PlayStation®Home Sharing
Θα μοιράσω για τα μέλη του αγαπημένου μας Club,έναν από τους λογαριασμούς μου,για την επίτευξη πρόσβασης στο "Home".
Όσοι ενδιαφέρονται εκφράζουν το ενδιαφέρων τους εδώ! Έπειτα ακολουθεί private message με τις απαραίτητες πληροφορίες και ακολουθείται τα βήματα για τον "παραλήπτη" του Ελληνικού Οδηγού για game sharing στο playstation store.
How to download
After you have signed in with your PlayStation®Network Account:
- Go to the PlayStation®Store on the PLAYSTATION 3 system XMB™ (XrossMediaBar)
- Select "Redeem Codes"
- Enter the code (below)
- Click "Continue"
- The download will be available on the next screen
The PlayStation®Network
Sony Computer Entertainment America
WELCOME TO HOME BETA by AvClub.gr
Οπότε μπαινω με αυτο τον λογαριασμό μονο μια φορά στην αρχή για να κατεβασω το home στο PS3 και μετα θα μπορω να μπαινω με το δικό μου κανονικά σαν tromb1 ?Θα διαπιστώσεις ότι θα μπορείς να εισέρχεσαι και με τον προσωπικό σου λογαριασμό. Προσοχή μην διαγράψετε αργότερα τον sharing λογαριασμό.
Οπότε μπαινω με αυτο τον λογαριασμό μονο μια φορά στην αρχή για να κατεβασω το home στο PS3 και μετα θα μπορω να μπαινω με το δικό μου κανονικά σαν tromb1 ?
(Thanks για το pm...)
PlayStation®Home Sharing
Θα μοιράσω για τα μέλη του αγαπημένου μας Club,έναν από τους λογαριασμούς μου,για την επίτευξη πρόσβασης στο "Home".
Όσοι ενδιαφέρονται εκφράζουν το ενδιαφέρων τους εδώ! Έπειτα ακολουθεί private message με τις απαραίτητες πληροφορίες και ακολουθείται τα βήματα για τον "παραλήπτη" του Ελληνικού Οδηγού για game sharing στο playstation store.
WELCOME TO HOME BETA by AvClub.gr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.