυτο τον λογαριασμό μονο μια φορά στην αρχή για να κατεβασω το home στο PS3 και μετα θα μπορω να μπαινω με το δικό μου κανονικά σαν tromb1 ?

(Thanks για το pm... :grinning-smiley-043)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ελληνικός Οδηγός για game sharing στο Playstation Store

Οπότε μπαινω με αυτο τον λογαριασμό μονο μια φορά στην αρχή για να κατεβασω το home στο PS3 και μετα θα μπορω να μπαινω με το δικό μου κανονικά σαν tromb1 ?

(Thanks για το pm... :grinning-smiley-043)

Σωστά!

Απάντηση: Re: Ελληνικός Οδηγός για game sharing στο Playstation Store

PlayStation®Home Sharing

Παιδιά μην χρησιμοποιείται το Redeem Code,από το "Download List" πάνω δεξιά, επιλέγετε το PlayStation®Home και download.

Το PlayStation®Home Sharing λειτουργεί κανονικά! :a0210:

Thanks Γιάννη! -bye-
Ελαβα και το pm σου και θα δοκιμασω να το κατεβασω ετσι...

Ειμαι κουρασμενος τωρα γιατι δουλευα μεχρι αργά...

Θα σου πω νεότερα αύριο! :a0210:

John στα είπα τα χίλια ευχαριστώ σε pm στα λέω και δω.
Περιμένω invite στο AvClub.gr!!!
Επιβεβαιώνω πως αρκεί το sign in μέσω των στοιχείων που θα σας δώσει ο JohnBougiou, και επιλογή του Home beta από τα downloads του. Μετά το κατέβασμα κάνετε install και update σε έκδοση 1.1.Κατόπιν sign out και sign in με το λογαριασμό σας. Μπαίνετε στο Ηome και ετοιμαστείτε να "χαθείτε" στο περιβάλλον του!

Γιάννη σε παρακαλώ θα ήθελα κι εγώ να συμμετέχω. Κάνε μου pm σε εκλειπαρώ!